Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, stx כתב:

להיפטר מביבי

ולבחור מנהיג אחראי לשם שינוי.

בבחירות הבאות.

אם יהיו.

• רעיון טוב! 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 7 דקות, רוןS כתב:

ולבחור מנהיג אחראי לשם שינוי.

בבחירות הבאות.

אם יהיו.

זה האידיאל. אבל תשמע, אומרים פה חברינו מהימין שאף אחד לא מלאך וכולם אותו דבר וכל זה.

אני רוצה להאמין שביבי, בציניות האינסופית שלו ובחוסר אכפתיות המוחלט שלו לכל דבר שהוא לא הוא עצמו, הוא תופעה די ייחודית.

ככה שמי שיבוא אחריו - כנראה יהיה עדיף.

פורסם (נערך)

לפני 18 דקות, SlowRide כתב:

איסוף המודיעין והחדירה שיש לישראל בחיזבלה זה משהו שלא היה בעזה. אי אפשר להתעלם מזה, ומהמכות שהם חטפו כתוצאה מהעבודה הזאת. באותה מידה היה יכול להחליט עזבו אתכם מחיזבלה, הוא מורתע ולא צריך לעקוב אחריהם. שימו כמה מצלמות ואלקטרוניקה על הגבול וזהו.

כל המודיעין וכל האיסוף לא היה שווה כלום אם היו מפתיעים אותנו.
להגיד "לא יכלו להפתיע אותנו" זה כבר זלזול/שאננות. ראינו לאן זה הוביל בדרום.
אם אתה חושב שבצפון לא יכלו להפתיע אותנו, אז בבקשה ממך אל תנסה להיות ראש ממשלה או ראש המודיעין. הספיק לנו כבר מכאלה.

לגבי היעילות, אני לא מסכים.
במשך שנתיים אוכלוסיית צפון ישראל פונתה. חבל ארץ שלם פונה בגלל האיום שנשקף מחיזבאללה.
אנשים מתעלמים מזה. אנשים לא מתייחסים לזה. חיזבאללה כבש את הגליל בלי מאמץ בכלל. הוא אומנם לא כבש אותו עם חיילים אבל הוא ניקה את האוכלוסייה שלנו ממנו.
ראש הממשלה חשב שאין לנו מענה כדי להגן על אותם אזרחים שגרים שם, אפשר להתווכח אם בצדק או לא, אבל ככה הוא חשב, אז מה זה אומר על מידת היעילות שלנו בעימות עם חיזבאללה? מה זה אומר על המוכנות שלנו? אומר הרבה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני כשעה, עדי-אל כתב:

רמטכל וראש השבכ אומרים קבל התרעה לפני מלחמה אנחנו לא יודעים בדיוק מתי ואיפה אבל האויב זז

זה נראה לך מקצועי???

קודם כל, אם זו האמת והם לא ישבו על התחת עם הידיעה הזו - אז כן, זה נשמע לי מאוד מקצועי.

אם תנהל אנשים, תבין שאמורים להגיע אליך עם בעיות בעיקר כשלא יודעים לפתור אותן.

דבר שני, זה לא משנה אם זה מקצועי או לא.

הרמטכ״ל והשב״כ מתריעים ממלחמה ולא יודעים להגיד יותר מזה - או שאתה מאמין להם ומתכונן או שאתה לא מאמין להם ואז כדאי שתפעל להחליף אותם. בכל מקרה, האחריות עליך.

פורסם
לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

זה פשוט לא נכון - היו אנשי תקשורת שזה היה שקוף שהם מקווים, בתוך תוכם, שישראל לא תנצח במלחמה מול איראן, גם אם הם לא אמרו את זה.

אשכרה היה פה "מבצע" להורדת המורל. לא זוכר אם זה היה דרוקר, או אחרים, אבל בהחלט הייתה פה שטיפת מח שנועדה להוריד את המורל או לגמד את הישגי המלחמה.

מה אתה מנסה להשיג בזה? 

עיתונאים מקווים שישראל תפסיד לאיראן?

מי שתל את הרעל הזה במוח שלך?

חלאס, התגובות שלך לא שוות דיון.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, farkash7 כתב:

אם אתה חושב שבצפון לא יכלו להפתיע אותנו, אז בבקשה ממך אל תנסה להיות ראש ממשלה או ראש המודיעין

אין כזה דבר "לא יכלו" כי תמיד יש סיכוי. חלק מהמשמעות של איסוף וניתוח מודיעין, זה לדעת מתי תהיה תקיפה כדי להתכונן.

אבל אין לך מה לדאוג כי אני לא הולך להתמודד על התפקידים האלה.

לפני 19 דקות, farkash7 כתב:

אנשים מתעלמים מזה. אנשים לא מתייחסים לזה. חיזבאללה כבש את הגליל בלי מאמץ בכלל. הוא אומנם לא כבש אותו עם חיילים אבל הוא ניקה את האוכלוסייה שלנו ממנו

אני מניח שאחרי שספגנו כל כך הרבה אבדות בדרום, לא רצו להגדיל את המספרים האלה ופינו ישובים. במציאות אלטרנטיבית שבה יש מודיעין על הכוונות של חמאס לחדור את הגדר לעשות טבח ולחטוף אזרחים ולא חיים בסרט שהוא מורתע, הייתי שמח אם היו מפנים את העוטף באופן דומה לפני שנכנסים לעשות סדר בעזה.

להגיד שחיזבלה "כבש את הגליל" רק כי הממשלה פינתה משם את האזרחים כדי להגן עליהם, זה כמו להגיד שהפיאט אונו שלך יותר מהירה מטסלה בגלל שעקפת טסלה שנסעה 90 קמ"ש. לא צריך להמציא משמעויות חדשות למילים ולפרשן את המציאות באופן שיתאים לתזה שלך, שנתניהו חרא של ראש ממשלה. הוא חרא של ראש ממשלה גם בלי כל הפעלולים האלה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 16 דקות, farkash7 כתב:

ראש הממשלה חשב שאין לנו מענה

התפקיד שלו הוא לתת מענה. ואם הוא רואה בעיה בבקשה שיקצה משאבים - תקציב, כוח אדם להקשיב למה שהדרג המקצועי אומר ואז לקבוע מדיניות. אבל נתניהו לא מקשיב לדרג המקצועי (זה התחיל ב-96׳, מנהרות הכותל) ורק החמיר מאז. האיש חש כל יכול וחכם מכל העולם. השבוע אפילו הצהיר שהשארותו בראשות הממשלה חיונית לביטחון ישראל. האישיות שלו לא מאפשרת לו להודות בשום כשלון, ומבחינתו החליפה המגוהצת והעניבה המפונפנת שלו יותר חשובות מביטחון אזרחי ישראל. אנחנו רואים את זה בכל ההתנהלות שלו. זוכרים 4 מערכות בחירות תוך כדי משבר הקורונה, ששרפו מיליארדים, רק כדי לא לבצע רוטציה?

יש הרבה מה לומר על אולמרט. אבל לזכותו אומץ, וגם הכרה בכשלונותיו. הוא לא מרח את הקמת וועדות החקירה למלחמת לבנון השניהאלא הקים אותה שבועיים אחרי תום.המלחמה (ולחובתו - ועדות בדיקה, לא ועדת חקירה ממלכתית), ובסופו של דבר גם פינה את כיסאו.

• אהבתי 6
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 דקות, sperial כתב:

זוכרים 4 מערכות בחירות תוך כדי משבר הקורונה, ששרפו מיליארדים, רק כדי לא לבצע רוטציה?

וגם זה רק כי ידע בוודאות כמעט מוחלטת שינצח. 

אחרת לא היינו נכנסים למערכות האלו, ולא היו מבוזבזים הכספים האלו. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני שעתיים, stx כתב:

גם את גלעד שליט הוא דאג לשחרר רגע לפני הבחירות.

שליט שוחרר באוקטובר 2011, בעיצומה של הקדנציה השנייה (והראשונה בסבב הנוכחי ) של נתניהו. 

הבחירות הבאות היו ב2013

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שליט שוחרר כשהיה גל של מחאות הדיור (זוכרים את האוהלים ברוטשילד?) והיה צריך להעביר את השיח הציבורי לנושאים שיותר מתאימים לראש הממשלה.

• רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, farkash7 כתב:

תשמע אתה בדיחה. עיוות כזה של המציאות לא ראיתי כבר הרבה זמן.
כמה זמן אולמרט היה ראש ממשלה מסיום מלחמת לבנון השניה וכמה נתניהו? מקווה שאתה יודע לספור ואני לא צריך לעשות גם את זה.
אולמרט יצא למלחמת לבנון השניה בקיץ 2006 וכיהן כראש ממשלה עד 2009.

נכון, כיהן רק שנתיים וחצי כראש ממשלה. שנתיים וחצי במהלכן הוא נקט בדיוק באותה הדרך בה נקט נתניהו - אי נקיטת יוזמה ואי מניעת התחמשות חיזבאללה.

כלומר בסך הכל כיהן 3 שנים כראש ממשלה מאז לבנון 2 ובזמן הזה חיזבאללה עוד היה קטן ולא מאיים ביחס למצב שלו עד לפני שנתיים.

חיזבאללה היה כל כך קטן, שצה"ל החזק לא הצליח להכריע אותו או אפילו לדחוק אותו צפונית לליטאני.

חיזבאללה החל להתחמש בצורה מאסיבית לא הרבה אחרי לבנון. אם היית באמת רוצה לטפל בו כשהוא קטן, היה צריך לתקוף אותו כבר במהלך כהונת אולמרט.

נתניהו היה ראש ממשלה מאז כמעט ברצף!

נתניהו נתניהו. מה תעשה בלי נתניהו?

כתבתי איפשהו שנתניהו לא אחראי?

אבל כל ראש ממשלה אחר נקט בדיוק באותה דרך. ואני אגיד יותר מזה, גם אם בנט, או לפיד, או ברק, היו ראשי ממשלה במקום נתניהו, היה קורה בדיוק אותו הדבר.

אז כן, באחוזים, נתניהו אשם או אחראי יותר מאולמרט, בנט ולפיד ביחד, פשוט כי הוא כיהן בתפקיד יותר זמן.

באיזה שנה נסראללה התפאר שיש לו תוכנית לכיבוש הגליל? 2011. מי היה אז ראש ממשלה ולא עשה עם זה כלום? אני אתן לך שלושה ניחושים למרות שאחד אמור להספיק.

ואני הבדיחה העצובה?   תכניות לכיבוש הצפון התחילו לרקום עור וגידים, ולמעשה להיות חלק משמעותי מתורת הלחימה של חיזבאללה עוד בתקופת מורנייה (עוד לפני שחוסל ב-2008). אבל אתה שמעת את נסראללה מתפאר בזה ב-2011, אז זה בטח קשור לנתניהו.

מה גם שעצם ההתפארות באה כתגובה לתהליכים מסוימים בצד הישראלי, שהוא פירש כאיום או כתוקפנות, אז אם כבר, נתניהו היווה איום גדול יותר על חיזבאללה מאשר אולמרט, אם אתה רוצה ללכת לפי ההיגיון המעוות שלך.

היו חטיפות לפני שלא הובילו למלחמה (ראה ערך החטיפה בשנת 2000) כך שהטענה שלך היא שוב, עיוות של המציאות ומצוצה מהאצבע.

"חטיפות". היה מקרה אחד, ממש אחרי הבריחה מלבנון. עצם זה שזה עבר ב"שקט" מראה שההכלה והרגיעה כמעט בכל מחיר זה לא המצאה של נתניהו (זוכר מי היה ראש ממשלה אז?).

נתחיל מלהעיף את הפגע הרע הזה מהחיים שלנו כי לצערנו הוא לא מפנה את עצמו והולך להתחבא באיזה פינה.

עוד מעט בחירות - בהצלחה. נראה שצפויה לך אכזבה.

לפני שעה, רוןS כתב:

עובד לשעבר, (אולי אפילו זה לא)  מסתובב לו ללא סיווג בשכונה.

רוה"מ לא מכיר אותו: "פלדשטיין הוא פטריוט ישראלי נלהב"

image.jpeg.3cc7c53754491a7af2bcb2ce451b7ce3.jpeg

אדם לחוץ שמנסה לעשות עלינו סיבוב.

חתיכת היגיון יש לך. אז הקצין ה"מתחזה" מפיקוד דרום קשור לגלנט, כי הוא צולם עומד מאחוריו?

ואם הוא מסתובב לו ללא סיווג, תפנה בטענות לשב"כ, לצה"ל, ולגורמי בטחון מידע, שמאפשרים את השכונה הזאת.

דבר שני, למד לקרוא לפני שאתה מגיב - לא רשמתי "אדם לחוץ שמנסה לעשות עלינו סיבוב". מה הקשר בכלל או מה המשפט הזה בא להגיד?

לפני כשעה, פריג'י כתב:

חלאס, התגובות שלך לא שוות דיון.

דיון?   אתה קורא לדברים שאתה כותב "דיון"?

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • רעיון גרוע 1

פורסם
לפני 3 דקות, gadik6 כתב:

תניהו נתניהו. מה תעשה בלי נתניהו?

כתבתי איפשהו שנתניהו לא אחראי?

אבל כל ראש ממשלה אחר נקט בדיוק באותה דרך. ואני אגיד יותר מזה, גם אם בנט, או לפיד, או ברק, היו ראשי ממשלה במקום נתניהו, היה קורה בדיוק אותו הדבר.

אני לא יודע מה היה קורה אם ברק, בנט או לפיד היו ראשי ממשלה למרות שהם הוכיחו נחישות ויד קשה מול הטרור אבל אני כן יודע מה קורה אם נתניהו ראש ממשלה.

אם אני צריך להמר שבמקרה הכי גרוע יהיה אותו הדבר אבל יכול מאוד להיות שיהיה הרבה יותר טוב אז אני הולך על ההימור הזה.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 5 דקות, gadik6 כתב:

עוד מעט בחירות - בהצלחה. נראה שצפויה לך אכזבה.

לכולנו, לא רק לו.

ואתה לא יכול לחשוד בי שיש אהבה לצד השני יותר מדי.

Just now, Night Driver כתב:

אני לא יודע מה היה קורה אם ברק, בנט או לפיד היו ראשי ממשלה למרות שהם הוכיחו נחישות ויד קשה מול הטרור אבל אני כן יודע מה קורה אם נתניהו ראש ממשלה.

הוכיחו קוקסינליות עזוב אותך שטויות.

נותנים לנו להמשיך להתווכח ולמות בגבולות כדי שימשיכו לגנוב את כולנו.

לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

אם אני צריך להמר שבמקרה הכי גרוע יהיה אותו הדבר אבל יכול מאוד להיות שיהיה הרבה יותר טוב אז אני הולך על ההימור הזה.

זה למה אנשים ממשיכים עם ביבי - מעדיפים את החרא שהם מכירים.

"מעדיף פיגועים מאשר חלוקת ירושלים" או משהו כזה.

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

זה למה אנשים ממשיכים עם ביבי - מעדיפים את החרא שהם מכירים.

"מעדיף פיגועים מאשר חלוקת ירושלים" או משהו כזה.

תסמונת האישה המוכה.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...