Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במחירים שאתם כותבים אפשר להחזיק 3 מכוניות:

גולף פלוס TDI , עם 360000 ק"מ - שמן 90 שקל EUROL TURBO DI , מסנן של MANN ב 40 שקל , מסנן אוויר של MANN ב70 שקל ומסנן מזגן עוד 80 בערך.

טוראן TDI - עלויות זהות כמו בגולף.

אופל ווקטרה 91 - כאן זה מצחיק : שמן ACDELCO 10-40 עולה 70 שקל, פילטר שמן 30 שקל של MANN, מסנן אוויר רב פעמי רק שוטפים ומשמנים, אה מסנן - פשוט אין, מסנן דלק עוד 30 שקל. שמן גיר DEX3 עולה עוד 70 שקל.

עבודה? שוכבים מתחת לאוטו ומסדרים הכל.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפותח השרשור. ביצעתי טיפול 30 לפני כחודשיים במוסך צמפיון בפ"ת. בקשתי שלא יוסיפו לי תוסף לדלק והם גם לא החליפו לי מסנן למזגן. יצא לי בערך 1100 ש"ח שזה בערך מה שיצא לך.

האם המחיר הגיוני? כנראה שלא. האם המחיר מקובל במוסכי צמפיון? כן! כך שתרגיש בנוח, לא דפקו אותך יותר ממאות אלפי לקוחות צמפיון אחרים.

אם יצאת מתקופת האחריות אז לא הייתי מטפל בצמפיון. הבעיה שהם המציאו את "שנת רצון טוב" כדי לקשור אותך למוסכים שלהם שנה נוספת מבלי להתחייב לתת אחריות כמו בן אדם בשנה שלישית. האמת זה מהלך גאוני שלהם (בלי ציניות).

פורסם
היי,

יש לי סיאט איביזה ספורט 4 דלתות 1.2 TSI שנת 2011.

אתמול ביצעתי טיפול שני בצ'מפיון מוטורס חיפה ולהלן הפירוט:

המחיר שמצוין הוא 1311.2 לפני מע"מ כך יוצא ששילמתי 1534 ש"ח בסך הכל.

יש לי כמה שאלות.

1. מישהו יכול להגיד לי בדיוק מזה "שירות ובקרה" ו "חומרי עזר בלבד"?

2. למה לא הוחלף נוזל בלמים? זה לא אמור להיות בטיפול מסוג זה? (הסתכלתי על הפירוט רק אחרי שחזרתי הביתה)

3. המחיר הסופי ניראה לי מופרז לכל הדעות :?. כמה אמור לעלות טיפול כזה במקום נורמלי (מורשה פולקסווגן-סיאט לצורך העניין)?

תודה.

ידידה שלי אשר הינה חיפאית, רצתה לעשות טיפול 30K לאיביזה 1.6 2010, קיבלה הצעה לטיפול מצ'מפיון מרכזי-חיפה, 1100 ש"ח, שלחתי אותה לסגול-כרמיאל שם היא עשתה את הכל ב 850! אז יש הבדל בין מוסכים צ'מפיון.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

היתרון של רון בטיפולים שוטפים הוא שהוא משתמש בחלקי OEM, כלומר החלקים שמגיעים לרון הם חלקים שיוצרו במפעל שמייצר לVW את החלקים.

מכאן שמחירי החלקים הם בערך חצי וכמובן שרון גם גובה פחות עמלה על העבודה.

אם נגמרה לך האחריות, באמת שאין שום טעם להיכנס יותר לצ'מפיון.

את הטיפול השלישי לאוטו ואילך מומלץ לעשות כבר אצל רון, בשני הטיפולים הראשונים יש עוד הצדקה להיכנס לצ'מפיון.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עם החוק הזה שהאחריות נשמרת בכל טיפול במוסך מורשה משרד התחבורה אני לא חושב שיש הצדקה לטפל ביבואן בכלל, אם המחירים כאלה גבוהים. אם הצרכן יתחיל להות חכם ואף אחד לא יטפל במוסכי יבואן, אולי זה יפתח להם את העיניים ויסתום להם את התאבון.

למישהו יש ניסיון שלא הסכימו לממש את האחריות בגלל שטיפל במוסך אחר, גם לאחר שהחוק הזה נכנס לתוקף? מעניין לדעת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פשוט גניבה, טיפול 70 אלף ק״מ,למיצובישי לנסר שנת 2007 כולל רפידות בלם, עלה לי לפני כשנה, כ- 750 ש״ח כולל עבודה, חלקים ומע״מ, במוסך מורשה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

הטיפול הבא שלי כנראה יהיה במקום אחר.

אבל את סוגיית נוזל הבלמים אני צריך לבדוק למה לא ביצעו אם זה מצויין בדפי הוראות היצרן..

פורסם
נמאס לי כבר לשמוע את המנטרה הזו. בלבולי ביצים של בעלי מוסכים שנחשוב עד כמה הם מסכנים ולא נשאר להם גרוש על הנשמה בסוף החודש. ממש ליבי ליבי.

יש כאן התנהלות מערכתית רקובה מהדרגה הראשונה. זה מתחיל בשוק מונופולי של יבואנים, ממשיך בחזירות על מחירי החלפים, ניהול כושל וחוסר מקצועיות שעולה הרבה כסף ובסוף מי שאוכל את האלמנט זה הלקוח.

הגיע הזמן שיקום מישהו עם ביצים ויעשה סדר בענף הרכב הפרוץ והמטונף הזה. עד שזה לא יקרה פראיירים ימשיכו לטפל במוסכים מורשים ו"מקצועיים" עאלק ובדרך ישלמו את כל הפרמייה.

איתמר.

לא יכולתי לומר זאת יותר טוב. מסכים עם כול מילה.

אני מוכן לחתום גם שבעלי המוסכים יושבים על וילה ואלו העובד הפשוט במוסך לא רואה כלום מהקופונים שהם גוזרים.

פורסם
היתרון של רון בטיפולים שוטפים הוא שהוא משתמש בחלקי OEM, כלומר החלקים שמגיעים לרון הם חלקים שיוצרו במפעל שמייצר לVW את החלקים.

מכאן שמחירי החלקים הם בערך חצי וכמובן שרון גם גובה פחות עמלה על העבודה.

אם נגמרה לך האחריות, באמת שאין שום טעם להיכנס יותר לצ'מפיון.

את הטיפול השלישי לאוטו ואילך מומלץ לעשות כבר אצל רון, בשני הטיפולים הראשונים יש עוד הצדקה להיכנס לצ'מפיון.

השאלה היא האם בשורה התחתונה שווה להפסיד יום עבודה ולנסוע 100 ק"מ לכל כיוון למוסך רון פעם בשנה לטיפול? כי גם אני סובל מהמחירים הגבוהים של צ'מפיון ועד כה טיפלתי רק במוסכים המורשים - הריי יש פה גם את עלויות הדלק.

• תוכן חדש...