Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, לאחרונה נדלקה לי נורה מנוע,שברולט אופטרה.

לאחר חיבור למחשב רכב,המחשב רשם שיש בעיה בקלאץ'

הרכב אוטומטי 4 הילוכים, נורת המנוע נדלקה תוך כדי נסיעה מחוץ לעיר,ללא שום תופעה נלוות, לכולם כולל עכשיו אין שום בעיה בגיר או בהעברת ההילוכים .

אשמח לקצת מידע בנושא התקלה הנ"ל .

:shock:

יפני זה הכי אחי

פורסם

אני ועובד המוסך עשינו את הבדיקה, אני לא זוכר בידיוק את קוד השגיאה, גם המוסכניק עושה הרושם שלא הבין משהו פרט למילה באנגלית " קלאץ' " ושזה משהו בגיר...

הנורה לא נדלקה מאז , עושה הרושם שמחשב הרכב שלי פשוט אוהב להדליק מנורות .

באופן תמידי נדלקות לי מנורות בנסיעה מחוץ לעיר , אותם נורות לא גוררות שום תופעות לוואי , וכמו תמיד אני הולך למוסך ומבטלים לי את הנורה .

נדלקו לי כמעט כל התקלות : " EGR,מתח לגיר , קלאץ' גיר , ממיר קטליטי ועוד "

פרט לזה שהם נדלקות אין בעיה אמיתית בשטח. נראה שכנראה צריך לנקות את כל חיישני הרכב .

פשוט התקלה האחרונה באמת עניינה אותי .

עקרונית הרכב מאוד אמין יש לי אותו שנתיים,פרט לטיפולים שוטפים במוסך מורשה לפי הספר,והחלפת אלטרנטור ומצבר,שום חלק לא הראה בלאי או נזק .

פשוט הנורות זה משהו כרוני שבאמת התחיל להרגיז.

הרכב שנת 2005 ועשה עד היום 83 אלף ק"מ . נרכש לפני שנתיים ב68 אלף ק"מ .

ו99 אחוז מהק"מ שנעשה עד היום זה נסועה אך ורק בתוך העיר (בית->מכללה->עבודה)

יפני זה הכי אחי

פורסם

נו באמת, עם כזה אבחון חובבני אתה מצפה שנצליח לעזור לך? :roll:

גש לבעל מקצוע שמבין עניין או שלפחות יבין מהו קוד התקלה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חשבתי אולי כן תצליחו לזהות,את הקוד לא אצליח להשיג יותר , כי הוא נמחק .

נקווה שלא יחזור , אגב חיפוש כללי באינטרנט גם לא הניב תוצאות בלי שום קשר לסוג הרכב שלי .

הגיוני שיש תקלה במחשב ששולח שגיאות סתמיות ? ( אפרופו מה שרשמתי בפוסט מס' 4 )

יפני זה הכי אחי

• ספונסר פורום
פורסם

המחשב לא זורק סתם תקלות. בדרך כלל אם מופיעות הרבה תקלות שלא קשורות זו לזו זה יכול להעיד על בעיה כללית יותר, למשל אלטרנטור שמספק מתח לא מיוצב ומכניס רעשים למחשב.

• תוכן חדש...