Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי באייבי במוצר הנ"ל:

http://www.ebay.com/itm/3-5mm-Wireless-Car-Home-Audio-Bluetooth-Music-Receiver-Adapter-iPhone-iPod-/121056053055?_trksid=p2047675.m2109&_trkparms=aid%3D555003%26algo%3DPW.CAT%26ao%3D1%26asc%3D142%26meid%3D6472577657636174457%26pid%3D100010%26prg%3D1088%26rk%3D5%26sd%3D261145287899%26

יש הרבה כמוהו בזול יותר אפילו, הוא מתחבר לשקע הaux ומשמש כמשדר בלוטוס לפלאפון כולל אייפון, למישהו יש ניסיון? האם זה מנמיך את המערכת בקבלת שיחה? (מכשיר של פיוניר סידרה 8) האם שווה? (70 שקל ואפילו פחות)

פורסם

אני יהיה מדוייק יותר, פיוניר 8350 בעל שליטה מלאה על אייפון מחיבור usb

אני שומע באמצעות דיסק און קי, כאשר המתאם הנ״ל מחובר למערכת אך אני במצב usb, המוזיקה תיכבה כאשר תיכנס שיחה?

פורסם

הAUX לא יכול להנמיך לך את המוזיקה בUSB או רדיו כשמתקבל טלפון, AUX אין לו שליטה על שום דבר.

הוא ינמך כמו שאמרו רק אם את המוזיקה תשמע מהטלפון בבלוטוט.

וגם המתאם שהבאת, כתוב שהוא למוזיקה בכלל ולא לשיחות ככה שאין לו כפתור מענה ולא בטוח שמה שאתה רוצה יעבוד בכלל.

למוזיקה המתאם הזה לא איכותי (יש חדשים יותר שמעבירים אודיו דיגיטאלי בבלוטוט, ואז אפשר לשמוע בהם מוזיקה)

אני גם מחפש מתאם כזה כבר תקופה אבל שיהיה לו עליו כפתורים להעביר שירים. אני לא מבין איך מייצרים כזה מכשיר שהמטרה שלו היא להשמיע מוזיקה באוטו אבל שכדי להעביר שיר צריך להוציא את הטלפון מהכיס.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אני לא מבין את ההתעקשות הזאת לסעף את כל הפיצ׳רים האלה דרך הhu.

לשרוף שעות על חיפושים ובדרך בד״כ נופלים על דברים לא מוצלחים ויש מלא שטויות.

מה הבעיה לקנות דיבורית bt קבועה לרכב ולסגור את הסיפור באיכות שיחה הרבה יותר איכותית, מכשיר אמין יותר וכמובן הרבה פחות כאב ראש.

פורסם

אני לא מחפש כפתורים למענה, האייפון יושב על מעמד שדבוק לשמשה, אין לי בעיה ללחוץ על מענה דרכו.

מור, זה עולה יותר, ולטעמי, יותר מסורבל, רמקול נפרד, לא מנמיך את המוזיקה, לעיתים דורש התקנה וכו'.

פורסם

זה עולה יותר, נכון.

אבל רוב המקרים אתה תקנה כאלו שטויות שלא יתאימו לך או לא יעשו את העבודה כמו שצריך ואז תקנה שוב ותדביק את ההפרש.

מסורבל ממש לא.

רמקול נפרד וייעודי לתפקיד שלו (ממש לא הבנתי מה לא בסדר בזה).

אתה יכול לסדר שזה ינמיך את המוזיקה יש את האופציה ברוב הhu (ממש לא קריטי כשהפלאפון במעמד אתה רואה את השיחות ומנמיך לבד).

דורש התקנה בסיסית (גם מערכת דורשת התקנה אז?).

הרבה יותר איכותי, אמין, נוח לתפעול הרבה יותר.

פורסם

אני חייב לציין שלמרות ש הHU שלי משמש גם כדיבורית בלוטוס, וזה עובד נהדר- אבל זו פונקציה מובנית, ולא קניתי את הHU הזה בשביל הבלוטוס.

ואני פה באותה דעה של מור,גם אני הייתי הולך על דיבורית בלוטוס קבועה (סגנון הבורי 9040, פשוטה, זולה ומצויינת), ללא היסוס.

וב HU שלך אם אתה תשמע דרך USB למשל ותהיה שיחה לא רק שתצטרך לענות, תצטרך להעביר את ה HU למצב AUX, ולשחק קצת עם הוולים, ככה שזה גם מסורבל (ומסוכן...), ובנוסף איכות השמע של מוצר כזה לוטה בערפל.

SCANSPEAK

פורסם

התקנה זה אומר לקדוח בדשבורד, וזה מבחינתי לא קורה, ר"ד מותקן במקום ייעודי, אלה של הסוככי שמש דורשים טעינה, מציק בפני עצמו.

ומה דעתכם על שימוש בדונגל usb שפותח לי אופציית בלוטוס? מניסיון עם מחשבים זה עובד, השאלה אם זה עובד גם במערכת של רכב?

פורסם

דונגל בלוטוט לא יעבוד סתם ככה במערכת. (יש מתאמים ייעודיים לכל מכשיר שהם יקרים ונדירים)

התקנה של דיבורית בלוטוט זה בלי חורים, הכל מותקן במקומות נסתרים ורק השלט הקטן מודבק עם דבק דו צדדי לדשבורד.

(יש לי כזה בפנדה)

אבל בימינו הכי טוב לפי דעתי (חוץ מדיבורית מובנית ברדיו) זה דיבורית ניידת טובה, שאפשר להטעין אותה כשהיא פועלת - ככה ששמים אותה שהיא תהיה קבוע בטעינה ובמיקום נוח (בספייס שלך למשל יש מקום למטה בדשבורד, ומשאירים את המטען מחובר תמיד)

כמו http://www.supertooth.net/EN/BUDDY/

לא צריך לשים את זה על המגן שמש שזה באמת מקום ממש מכוער.

את האמת אבא שלי קנה דיבורית כזאת לפני כמה ימים, היא באה עם מגנט חזק אז הוא הדביק עם דו צדדי חתיכת מתכת במיקום יפה ונוח ופשוט מניח את הדיבורית על זה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

350 שקל לדיבורית זה המון, אולי לא באמת, אבל אני לא מדבר כ"כ הרבה בנהיגה כדי להצדיק השקעה כזו, בגלל זה אני חושב על פיתרונות זולים ולא הכי נוחים כי הם ישומשו לפעמים.

• תוכן חדש...