Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי , ריענון של אתרי אינטרנט לא מתפקד טוב .

למשל בקארספורום , אם אני אכנס לנושא אני לא אראה את התגובות החדשות בו עד שאני אעשה ריענון (F5) , זה קורא גם בפורומים עצמם , בקישורים מהירים וכו' ובפורומים אחרים .

זה קורה במחשב אחד , ולא קורה במחשב אחר , למרות שבשניהם אותן ההגדרות בדיוק (פרטיות שעל גבוה-בינוני , אבטחה על בינונית-גבוה חוץ מאתרים מוגבלים) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

בכרום זה עובד? אז תעבור לכרום.

לא רוצה כרום? (לגיטימי) תעבור לפיירפוקס.

(עוד מתכנת אומלל שנאלץ לתמוך ב-ie ועוסק בזמנו החופשי בהחזרה בתשובה של גולשים תמימים)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כנס לאפשרויות בדפדפן ושם בהיסטוריה תסמן את כל הוי שיש לך למחיקת עוגיות סיסמאות וכל הרשימה.

אחרי זה תעבור למתקדם (בעמודה האחרונה) ובלמטה של העמודה הזאת יש לך לעשות ריסט לכל ההגדרות של הדפדפן.

האמת? הכל אפשר לסדר, השאלה אם זה שווה את ההשקעה ובמקרה של איכספלורר התשובה היא ממש לא.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר כל אפשרויות המחיקה כבר מסומנות , חוץ מהאפשרות לשמר בעת מחיקה , אני גם מוחק עוגיות כל יום-יומיים (דרך האפשרויות מחיקה , לא ידנית מהתיקיות) .

איפוס הגדרות , כולל מחיקת הרחבות כבר ניסיתי כמה פעמים , כולל הרגע .

הגעתי למצב שפירמטתי את המחשב במחשבה שאולי יש הגדרה ששיניתי ואני מפספס .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

חבל שתתאמץ, תתקין דפדפן אחר. אני אפילו למצב של פירמוט לא הייתי מגיע בשביל דפדפן עלוב, ישר מחליף.

in the face

with a chair

פורסם

אני רץ על הרבה מחשבים "אישיים" , מעדיף לשמור על הכל אינטואיטיבי , להתקין על כולם כרום בטח לא אפשרות .

ברשותך אמשיך לחפש את הפתרון , נקווה שיבוא פה פורום :-D

פורסם

אני בכל זאת מציע לך לעבור לפחות במחשב הזה לדפדפן אחר

1. הם יותר מהירים וטובים

2. תתרגל לממשק אחר לא יקרה כלום תכיר עוד תוכנה. אצלי בעבודה עבדתי עם אקספלורר כרום והשועל, מתרגלים!

מעבר לזה, יתכן שהבעיה תהיה גם בדפדפן אחר וזאת עוד דרך לבדיקת הבעיה.

בעבודה קרה לא פעם שעם אקספלורר כלום לא עבד בזמן שבאחרים כן, ואז ידענו איפה הבעיה עצמה, אז אפילו רק לצורכי בדיקה, תתקין משהו.

משהו שמציק לי מאוד בחלונות 8 (אני מניח שיש פיתרון לא בדקתי עדיין), אם אני פותח כרום בתצורת מטרו ושם לי יוטיוב, ברגע שאני ממזער את הכרום הוא מפסיק לנגן יוטיוב ככה שאין אפשרות לשמוע ברקע תוך כדי עבודה עם תוכנות אחרות.

קיצור דרך יעילים:

WinKey+TAB

WinKey+C

WinKey+Q

WinKey+X סוג של התחל קטן ומובנה

עושים את החיים הרבה יותר קלים למשתמש הפשוט.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...