Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה הקשר בין זה לבין דו פרצופיות? ומי אמר שרוב האוהדים לא שמח על זה שהוא הגיע? זה שהוא הכניס גול היה רגע משמח לרוב השפוי ואפילו יותר מזה, היה בזה סוג של גאווה ושמחה לאיד, עד כדי כך. הקללות והגזענות הגיעו מהקומץ עליו מדברים פה בשרשור הזה אז אולי כדאי שתקרא קצת לפני שאתה מגבב שטויות. אני בטוח שאתה לא אוהד בית"ר, אני בספק אם אתה אוהד כדורגל ואם אין לך משהו ענייני לרשום, תחסוך את זה (או שתלך להיות עיתונאי).

בוא תסביר למה בכל משחק נגדנו(=מכבי פ"ת) בשנה שעברה ובשנה שלפנייה כל משחק הייתם מקללים אותנו (וביררתי את זה, אמא של אף אחת מהקהל שלנו לא זונה :wink: )... בתור אותו רוב נורמטיבי, אתם לא יודעים ש6,000 מול 500 זה לא כוחות ? :lol:

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

אתה יודע טוב מאוד למה קיללו אותכם, וזה לא בגלל הקבוצה שלכם, אלא בגלל מישהו או משפחה מאוד מסויימת,

שלא נכנס עכשיו ללגיטימיות שלה בעולם הכדורגל. אם תבדוק מה היה לפני כמה שנים טובות, תגלה שהקללות

האלה לא היו.

לגבי האוהדים וסדאייב, הרוב השפוי לא קילל ולא שרק בוז, גם שהוא וחברו קדאייב ישבו על הספסל.

להיפך, הוא שרק בוז לאלה שקיללו. כמו שציין יואל, הגול היה שמחה לאידם של הגזענים, ושמחה על זה

שהשפיות חוזרת ליציעים.

פורסם
אתה יודע טוב מאוד למה קיללו אותכם, וזה לא בגלל הקבוצה שלכם, אלא בגלל מישהו או משפחה מאוד מסויימת,

שלא נכנס עכשיו ללגיטימיות שלה בעולם הכדורגל. אם תבדוק מה היה לפני כמה שנים טובות, תגלה שהקללות

האלה לא היו.

כל פעם אותו תירוץ, אותן שטויות. זה קרה כל פעם אתכם ועם בני יהודה... יש הבדל בין לקלל את משפחת לוזון לבין שאגות באטרף של "אמא שלכם זונה" בזמן שאין איך להתמודד עם זה.

במשחק שהייתי בין בני יהודה למכבי נתניה הם גם הלמו אחד בשני את הקריאות הללו, אבל זה היה מאוד מהנה בהתחשב שהאיצטדיון רעד שכל יציע בתורו שר את זה.. נקודה למחשבה.

אני מסכים שהלוזונים הם קרטל ולא פחות, ותדע שגם אנחנו הקבוצה סובלים מהם ה-מ-ו-ן בשנים האחרונות (השנה ובסוף העונה שעברה הייתה מגמת עלייה אבל בכל זאת).. לא הייתה תמיכה מצד ההנהלה, לא רצון להביא אוהדים למגרש ואנחנו הרגשנו פה אחד שזה מתנהל כעסק אבל בניגוד ליענקל'ה, לשירזי ושות' פה אין ייחוס לאוהדים כלל וכלל.

ואח"כ מתלוננים שמונית שירות זה כל האוהדים :lol: (משחק אחרון כ3K אוהדים, תפרגנו קצת :wink: )

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

5 נקודות:

1. זאור סדאייב (השני זה ג'יבראיל קדאייב)

2. פעם ראשונה שאני רואה שזבל מפנה את עצמו (עזיבת לה-פאדיחה את היציעים).

3. תשקורת ולא תקשורת- אין צורך להרחיב.

4. בהמשך ל4. את זה לא תשמעו בכל מהדורות החדשות בבוקר (אוהדי הפועל מצדיעים במועל יד תוך כדי סימון שפם, וכמו כן מבצעים תנועות המבטאות צלב קרס):

5. יאללה בית״ר! היינו לפני הגזענים ונשאר גם אחריהם.

8)
פורסם
5 נקודות:

4. בהמשך ל4. את זה לא תשמעו בכל מהדורות החדשות בבוקר (אוהדי הפועל מצדיעים במועל יד תוך כדי סימון שפם, וכמו כן מבצעים תנועות המבטאות צלב קרס):

בהמשך ל-4: יש איזה הסכם מוזר בין התקשורת להתאחדות ומה שאוהדי הגועל עושים מותר בעוד שמה שאוהדי בית"ר עושים אסור

וזה משתלב נהדר עם העובדה שהרבה מאוד מהתקשורת ופעילי זכויות אדם חושבים שיהודים פחות שווים (למשל במקרה התקיפה משבוע שעבר, באורח פלא היהודים אשמים כשמחבלת תוקפת אותם)

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
בהמשך ל-4: יש איזה הסכם מוזר בין התקשורת להתאחדות ומה שאוהדי הגועל עושים מותר בעוד שמה שאוהדי בית"ר עושים אסור

וזה משתלב נהדר עם העובדה שהרבה מאוד מהתקשורת ופעילי זכויות אדם חושבים שיהודים פחות שווים (למשל במקרה התקיפה משבוע שעבר, באורח פלא היהודים אשמים כשמחבלת תוקפת אותם)

כנראה שגם משטרת ישראל שותפה להסכם הזה. היית במקרה נוכח במקום האירוע? אתה מכיר באופן אישי פעילי זכויות אדם?

מה שבאמת מפליא הוא איך תמיד אנשים יודעים לספר בפרטי פרטים מי צודק ומי לא, מה היה ומה לא, גם אם הם לא היו באירוע ואפילו לא בקרבת מקום.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
5 נקודות:

1- תודה על ההארה/הערה.

2- מסכים.

3- נכון לעכשיו זו באמת תשקורת.

4- חבל מאוד שלא נכנסים גם בהם. זה עדיין לא מצדיק את מה שעושים אותם מטומטמים מבית"ר(שאני אוהד שלה).

5- הכי נכון בעולם.

פורסם
כנראה שגם משטרת ישראל שותפה להסכם הזה. היית במקרה נוכח במקום האירוע? אתה מכיר באופן אישי פעילי זכויות אדם?

מה שבאמת מפליא הוא איך תמיד אנשים יודעים לספר בפרטי פרטים מי צודק ומי לא, מה היה ומה לא, גם אם הם לא היו באירוע ואפילו לא בקרבת מקום.

לא יודע, זכור לך המקרה של תקיפת הרופא עם הסובארו B3 בירושלים? באורח פלא היו אנשים עם מצלמות מסביב וילדים ערבים שקופצים על המכונית כדי להדרס.

וכל תינוק מוסלמי יודע שהמואזין דורש מצלמת SLR בתפילת שישי ולמסגד לא נכנסים בלי מצלמת וידאו מקורית

או מקרה אחר שבו היה ניסיון דקירה של חיילים במחסום ווואלה כתבו שחיילת הרגה נער פלסטיני (ולא מחבל שניסה להרוג אותם)

ויש גם ספקות לגבי האשמה באירוע המדובר.

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

שאלתי אותך שתי שאלות. לא ענית על שתיהן. במקום זה הצפת אותי בדברים ש-"כל תינוק מוסלמי יודע". ובכן, אני אינני תינוק מוסלמי ולא יודע מה דורשים בהר הבית וגם לא איכפת לי. במקרה הספציפי הזה, שבו בכזה בטחון כתבת שמאשימים יהודיות, שרק הגנו על עצמן כשמחבלת תקפה אותן, אני ראיתי את התמונות כשהן התפרסמו, ולא השתכענתי לא לכאן ולא לכאן, כיוון שמהתמונות אי אפשר היה להבין כלום. אולם כשמשטרת ישראל מספרת לנו שיש כאן תקיפה על רקע לאומני מצד היהודיות, אני לא רואה סיבה לא להאמין להם, כמו שגם לא אראה סיבה לא להאמין להם, אם בסוף יוכח משהו אחר, או אם מלכתחילה היו מאשימים את הערביה.

גם אם היו מיליון מקרים של פרובוקציה מצד הפלסטינים, זה לא אומר דבר לגבי המקרה הספציפי הזה. כל עוד משטרת ישראל טוענת שמדובר באירוע לאומני, שיזמו אותו היהודיות, הטענה שלך מבוססת אך ורק על האמונה שלך שאם יש מקרה של אלימות בין ערבים ליהודים, מי שמתגונן אלו הם לעולם היהודים ומי שתוקף אלו הם לעולם הערבים המחבלים. אני רק מציע שתעצור לרגע ותשאל את עצמך לגבי כמה מקרים אתה באמת יודע מי יזם אותם, ובכמה מקרים אתה ניזון מהאמונות של עצמך או מטוקבקים של "אחד שיודע" ב-ynet.

כנ"ל גם לגבי פעילי זכויות אדם. אני מכיר מס' מהם, ואף אחד מהם לא חושבם שיהודים הם נחותים, כמו שאתה מנסה לייחס להם. חלק ניכר מהם אפילו לא אנטי ציונים, כמו שמנסים למכור לך, וגם כאלו שכן - בטח שלא פועלים מתוך שנאה ליהודים או חשיבה שהיהודים נחותים, אלא דווקא מתוך אמונה שכולם אמורים להיות שווים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

עזבו שטויות, היום מנצ'סטר נגד הבלאנקוס. יש הימורים?

אני שונא את שתי הקבוצות, אבל אני כל כך רוצה שראיין גיגס ינצח. זה מסוג השחקנים האלה, כמו לארי בירד נניח. למרות שאני אוהד של הלייקרס מגיל 0, אני לא יכול שלא לאהוב אותו.

מצד שני, ריאל בכושר נפלא, אני לא רואה את מנצ'סטר עוברת אותם, למרות מה שהלב רוצה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• אחראי פורום
פורסם

ריאל 2:1.

איתך לגבי גיגס, בירד ודומיהם. פעם בכל קבוצה היה לי אחד כזה, היום פחות מעורבב.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

3-1 ריאל.

אסביר מתמטית:

רונאלדו בכושר שיא + וראן,פפה,ראמוס בהגנה + אלונסו (הקשר ההגנתי , הגרזן הכי טוב בעולם , נקודה.) + רוב השחקנים במנוחה מיום רביעי + פיל ג'ונס פצוע + מוריניו שמוביל על פרגוסון במפגשים ביניהם = ריאל מדריד עולה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
שאלתי אותך שתי שאלות...

...

ברשותך אני אצטט רק את ההתחלה של ההודעה שלך, לא מתוך זלזול אלא כדי לא להעמיס על העמוד

מה שאני אומר, וזה בכלליות, הוא שבכל אירוע בו נפגע פלסטיני יש מצלמות של פעילי שלום למיניהם והתוקפים מואשמים מכל פינה ועבר.

אירוע דומה בו נפגעו יהודים לא יזכה לאותה חשיפה בתקשורת.

למשל אבא של חבר נהג בכביש 5 ליד אריאל וסכלו את הרכב שלו באבנים, מישהו אמר על זה משהו? מישהו טען שאותם מחבלים תקפו אותו? לא!

אתה בוחר להטפל למרה ספציפי שיתכן ואני טועה לגביו אבל בתמונה הכוללת תמיד היהודים אשמים

ומקווה ל2-0 של מנצ'סטר!

Renault Clio RS EDC 200

פורסם
מה הקשר בין זה לבין דו פרצופיות? ומי אמר שרוב האוהדים לא שמח על זה שהוא הגיע? זה שהוא הכניס גול היה רגע משמח לרוב השפוי ואפילו יותר מזה, היה בזה סוג של גאווה ושמחה לאיד, עד כדי כך. הקללות והגזענות הגיעו מהקומץ עליו מדברים פה בשרשור הזה אז אולי כדאי שתקרא קצת לפני שאתה מגבב שטויות. אני בטוח שאתה לא אוהד בית"ר, אני בספק אם אתה אוהד כדורגל ואם אין לך משהו ענייני לרשום, תחסוך את זה (או שתלך להיות עיתונאי).

צודק בהחלט, אני לא אוהד בית"ר ובכלל לא אוהד כדורגל. למה? כי זה ספורט שגורר לאלימות ברוב המקרים ולא רק בארץ. אבל לא צריך להיות מומחה גדול לראות את התגובות של האוהדים כאשר השחקנים "הזרים" הגיעו לקבוצתם.

אני מבין שכואב לך שמישהו מוציא את הכביסה המלוכלכת החוצה של הקבוצה האהובה עלייך. לפחות תהיה גבר ותודה שיש אצלכם הרבה דפקטים ותסביר שאתה ואחרים עושים הכל לשנות את זה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...