Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נשים משלמות פחות בביטוח ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זה מה שניתוח הרגרסיה של חברת הביטוח מצא - אז זו נקודה שנכנסת לחישוב הפרמיה. ד"א - אני כלל לא מופתע. נשים אולי פחות שולטות בטכנולוגיה (???) אבל הן פחות נתונות לאגרסיביות, ואפילו אם זה ההבדל היחיד בנהיגה בין נשים לגברים זה יכול להתבטא בסטטיסטיקת תאונות. וקרוב לודאי שממוצע הנסועה של נשים יותר קטן, מה שמפחית את הסיכון שהן מציגות לחברת הביטוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אם זה מה שניתוח הרגרסיה של חברת הביטוח מצא - אז זו נקודה שנכנסת לחישוב הפרמיה. ד"א - אני כלל לא מופתע. נשים אולי פחות שולטות בטכנולוגיה (???) אבל הן פחות נתונות לאגרסיביות, ואפילו אם זה ההבדל היחיד בנהיגה בין נשים לגברים זה יכול להתבטא בסטטיסטיקת תאונות. וקרוב לודאי שממוצע הנסועה של נשים יותר קטן, מה שמפחית את הסיכון שהן מציגות לחברת הביטוח.

100%.

באופן דומה גם יש הבדל בין אוכלוסיות גיל שונות. קח לדוגמה ביטוח מקיף לרכב X לבן 25 עם Y וותק על הכביש, לעומת מקיף לבן 50 עם אותו רכב X + וותק Y. אצל המבוגר יהיה זול יותר. למה? כי מבוגר בד"כ נשוי עם משפחה, רגוע, בעל ניסיון בחיים, עם ... לעומתו הצעיר, חפוז יותר, עוד אין משפחה, רוצה לנסות דברים חדשים .

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

עובדה: נשים חד משמעית מעורבות בפחות תאונות קטלניות.

בפער עצום, הרבה יותר מהפער בנסועה.

לגבי תאונות בכלל אין לי מושג.

לא יפתיע אותי אם גם באופן כללי נשים מעורבות פחות.

כמו שכבר אמרו פה - הן הרבה פחות אגרסיביות על הכביש.

מה שמעניין את חברות הביטוח (מקיף) הוא תוחלת הנזקים לשנה בהתחשב בפרמטרים של הרכב והנהגים.

ואני ממש לא אתפלא אם הניתוח של חברות הביטוח מצא שנהגת עושה נזק בפחות שקלים בשנה מאשר נהג.

שימו לב שחוסר היכולת של הנהגת הממוצעת לחנות כמו שצריך לא ממש מעניין את חברות הביטוח - זה בדרך כלל נגמר בנזקים שבקושי מגיעים להשתתפות העצמית.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה, אבל רוב המשפחות והזוגות לפי מה שראיתי הרכב תמיד רשום על הבעל וכך גם הביטוח בדרך כלל

כמו במשפחה שלי מאז ומתמיד והרבה משפחות שראיתי, אז אם האישה עושה תאונה, זאת אומרת שהבעל כביכול "חוטף" את הקנס.

ראיתי מלא מקרים כאלו, יכול להיות שבאמת נשים לא נמצאת בתאונות קטלניות, אבל מה עם שאר התאונות ?

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...