Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 דקות, David32 כתב:

לצייץ בטוויטר ולהיות עצור מזכיר לך משהו מלפני כמה ימים? לא?

תכתוב בטוויטר ביבי החרא הבוגד וחוץ מכמה תגובות מכרותי אונה ביביסטים לא תקבל כלום.

תכתוב דברים כמו שכתב אותו חרדי מלעון, תישא בתוצאות כי החוק לא מתיר לך לתמוך בארגוני טרור ולהסית לפגיעה בחיילים.

לפני 7 דקות, רוןS כתב:

מתקרבים, מתקרבים. 

לדעתי זה יותר פנטזיה אפלה מאשר זיהוי תהליכים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7478

• פינדר

6178

• יבגניפ

5966

• Night Driver

5079

פורסם
לפני 14 דקות, SlowRide כתב:

תכתוב בטוויטר ביבי החרא הבוגד וחוץ מכמה תגובות מכרותי אונה ביביסטים לא תקבל כלום.

תכתוב דברים כמו שכתב אותו חרדי מלעון, תישא בתוצאות כי החוק לא מתיר לך לתמוך בארגוני טרור ולהסית לפגיעה בחיילים.

privet tovarish

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה חושב שלמילים אין משמעות וכל אחד צריך להיות חופשי להגיד מה שהוא רוצה? 

בלי מגבלות אין חופש, יש כאוס.

פורסם

ברור טבאריש, בגלל זה אסור להגיד כלום על הצבא, ואפשר להעצר על ריקוד בטיקטוק, או עוד עשרות מקרים בשנתיים האחרונות. אבל לצעוק מוות לערבים כשאתה מתנפל על חבר כנסת ערבי - זה בסדר. 

אבל כן נו, כשהדיון מגיע למקומות האלה, כשהכול מנורמל בצורה כזאת בוטה. כשבממשלה מחליפים אנשים כי הם לא מוכנים להיות יס-מנים. כששקרים על עובדות מתוך איזה מכתב מעאפן נתפסים בתור אמת ומעלים מחדש חקיקה נגד עמותות (כמובן כמובן שיתיהיה כוכבית כדי לדלג על עמותות שמקדמות את הצרכים "שלנו") וכול זה אפילו סביר. ואתה אומר לי שישראל רחוקה שנות אור מרוסיה... זה cope רציני. 

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אסור בישראל להגיד כלום על הצבא? באמת?

אתה באמת חושב שאנחנו דומים לרוסיה?

אתה לוקח את היוצא מן הכלל ומנרמל אותו כדי להגיד שאנחנו חיים באיזו פנטזיה אפלה. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אוקיי ברו. נראה לי שכתבתי מספיק להיום. אני צריך להתנתק עכשיו כדי שלא יעצרו אותי ויגייסו אותי להילחם בעזה בגלל דיבורים נגד הממשלה.

פורסם
לפני 3 שעות, פינדר כתב:

לאט לאט..

image.thumb.png.c0f112da46669239b068ea3b563eb78f.png

קודם כל לגיטימי שמי שמפרסם טורי דעה בניגוד לנהלי העבודה הנהוגים במקום העבודה שלו יעמוד לדין משמעתי. זה לא שהוא השתתף בהפגנה או דיבר עם חברים.

אבל מה שיותר מוזר לי זה מה רופא עושה במשרד האוצר?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הסיפור לא לגמרי ברור. 

ככל הנראה התירוץ להעמדה לדין הוא עבודה פרטית ללא אישור. כמובן שהתזמון חשוד, שכן הוא כותב מאמרי דעה בעיתונות כ-10 שנים. ואחרי פרשת בן גביר והרפ״קית הכל חשוד. חוץ מזה, יש בתקשי״ר סעיף שאוסר לבקר את הממשלה בצורה מעליבה או פוגעת. כאן כבר נכנסים לתחומים אפורים מאוד.

אני גם לא בטוח שחל עליו איסור לעבודה פרטית, כיוון שעבד רק בחצי משרה, אבל איני מכיר את התקשי״ר. אני יודע שבעבר הרבה רופאים בכירים בשירות המדינה עבדו ב-95% משרה כי למי שעבד ב-100% משרה היה אסור לעסוק בעבודה נוספת. אבל איני יודע האם נדרש אישור נוסף.

מה עושה רופא במשרד האוצר? ראש ועדה רפואית לפיצויים אישיים מגרמניה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, SlowRide כתב:

די נו...

הפורום הזה פלטפורמה פרטית. 

אי אפשר לכתוב פה כל מה שרוצים, בין היתר כי זה עלול לחשוף את בעלי האתר לתביעות.

לא יודע מה כתבת, אבל אני בטוח שאם תעמוד ברחוב ותצעק את זה אף אחד לא יעשה לך כלום. אנחנו עדיין לא חיים בדיקטטורה, והביטוי כאן יותר חופשי מאשר במדינות מתקדמות יותר כמו למשל אנגליה.

החלטתי למחוק את תגובתיי ולהעלם מהפורום. 

עריכה אחרונה על ידי Shmulik_Miata
  • מבאס 1

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• חברי המעגל הראשון
פורסם

@David32מעניין אם במדינה כמו רוסיה מישהו עם דעות כאלה על הממשלה יכול להגיע לכזה תפקיד בכיר כעובד מדינה.

Just now, Shmulik_Miata כתב:

כתבתי ביבי בוגד עם פרסום של הראיון של גולדקנוף על המהפכה המשפטית וגיוס חרדים. בתגובה השניה, רשמתי על הביביסטים שפשוט נעלמים להם כשנוח להם. 

היכן עברתי על חוקי הפורום, על זה שרשמתי 'ביבי בוגד'?

עדיין לא קיבלתי תגובה בה"פ מהמנהל שמחק לי את התגובות ונתן לי התראה (בוא תיתן לי נזיפה או שתספר אותי לאמא שלי).

באמת שלא יודע, אני לא מנהל. גם לי מחקו הודעות שלא התאימו למנהל התורן כמה וכמה פעמים.

הפורום הזה פרטי, הם יכולים למחוק מה שבא להם. אלה חוקי הפורמט וזה כל מה שניסיתי לומר לך. לא ביקורת נגדך או משהו.

פורסם
לפני 6 דקות, SlowRide כתב:

@David32מעניין אם במדינה כמו רוסיה מישהו עם דעות כאלה על הממשלה יכול להגיע לכזה תפקיד בכיר כעובד מדינה.

באמת שלא יודע, אני לא מנהל. גם לי מחקו הודעות שלא התאימו למנהל התורן כמה וכמה פעמים.

הפורום הזה פרטי, הם יכולים למחוק מה שבא להם. אלה חוקי הפורמט וזה כל מה שניסיתי לומר לך. לא ביקורת נגדך או משהו.

מובן ידידי.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לפני 12 שעות, Shmulik_Miata כתב:

למנהל שמחק את התגובות האחרונות שלי ונתן לי אזהרה. 

לך חפש! אפילו לא הזדהית כשרשמת לי את התגובה.

אתה יכול לחסום אותי מהפורום. הנה, איבדנו עוד קצת מהדמוקרטיה.

המשתמש נחסם לבקשתו.

למרות שהשרשור הזה מהווה גינה סגורה מכמה כללי הניהול, יש עדיין מודרציה לגבי אופן ההתנסחות וגם קצת לגבי התוכן, שלא יהפוך להיות זירת טוקבקים במקום זירת דיונים. מידי פעם יש משתמשים שזה לא מתאים להם, וזה בסדר גמור.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

רואה סלואורייד? רוסיה!

שמוליק מסכן קפץ מהחלון

עריכה אחרונה על ידי Mech Morphix
  • מצחיק 2

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...