Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

מוזמן באהבה, רק תשאיר לי את השירותים.

זו פשרה, שכח מהשירותים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, יבגניפ כתב:

כן, וזה תמיד מאוד חד כיווני. זכותו להיות מיסיונר והוא גם מנצל אותה עד תום. אבל אני לא מכיר אף אחד שהולך להחזיר ילדים מאלקנה בשאלה. למרות שגם זה זכותינו.

בני ברק מספיק טוב?

https://finance.walla.co.il/item/3689165

ב5000 שקל שאתה תורם בעצם יחלקו עלונים בשטיבלאכים בבני ברק וירושלים.

עריכה:

הנה היזם שעומד מאחורי הפרויקט הזה

https://www.facebook.com/naornarkis/

זה עמוד התרומות של הפרויקט 

https://giveback.co.il/project/79545

וזה ערוץ היוטיוב שלו

https://www.youtube.com/@naor.narkis

קבוצת הפייסבוק 

https://www.facebook.com/groups/734519394705506

וזה פרק ראשון על איך לעצור את החתונה 

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 55 דקות, Night Driver כתב:

זו פשרה, שכח מהשירותים.

אבל זו לא, הצבת עובדה. נתתי הצעה נגדית. 

אני מתפשר, אתה שם זין.

לפני 32 דקות, פינדר כתב:

כן, ידוע לנו שזו מילת גנאי עבורך.

ליברליות זה דבר נהדר, רק שאתם לא ליברלים.

מקשיבים לבית המשפט כשזה נוח לכם, בדיוק כמו המפכל החדש שאומר "לא בטוח שאקשיב ליועמשית".

מאיימים לעבור בביקיני מול מתפללים יהודים, אבל אין לכם אומץ להתקרב לתפילה של מוסלמים, בין אם בביקיני או בבורקה.

כאמור, "דתי לפי דעתי", רק ששיניתם ל"אני ליברל כלפי מי שבדעה שלי".

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

אני ליברל כלפי מי שבדעה שלי

זו הפעם המאה שאתה מבלבל בין ליברליזם לבין איזו סובלנות אינסופית כלפי כל דבר וכל אדם.

אני ליברל כלפי מי שמכבד אותי. אני לא ליברל כלפי חמאס או חיזבאללה או עבריינים מוסלמים או מיסיונרים יהודים שרוצים לפגוע בחופש שלי.

מעבר לזה, לא ראיתי איומים על ביקיני וכו'. ראיתי יותר טמבלים שמאלנים שקראו לקירוב לבבות וכבוד הדדי מדומיין.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אם מישהו מתפלל בת"א ואתה איכשהו מפרש את זה כפגיעה בך, אז יש לי חדשות בשבילך.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

כשחובבי התפילות יסכימו שרפורמים יתפללו ברחבה הראשית בכותל המערבי, אשקול שוב את הליברליזם שלי.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 38 דקות, יובל .מ. כתב:

ליברליות זה דבר נהדר, רק שאתם לא ליברלים.

מקשיבים לבית המשפט כשזה נוח לכם, בדיוק כמו המפכל החדש שאומר "לא בטוח שאקשיב ליועמשית".

מאיימים לעבור בביקיני מול מתפללים יהודים, אבל אין לכם אומץ להתקרב לתפילה של מוסלמים, בין אם בביקיני או בבורקה.

כאמור, "דתי לפי דעתי", רק ששיניתם ל"אני ליברל כלפי מי שבדעה שלי".

בית המשפטקבע שעירית ת"א צריכה לאפשר תפילה בגן מאיר. מה הקשר בין הבחירה של מי שהיה יוצא להפגין מול המתפללים לזה? 

..

אני יודע שזה נכתב הרבה יותר מדי פעמים, אבל "ליברליות" זה לא מבחן שאתה או חבריך לימין הדתי מעבירים אותנו ואנחנו צריכים לעמוד בו. אני יודע שגם את זה כבר כתבתי, אבל זה ליטרלי קופי פייסט די עצוב למה שעושים חלק מהמהגרים המוסלמים במערב. וזה עדיין מפתיע אותי שאתה ודומיך גם כועסים על ילדים woke באמריקה או אירופה שנופלים בפח העלוב הזה, וגם נופלים בפח הזה בעצמכם ביחסים בין חילוניים למשיחיים כאן (ומצפים לזה, משום מה, מאיתנו).

זה לא באמת משנה אם אתה או הרב זעירא או אבי מעוז או איתמר בן גביר חושבים שאנחנו ליברלים. זה לא מעניין. אני מעדיף לשמור על עיר חילונית אחת בישראל ולא להתפס כליברל על ידכם, מאשר שתתנו לי תעודת אסמכתא רשמית לליברלים מטעם הציונות הדתית, אבל לא יהיה לי לאן לצאת מהבית בשבת בבוקר, וכנראה גם לא יהיה לי איך (בית כנסת לא נחשב כמובן).

נ.ב. לא זוכר אם את זה כבר כתבתי, אבל ביטול התפילה מוכיח יותר מכל דבר אחר שהיה מדובר בפרובוקציה. 

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 8
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מישהו מרגיש רע שאנחנו כבר לא מזכירים בכלל את החטופים? ביבי הצליח בתוכנית שלו כי עבורו אם לא הראש של סינוואר אז זה רע לו מבחינת הבייס? לכן גם יש אפס תוכניות ליום שאחראי, ואיך בכלל "גאון כזה" לא ידע מראש מה לעשות שם? 

בתחושה האישית שלי, בלי החטופים זו ממש לא המדינה שאני רוצה לחיות בה, מדינה שיש בה אנשים כמו סמוטריץ' (במיוחד) ובן גביר שמוכנים להקריב קורבן אדם ועוד אחד סגול שיער שהוא בכלל חסר אמפטיה.

• אהבתי 1
פורסם

לא שכחו אותם. דה-אסקלציה מול אירן/לבנון רק בתמורה לשחרור החטופים.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 3 שעות, Coro כתב:

אם מישהו מתפלל בת"א ואתה איכשהו מפרש את זה כפגיעה בך, אז יש לי חדשות בשבילך.

אם אתה חושב שבת"א לא התפללו עד אתמול אז גם לי יש חדשות בשבילך. ישנו בית כנסת בכל חור. בקורונה עשו מלחמה כדי להתפלל בפנים ועכשיו פתאום רוצים להתפלל בכיכר דיזנגוף. אל תחשוב שכולם מטומטומים.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 10 דקות, mikyl כתב:

אם אתה חושב שבת"א לא התפללו עד אתמול אז גם לי יש חדשות בשבילך. ישנו בית כנסת בכל חור. בקורונה עשו מלחמה כדי להתפלל בפנים ועכשיו פתאום רוצים להתפלל בכיכר דיזנגוף. אל תחשוב שכולם מטומטומים.

אתה צריך לציין שבמהלך יום הכיפורים בשנים קודמות, היו מתפללים בתוך בתי הכנסת וזה לא הפריע לאף אחד. העירייה לא עשתה עם זה כלום וגם לא דרשה מהם כלום ממה שידוע לי..

עד שהם החליטו שהם חייבים להתפלל בחוץ בפרהסיה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 9 שעות, ch28566 כתב:

מישהו מרגיש רע שאנחנו כבר לא מזכירים בכלל את החטופים? ביבי הצליח בתוכנית שלו כי עבורו אם לא הראש של סינוואר אז זה רע לו מבחינת הבייס? לכן גם יש אפס תוכניות ליום שאחראי, ואיך בכלל "גאון כזה" לא ידע מראש מה לעשות שם? 

בתחושה האישית שלי, בלי החטופים זו ממש לא המדינה שאני רוצה לחיות בה, מדינה שיש בה אנשים כמו סמוטריץ' (במיוחד) ובן גביר שמוכנים להקריב קורבן אדם ועוד אחד סגול שיער שהוא בכלל חסר אמפטיה.

ברגע וכל רגע שמכניסים סיוע לעזה שוכחים את החטופים 

גם אם הולכים עם סיכת חטופים ומרימים שלט מחזירים אותם הביתה עכשיו!!!!!!!

לפני 9 שעות, פינדר כתב:

כשחובבי התפילות יסכימו שרפורמים יתפללו ברחבה הראשית בכותל המערבי, אשקול שוב את הליברליזם שלי.

יותר מזה

אני מסכים שיתפללו בהר הבית 

פורסם
לפני 10 שעות, יבגניפ כתב:

בית המשפטקבע שעירית ת"א צריכה לאפשר תפילה בגן מאיר. מה הקשר בין הבחירה של מי שהיה יוצא להפגין מול המתפללים לזה? 

..

אני יודע שזה נכתב הרבה יותר מדי פעמים, אבל "ליברליות" זה לא מבחן שאתה או חבריך לימין הדתי מעבירים אותנו ואנחנו צריכים לעמוד בו. אני יודע שגם את זה כבר כתבתי, אבל זה ליטרלי קופי פייסט די עצוב למה שעושים חלק מהמהגרים המוסלמים במערב. וזה עדיין מפתיע אותי שאתה ודומיך גם כועסים על ילדים woke באמריקה או אירופה שנופלים בפח העלוב הזה, וגם נופלים בפח הזה בעצמכם ביחסים בין חילוניים למשיחיים כאן (ומצפים לזה, משום מה, מאיתנו).

זה לא באמת משנה אם אתה או הרב זעירא או אבי מעוז או איתמר בן גביר חושבים שאנחנו ליברלים. זה לא מעניין. אני מעדיף לשמור על עיר חילונית אחת בישראל ולא להתפס כליברל על ידכם, מאשר שתתנו לי תעודת אסמכתא רשמית לליברלים מטעם הציונות הדתית, אבל לא יהיה לי לאן לצאת מהבית בשבת בבוקר, וכנראה גם לא יהיה לי איך (בית כנסת לא נחשב כמובן).

נ.ב. לא זוכר אם את זה כבר כתבתי, אבל ביטול התפילה מוכיח יותר מכל דבר אחר שהיה מדובר בפרובוקציה. 

מגילה יפה, אתה עדיין חשוך כמו אבי מעוז.

• תוכן חדש...