Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מלחמה של 11 חודש, אחרי טבח נוראי, ועכשיו הוא דורש גביית מחיר כבד?

אז מה הוא דרש עד עכשיו? גלידה פיסטוק?

image.thumb.png.f9d5c6ad28f746a9aa026e99ff3eb97f.png

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 27 דקות, MostlyWicked כתב:

אני מבין שיש לך בעיה בהבנת הנקרא. דברים שאפשר לעשות במקומות אחרים אי אפשר לעשות בעזה. וזה לא נו נו נו, זה יותר כמו סנקציות ואמברגו נשק, ואז באמת נרצה לברוח

אין לי בעיה בהבנת הנקרא, יש לך בעיה בתפיסה של המציאות, אתה לא מחובר כמו שאומרים.
אתה לא יכול לרשום את מה שאתה רושם מצד אחד, ומצד שני לרשום את זה:

אתה חושב שחמאס לא יגייסו מחדש? שלא ינצלו את הזמן להתחמש מחדש? לבנות מנהרות חדשות? הם מצליחים לעשות את זה אפילו תוך כדי נוכחות של צה״ל (בצורה מוגבלת), למה נראה לך שהם לא יצליחו אחרי שצה״ל יסוג משם?

ואת זה:

השכונה הזאת אפשרית בזכות פעולות של בטחון שוטף בעזה ובגלל הנוכחות של כוחות כל כך רבים ברצועה.

הרי אם ישראל לא יכולה לעשות מה שהיא רוצה כמו שאתה אומר גם לא נוכל להישאר בעזה נכון? אז מה הוויכוח עכשיו על ציר פילדלפי יקפלו אותנו משם עוד מעט, אתה אמרת, לא אני.

כיום אין צורך לברוח מפה כי יש לנו צבא חזק

מה עוזר צבא חזק לבטחון שלנו אם הוא לא יכול לעשות שום דבר או אם לא מבקשים ממנו לעשות שום דבר בגלל פחד מהעולם, או פחד לאבד חיילים? תראה מה קרה ב7.10 בעוטף, תבין שהוא לא עוזר, ובגלל זה אני אומר אם אתה מאמין לסיפורי סבתא שאתה מספר תתקפל מפה עוד היום.

המילים של שר הבטחון זו זחיחות פוליטית טיפוסית, זה לא עושה עלי רושם, אם כבר להיפך, מריח כמו ליברמן ו״48 שעות״ (בסוף לקח רק 8 שנים). לגבי השאר כבר עניתי למעלה.

זו לא זחיחות זו המציאות. אתה לא מחובר למציאות, זה בסדר, יש גם כאלה. ישראל כבשה את פילדלפי ואת מעבר רפיח בכמה שעות, עם אפס הרוגים כשחמאס במשך 3 חודשים שמע שזה הולך לקרות, היה לו זמן להתכונן והיה לו גדוד פעיל באזור וכל העולם אמר לנו Don't!

ה לא אומר שהתפקיד שלהם זה למות כשאין בכך צורך. השיקול צריך להיות, כפי שכבר אמרתי, אסטרטגי. חיים של כמה עשרות אזרחים זה לא שיקול אסטרטגי, נטו אמוציונלי.

כשאין צורך? איזה צורך יותר גדול אתה רואה לפעילות של חיילים מאשר לשחרר חטופים חיים?
למה שלחו שני צוותי ימ"מ ומעטפת של עשרות חיילים לשחרר 4 חטופים באמצע מחנה פליטים באמצע היום? אתה יודע כמה חיילים יכלו למות? אתה יודע שאחד מת? בקלות זה יכל להיות 10.
אין צורך? אלו אזרחים שהמדינה כשלה בלהגן עליהם, נחטפו מהמיטות שלהם, וכן יש חשיבות אסטרטגית לשחרר אזרחים שלך שנחטפו מהמיטה כי אם לא תעשה את זה אף אחד לא ירצה לגור כאן. 
אין צורך... מה יותר צורך מזה? שוב לא מחובר למציאות.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

הוכחה לכמה התקשורת בארץ מסריחה ומחבבת כותרות שקריות בשביל לייקים:

בתמונה השניה הוא אומר שהוא נגד מומ בכלל. כלומר נגד כל עיסקה. אז אני לא מבין איפה הבעיה שלך פה ספציפית.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 38 דקות, פינדר כתב:

מלחמה של 11 חודש, אחרי טבח נוראי, ועכשיו הוא דורש גביית מחיר כבד?

אז מה הוא דרש עד עכשיו? גלידה פיסטוק?

זה כמו האמרה המפגרת שלו: אל תלחצו על הממשלה, תלחצו על סינוואר.

לפני 38 דקות, farkash7 כתב:

כשאין צורך? איזה צורך יותר גדול אתה רואה לפעילות של חיילים מאשר לשחרר חטופים חיים?

עזוב, אין עם מי לדבר. הם אוהבים לשכוח, לדוגמה, כמה חיילים נהרגו סתם כדי לשמור על אלו שבחרו לחיות בגוש קטיף וכמובן שאצל ימניים הזמן תמיד נעצר, כאילו שאם היינו ממשיכים לשבת שם מספר ההרוגים בכלל היה יורד, כאילו לא היו חופרים מנהרות מתחת לבתי הישובים, כאילו לא היו חוטפים של פצמ"רים על בסיס יומי, ירי צלפים... 

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

הראש הראשי זה ביבי, השאר זה מקסימום זרועות. וגם הן זרועות קטנות כאלה, כמו של תינוק.

הוכחה לכמה התקשורת בארץ מסריחה ומחבבת כותרות שקריות בשביל לייקים:

image.thumb.png.5d3920851219c88dbe58756cf9773340.png

מבזק ב-YNET צועק שבן גביר נגד העסקה, איזה איש רע.

לוחצים על המבזק:

image.png.df47427120f333b464f04eb294d094f9.png

למה לא רשמו את המילה "מופקרת" בכותרת? כי יודעים שאנשים בכלל לא ילחצו.

*כל זה לא משנה את העובדה שאני לא מסכים איתו פה ומבחינתי העסקה הנוכחית היא מה שאנחנו יכולים להשיג אם רוצים את החטופים בבית. אם לא רוצים זה משהו אחר.

לא אמרתי שביבי לא אשם, אז לא ברור לי מה אתה רוצה.

לפני 58 דקות, farkash7 כתב:

אין לי בעיה בהבנת הנקרא, יש לך בעיה בתפיסה של המציאות, אתה לא מחובר כמו שאומרים.
אתה לא יכול לרשום את מה שאתה רושם מצד אחד, ומצד שני לרשום את זה:

ואת זה:

הרי אם ישראל לא יכולה לעשות מה שהיא רוצה כמו שאתה אומר גם לא נוכל להישאר בעזה נכון? אז מה הוויכוח עכשיו על ציר פילדלפי יקפלו אותנו משם עוד מעט, אתה אמרת, לא אני.

מה עוזר צבא חזק לבטחון שלנו אם הוא לא יכול לעשות שום דבר או אם לא מבקשים ממנו לעשות שום דבר בגלל פחד מהעולם, או פחד לאבד חיילים? תראה מה קרה ב7.10 בעוטף, תבין שהוא לא עוזר, ובגלל זה אני אומר אם אתה מאמין לסיפורי סבתא שאתה מספר תתקפל מפה עוד היום.

זו לא זחיחות זו המציאות. אתה לא מחובר למציאות, זה בסדר, יש גם כאלה. ישראל כבשה את פילדלפי ואת מעבר רפיח בכמה שעות, עם אפס הרוגים כשחמאס במשך 3 חודשים שמע שזה הולך לקרות, היה לו זמן להתכונן והיה לו גדוד פעיל באזור וכל העולם אמר לנו Don't!

למה שלחו שני צוותי ימ"מ ומעטפת של עשרות חיילים לשחרר 4 חטופים באמצע מחנה פליטים באמצע היום? אתה יודע כמה חיילים יכלו למות? אתה יודע שאחד מת? בקלות זה יכל להיות 10.
אין צורך? אלו אזרחים שהמדינה כשלה בלהגן עליהם, נחטפו מהמיטות שלהם, וכן יש חשיבות אסטרטגית לשחרר אזרחים שלך שנחטפו מהמיטה כי אם לא תעשה את זה אף אחד לא ירצה לגור כאן. 
אין צורך... מה יותר צורך מזה? שוב לא מחובר למציאות.

שמע, יותר ברור ממה שכבר הסברתי אני לא יכול להסביר. אם אתה רוצה להמשיך ולחזור על אותן שטויות כמו תוכי אז תהנה. אני עם השיח חירשים הזה סיימתי.

פורסם

הממשלה המחורבנת תעשה בסוף משהו טוב בטעות

IMG_20240902_140449_744.thumb.jpg.b06d418fc7edfd266a820425d3d97b73.jpg

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

סתם דמגוגי. כלומר להיכנס עכשיו למאבק מסוג זה עם ההסתדרות בזמן הזה זה טמטום מוחלט, שינוי מסדר הגודל הזה דורש ימים שקטים ומאבק של מספר שנים לפחות, לא משהו שעושים כך על הדרך. 

• אהבתי 1
פורסם

אם יציבות המשק כל כך חשובה להם אולי שיעבדו על התקציב? נשמע לי יותר רלוונטי ופרקטי.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

רק לי השורה האחרונה נשמעת כמו התנסחות של ילד בכיתה א?

"חברי הכנסת החתומים מטה לפי הא'-ב'" 🥴

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כן זה כדי שהליצנים האלה לא יריבו את מי לכתוב קודם

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קבינט של ליצנים: צריך להכות בחמאס על רצח החטופים, כאילו מה עשינו עד עכשיו? נכון שכבר חודשים רבים מדשדשים, הייתה הפסקה ארוכה ומיותרת גם לאורך המלחמה, אבל מה זה הטמטום הזה?!

פורסם
לפני 2 דקות, ch28566 כתב:

קבינט של ליצנים: צריך להכות בחמאס על רצח החטופים, כאילו מה עשינו עד עכשיו? נכון שכבר חודשים רבים מדשדשים, הייתה הפסקה ארוכה ומיותרת גם לאורך המלחמה, אבל מה זה הטמטום הזה?!

חכה עכשיו הם מכים בהסתדרות. 

למעט מירי רגב, היא דואגת ליהלום שלה בנתב"ג.

לפני 4 שעות, יבגניפ כתב:

בתמונה השניה הוא אומר שהוא נגד מומ בכלל. כלומר נגד כל עיסקה. אז אני לא מבין איפה הבעיה שלך פה ספציפית.

קודם כל גם בזה אני לא בטוח.

דבר שני, הוא וסמוטריץ אומרים פעם אחר פעם שהם נגד "עסקה מופקרת" כהגדרתם. 

אפשר להיות נגד עסקה שאתה חושב שהיא לא טובה ועדיין להיות ישראלי ציוני ולא "ביביסט" או "פאשיסט משיחי", אפשר להיות בעד עסקה גם אם היא קצת פחות טובה ולא להיות "שמאלני בוגד".

הבעיה פה שזה עוד ניסיון לייצר כותרת על חשבון האזרחים פה, העיקר שכולם ימשיכו לריב.

פורסם
לפני 5 שעות, פינדר כתב:

קודם היה שיפא. אח״כ חאן יונס. אח״כ שג׳עייה. אח״כ דיר אל בלאח. אח״כ איזה אוניברסיטה או מתחם אונר״א או מלפפון חמוץ.

עכשיו זה פילדלפי.

image.thumb.png.abb30a90e9001d9b8cb7390ff09c8c74.png

הנדסת תודעה והזזת שערים קלאסית, האידיוטים השימושיים הם שימושיים כי הם מהדהדים את המסרים עבור מכונת הרעל, ואידיוטים כי הם לא קולטים שעושים להם את אותו טריק פעם אחר פעם, אחר פעם. 

זה הרי היה בול אותו הדבר עם המהפכה המשטרית, פתאום כל ביביסט נהיה משפטן חובב וחיסול האיזונים בין הרשויות הפך להיות ה-סיבה במסגרתה בחרו בממשלת ביבי-דרעי-סמוטגביר. 

הכל מטומטם. 

• אהבתי 3

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 30 דקות, יובל .מ. כתב:

חכה עכשיו הם מכים בהסתדרות. 

למעט מירי רגב, היא דואגת ליהלום שלה בנתב"ג.

קודם כל גם בזה אני לא בטוח.

דבר שני, הוא וסמוטריץ אומרים פעם אחר פעם שהם נגד "עסקה מופקרת" כהגדרתם. 

אפשר להיות נגד עסקה שאתה חושב שהיא לא טובה ועדיין להיות ישראלי ציוני ולא "ביביסט" או "פאשיסט משיחי", אפשר להיות בעד עסקה גם אם היא קצת פחות טובה ולא להיות "שמאלני בוגד".

הבעיה פה שזה עוד ניסיון לייצר כותרת על חשבון האזרחים פה, העיקר שכולם ימשיכו לריב.

למה שיסלפו את זה? בן גביר נגד מו"מ. בעייני התומכים שלו זה גם דבר חיובי. מותר להם.

אני לא חושב שהתקשורת אשמה במצב השיח. היא מייצגת את המציאות החברתית. זו גם לא מחלה חברתית יחודית לישראל, מינוס זה שפה יש כמה קבוצות אנטי דמוקרטיות עצומות, יותר ממה שיש במקומת אחרים במערב. אפשר תמיד לשים את הסופרלטיבים בצד. בסדר, ברור שמישהו מהציונות הדתית יכעס אם יקרא אותי מתאר אותו כ"משיחי", כמו שאני אכעס אם הוא יתאר אותי כ"שמאלני בוגד". אבל זה לא משנה. זה סתם מאפיינים וסימפטומים. לא הבעיה. הבעיה היא שאין לנו דבר במשותף. 

מכיר את הרעיון של להפרד ליהודה וישראל נכון? הזכרתי את זה קודם. זה רעיון לא ישים, לצערי. אבל הוא לא צץ משום מקום. שום נאום על אחווה וגורל משותף ושירה בציבור של "אין לי ארץ אחרת" לא מסוגלים לגשר על הפער האדיר ביני, בין רוב האנשים שהיו אתמול בהפגנה בת"א או כל מקום אחר, לאיתמר בן גביר, בצלאל סמוטריץ', אורית סטרוק, שלמה קרעי ואחרים. ונראה לי שכולנו מבינים את זה ברמה כזו או אחרת.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מה שמדהים בפילדלפי, זה שהאפס ביבי וחבורת חסרי האונה שמעריצים אותו מסתכלים על זה כאילו שאין בכלל 100,000 מפונים מהצפון, שחיזבאללה עושה מהצפון מה שבא לו והאיום הזה עדיין קיים ורחוק מלהיפטר, שאיראן עדיין רצה לגרעין ומעבירה המון אמל"ח לגדה חופשי חודשי כי הגבול שם פרוץ לחלוטין, שהכלכלה נחלשת, וגם אם נסגור את פילדלפי, מה אז? מה יום המחר? יש בכלל יום מחר? 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...