Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש עסק שיוכל למכור לי פרופיל נירוסטה ע"פ מידה, משהו קטן

ירחמיאל
שימו לב! השרשור הזה בן 4284 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום ובוקר טוב. באזור המרכז או ברחובות, אני מחפש עסק שיהיה מוכן למכור למישהו פרטי/קטן כמוני פרופיל (מצורפת תמונה) מנירוסטה ע"פ מידות ושרטוט שאביא לו.

מכירים אחד כזה?

תודה ויום יפה.

profile.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברחובות יש לך את זיווד רונן שאולי יוכל לעשות לך את הפרופיל.

תעלה שרטוט יותר מדוייק ואז אולי נוכל לעזור יותר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נסה אצל יעקב ברמת אליהו, ראש"לצ.

בנה לי ארובה מנירוסטה לתנור, יש לו את כל המכונות הדרושות: ערגול, כיפוף, חיתוך וכיו"ב.

הוא לא בוחל בשום סוג עבודה וסכום.

http://www.d.co.il/17275510/39030/

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברחובות יש לך את זיווד רונן שאולי יוכל לעשות לך את הפרופיל.

תעלה שרטוט יותר מדוייק ואז אולי נוכל לעזור יותר.

זיוודרונן יושבים בראשל"צ, ליד הבית קברות של חולון

יש גם את פלקסטרוניקס ביבנה

אבל שניהם יחסית גדולים בתחום ולא בטוח שירצו להתעסק עם זה, אולי תנסה אצל ניר מכניקה

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תישלח לי הודעה עם מידות אני אבדוק אם אפשר להכין במפעל של חבר ביבנה הם מתעסקים בדברים כאלו.

אם זה חלק קטן וחד פעמי זה יהיה ללא עלות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכי קל יהיה לקחת פח ולכופף פעמיים, לפי המודל שלך.

לכן כל עסק חיתוך בלייזר/עיבוד פח יכול לעשות את זה בקלות. תנסה אולי לברר עם אחד העובדים (ולאו דווקא עם הבעלים) שיעשה לך "בשחור".

משכנתא זה קל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לכן כל עסק חיתוך בלייזר/עיבוד פח יכול לעשות את זה בקלות. תנסה אולי לברר עם אחד העובדים (ולאו דווקא עם הבעלים) שיעשה לך "בשחור".

http://www.youtube.com/watch?v=ipyo-9xxb30 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מצטער, לא יכולתי להתאפק :lol::wink:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זיוודרונן יושבים בראשל"צ, ליד הבית קברות של חולון

יש גם את פלקסטרוניקס ביבנה

אבל שניהם יחסית גדולים בתחום ולא בטוח שירצו להתעסק עם זה, אולי תנסה אצל ניר מכניקה

עברו כמה שנים מאז שהייתי אצלם בפעם האחרונה ואז הם ישבו ברחובות לא רחוק מהמוסך של אגד. אני בזמנו פניתי אליהם דווקא עם דגם קטן ויחיד לחיתוך, ניקוב וכיפוף והם היו יותר מבסדר. דווקא היום כשיש קצת מחסור בעבודה הגדולים לא בוחלים בכלום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכי קל יהיה לקחת פח ולכופף פעמיים, לפי המודל שלך.

מה שאתה מציע כאן זה אחד הדברים הכי בזויים שיש. לא סת גניבה ממעביד הרבה יותר חמורה בעיני החוק מסתם גניבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמובן שאם הבעלים לא דופק לו מחיר כי הוא לא רוצה את העבודה, אפשר גם בדרכים המקובלות.

*ההודעה הקודמת לא הייתה בשביל לעודד עבודה בשחור, אי תשלום מיסים או גניבה ממעסיק*

משכנתא זה קל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...