Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למבורגיני אמיתית (ואספנות לא עושה לי את זה)

אני רק אניח את זה כאן...

(אני מתנצל מראש על כמות התמונות, רציתי להעביר את הנקודה, ונורא קשה לסנן תמונות כאלו :lol: )

1964-lamborghini-350-gt.jpg

lamborghini-miura-03.jpg

lamborghini-miura-s.2000x1324.Oct-24-2012_16.16.14.265238.jpg

lamborghini-countach-5.jpg

1985_Lamborghini_Countach_5000_Quattrovalvole_-_USA_version_002_4256.jpg

lamborghini-countach-lp400-periscopo.2000x1297.Jan-11-2012_13.46.06.350754.jpg

Lamborghini_Countach_green_hl_TCE.jpg

אז אי אפשר לשכנע אותך?

בכל מקרה, כשכולם דיברו על הגבלת VAG על למבורגיני, ואיך היום הם אינם באמת האיטלקים המשוגעים שהיו בעבר- הנה הראיות, אתם תשפטו..

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרכב הזה כ"כ מכוער, כנ"ל לגביי הלה-פרארי החדשה וכן גם המקלארן MP הזאת שיצאה לפני כשנתיים מגעילה ברמות, אני רואה אותן על הכביש על הזמן ואני שואל את עצמי , למה? למה לעזאזל מייצרים מכוניות בלי טעם?!

למבורגיני? הנה עיצוב בן אלמוות שמשדר כוח ואתלטיות, אלגנטי וספורטיבי שפשוט משאיר אותי מתלהב כל פעם מחדש.

diasvm33.jpg

diasvm34.jpg

dia602.jpg

dia605.jpg

כשהם החליפו את הדיאבלו במשהו עגלגל ושמנמן הם ירדו לי מהעיניים.

אני עוד אקנה דיאבלו.

haters will hate

פורסם

רק אני ממש אהבתי את העיצוב? אני אוהב את המוחצנות החברה ושל הרכב הזה בפרט. לדעתי הכי יפה שיצא להם.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

דיאבלו היא המכונית הכי "פרארית" של למבורגיני, יופי של פרופורציות,

מאוזן וחלק. יחסית...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

דווקא אם תסתכל על הדגמים של פרארי מהתקופה ההיא תראה פרופורציות אחרות לגמרי, בכלל, צריך לראות במציאות בכדי להבין, למבורגיני נראת כמו איזה נמר שמתכונן לקפוץ קדימה, משהו כזה של מעין מסה של כוח מאחור ופרונט אתלטי, עם המורצ'אלגו הם הפכו למשהו שנראה כמו לחמניה, כבר אין את הארס העיצובי שהיה בקונטאש ועבר בצורה מדהימה לדיאבלו, ביליתי במחיצת אחת, LP640, רכב מדהים אבל בעיני הוא לא מתקרב מבחינה עיצובית לשלמות של הדיאבלו וכן גם של הקונטאש במהדורת ה25.

אני לא יודע כמה פרארי ולמבורגיני יצא לכם לראות, כן בהתחלה יש התלהבות מסויימת בגלל ההילה, כשמתחילים לראות אותם כמו שרואים נגיד מאזדה מיאטה, אפשר להתחיל לשפוט בלי הרגש.

הרוונטון לדוגמא, מכונית יפה, מרשימה מאוד אבל נראית לי גנרית מדי.

תרגיל עיצובי מעולה נעשה על הלוטוס אספריט, רכב שהוצג באמצע שנות ה70, עבר כ"כ הרבה מתיחות פנים ולא משנה מה הוא תמיד היה נראה טוב.

bond.jpg

modelpicture.php?id=6052

lotus-esprit-v8-gt-01.jpg

192847d1349580331-post-pics-your-lotus-esprit-coffee-cars-oct-2012-016-medium-.jpg

Lotus-Esprit-Red-Rear-1024x768.jpg

שיסלחו לי כולם, היום האיטלקים מעצבים חרא, זה נראה כאילו איזה ילד סיני עיצב רכב לאיזו סדרה מצויירת.

haters will hate

פורסם

אני חייב להסכים אבל חלקית, האנזו מכוערת מאוד למשל.

הלאפרארי לא מרשימה מבחינת עיצוב, אני לא מדבר על הלאמבו אוונטאדור והרובוטריק הזה שיצא עכשיו שפשוט לא יפות בכלל.

לגבי האלפות 4C שנראה אחלה חוץ מהפנסים או 8C שנראת מצויין.

הזונדות יפות לדעתי והחויארה החדשה מאוד יפה.

בכלל העבודות האחרונות של פינינפארינה על הפרארי ואלפות מאוד יפה ומרגישה רטרו.

ברטונה לאומת זאת רק ירדו אחרי המיורה של עשרות שנים אחורה.

IMHO.

אגב נעזוב את האיטלקים רגע, הספייקר נראת פגז, לדעתי תמיד היתה שונה ומושכת :

630x429wSpyker-B6-Venator-04-630x429.jpg.pagespeed.ic.iSIBc74ogB.webp

950x685wSpyker-B6-Venator-12-950x685.jpg.pagespeed.ic.Xkd3L-EokX.webp

פורסם

אנשים לא רואים פה טוב ? איבדתם את חוש הטעם ?

למבורגיני אוונטדור לא יפה ? הרכב הזה מדהים , וגם למבורגיני Veneno (קצת מוחצנת מידי לטעמי אבל עדיין יפה , בטח יותר יפה מהלה פרארי הזאת).

לטעמי , הלמבורגיני החדשות ממש מדהימות , הרבה יותר יפות מכל הפרארי למינהם.

פורסם

הוננו הזו, רק אללה יודע מה עבר להם בראש.

אם פעם יכולת לדמיין את השרבוט של המעצב על דף הנייר, היום אתה יכול רק לדמיין ילד מתלהב מתפעל תוכנת מחשב ומוסיף עוד משטחים ועוד ספוילר, ועוד ספוילר, ואיזה דמוי גדר מאחור וחוזר חלילה. מגעיל, מכוער וביום חמישי גם נתתי דעתי על זה:

http://motocarnew.allmag.co.il/page/108688

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

נראה לי מתאים לשרשור הזה.... נצפתה בתחנת דלק במרכז הארץ...:shock:

בהחלט מראה מרשים ליד כל המשפחתומטיות הרגילות... וגם הצליל היה רועש, בשרני ונמוך...:-)

איך מתחזקים דבר כזה בארץ???

lam1.jpg

lam2.jpg

פורסם

אם למבורגיני - אז רק את ה Diablo VT 6.0 האחרונה שיצאה ב 2001 כמו בתמונות של בנצי (לצערי הרב) ובעצם סגרה את שושלת הדיאבלו :-(

ואם כבר פרארי אז את המרנאלו 550 - זו הפרארי היחידה שאי פעם אהבתי

Opel Adam S 2017

פורסם

למי אכפת מלמבורגיני או פרארי. זה כבר נראה כאילו הם מייצרים חלליות, ולא מכוניות. אני מחפש מראה של מכונה, והרכבים האלו נראים כמו מחשב. יש יצרן אחד שעושה את זה נכון עד היום: מזארטי. כל הרכבים בכלל, והקוואטראואוראטרטרפורטה בפרט.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...