Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, במסגרת ניקיונות פסח בטעות זרקתי את הטופס של בית המשפט שבו כתוב מתי נגמרת לי השלילה

השאלה אם אני יכול להגיע עדיין למשרד הרישוי ולחדש את הרישיון?

פורסם
שלום, במסגרת ניקיונות פסח בטעות זרקתי את הטופס של בית המשפט שבו כתוב מתי נגמרת לי השלילה

השאלה אם אני יכול להגיע עדיין למשרד הרישוי ולחדש את הרישיון?

 

גש למזכירות בית המשפט ותוציא העתק

פורסם

תגיע עם תעודת זהות למשרד הרשוי . השלילה רשומה אצלם גם . יום לאחר גמר השלילה אתה מקבל את הרשיון בחזרה . רשיון זמני מנייר ל3 -חודשים . בזמן הזה אתה עושה את הפלסטיק .

פורסם

אני הייתי צריך להביא את האישור מבית משפט. יתרה מזה הפקידה, עמדה וספרה לעצמה את הימים לפני שהנפיקה לי חדש. אם זה לא כרוך במאמץ מיותר תוציא העתק ממזכירות בית המשפט, חבל להגיע למשרד הרישוי ובסוף בעדר הנייר לא תוכל להוציא רשיון.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

×
×
  • תוכן חדש...