Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בערב החג בדרך לארוחת החג יונדאי I30 נחמדה של הרץ (ליסינג תפעולי) החליטה לפגוע ברכב שלי במהירות נמוכה, מאחור.

הפגוש נפל קצת והנזק לא רציני כ"כ (ירד כס"מ מהמקום, בצד שמאל), לבי"ח לא הלכתי.

פניתי לחברת הביטוח שלי (איילון) ואחרי שיחה נחמדה הם הסבירו לי שיהיה קשה להוציא מהרץ את הכסף, אבל אפשרי, ושאני צריך לקחת את הרכב למוסך לקבל הצעת מחיר, במידה והנזק מתחת ל-1250 ש"ח אין צורך להזמין שמאי אלא רק לצלם ולשלוח את החשבונית, במידה ומעל צריך להזמין שמאי.

אז מה עושים במקרה כזה? לדעתי צריך להביא שמאי בכל מצב.

למישהו יש טיפים בהתמודדות מול הרץ?

והכי חשוב, פחח מומלץ באיזור חיפה ? העלות לא כ"כ חשובה, העיקר שיהיה אמין ויעשה עבודה טובה.

מצ"ב תמונה של הנזק

חג שמח :)

PqZz7OMA-wQJdYHmhrUZos6mAN9Cgbq1rt2QjRIrQLw.jpg

פורסם

כעקרון , מותר לך לתקן באיזה מוסך שתרצה ולקחת איזה שמאי שקיים .

חברת הרץ תנסה לשדל אותך לתקן במוסך הסדר - אל תסכים .

השמאי שתבחר עדיף שיהיה מקובל על חברת הבטוח של הרץ כך שהם לא יוכלו להתחמק מחוות דעתו .

תמיד תוכל ללכת במקרה הצורך לבית משפט לתביעות קטנות , אבל דע לך שבמסגרת הפוליסה שלך

בחברת הבטוח שלך , הם צריכים לטפל בתביעה ולא אתה .

בשביל דברים כאלו בדיוק אתה משלם להם .

שבת שלום .

פורסם
בערב החג בדרך לארוחת החג יונדאי I30 נחמדה של הרץ (ליסינג תפעולי) החליטה לפגוע ברכב שלי במהירות נמוכה, מאחור.

הפגוש נפל קצת והנזק לא רציני כ"כ (ירד כס"מ מהמקום, בצד שמאל), לבי"ח לא הלכתי.

פניתי לחברת הביטוח שלי (איילון) ואחרי שיחה נחמדה הם הסבירו לי שיהיה קשה להוציא מהרץ את הכסף, אבל אפשרי, ושאני צריך לקחת את הרכב למוסך לקבל הצעת מחיר, במידה והנזק מתחת ל-1250 ש"ח אין צורך להזמין שמאי אלא רק לצלם ולשלוח את החשבונית, במידה ומעל צריך להזמין שמאי.

אז מה עושים במקרה כזה? לדעתי צריך להביא שמאי בכל מצב.

למישהו יש טיפים בהתמודדות מול הרץ?

והכי חשוב, פחח מומלץ באיזור חיפה ? העלות לא כ"כ חשובה, העיקר שיהיה אמין ויעשה עבודה טובה.

מצ"ב תמונה של הנזק

מהרץ לא תראה אגורה, אתה צריך לתבוע את הנהג בבית משפט לתביעות קטנות

גם תהיה צריך להביא הוכחה על הנזק (תמונות,הערכת שמאי,הצעת מחיר תיקון או חשבונית על תיקון במוסך)

פורסם

דני, יש לך ניסיון עם הרץ? זאת פגיעה מאחור, יהיה להם קצת קשה להתחמק מאחריות.

ומבקש שוב המלצות לפחחים טובים באיזור חיפה!

פורסם

בעקרון, דני צודק.

זה שהרכב שייך להרץ - לא אומר שהיא נושאת באחריות לתאונה.

עליך לתבוע את הנהג הפוגע. הוא זה שאחראי לתאונה.

איך הוא אח"כ יסתדר מול הרץ - זבשו.

לתביעה עליך לצרף דוח שמאי (בעקרון כבר כולל בתוכו צילומים של הנזק).

אין צורך בהצעת מחיר או חשבונית על תיקון ממוסך - סכום הנזק נקבע לפי דוח השמאי (גם אם שילמת למוסך יותר או פחות או אפילו לא תיקנת-> זה לא רלוונטי).

פורסם

קודם כל אני משתתף בצערך על התאונה.אכן מצב לא נעים.אני בעצמי עברתי תאונה לא מזמן כשנערה צעירה החליטה לשלוח הודעה בנסיעה.ואז היא ראתה אותי ממש ברגע האחרון (עומד ברמזור)ומרוב שהיא הייתה מרוכזת בנהיגה היא לא התבלבלה ולחצה גז בכל הכוח! ממה שאתה מבין שהמצב שלי ושל הרכב שלי לא היה כל-כך נעים...

בקיצור, עבר עליי תקופה מאוד קשה ולמדתי הרבה. אשמח לעזור לך בהכל מנסיוני! תפנה אליי בפרטי אם אתה מעוניין ואני אמסור לך את הנייד שלי ואני אדריך אותך מה הכי נכון לעשות (ותיהיה מופתע עד כמה שאני אוכל לעזור לך ולהאיר לך את הדרך)

בהצלחה ובשורות טובות.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

חודש שעבר רכב של "הרץ" פגע ברכב שלי וברח. היו עדים שרשמו את המספר רכב.

לאחר דין ודברים מאוד קצר, פניתי ל"הרץ" שפנו לנהג הרכב. הנהג מייד הודה באשמה והם לקחו את התיקון עליהם.

אחרי המון התלבטויות החלטתי לקבל את הצעתם לתקן את הרכב אצלם.

לציין כי איכות התיקון היתה בסדר גמור, קיבלתי רכב חלופי למשך כל התיקון ובסופו קיבלתי את הרכב שלי מתוקן (הוחלפה דלת נהג ותוקנה הכנף הקדמית והדלת האחורית) שטוף ושאוב. התאמת הצבע יצאה מצויין והם למעשה צבעו את כל חלקו השמאלי של הרכב.

ההתנהלות שלהם, לפחות במקרה שלי, היתה מפתיעה לטובה !.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...