Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 15 דקות, taranta כתב:

להאשים ממשלה כלשהי בעצם העובדה שאויב קם עליך זה ילדותי.

אבל להאשים ממשלה שידעה על איום ודאגה להעצים אותו  זו הפקת לקחים הכרחית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

מסכים. וכפי שכתבתי - אכן יהיה ראוי לתחקור והפקת לקחים. רק שאלה - האם רק הממשלה הנוכחית חטאה בזה? 

השאלה שמשום מה עניתי עליה היתה לגיטימיות ממשלת בנט ולפיד, לא האם הממשלה הנוכחית או קודמותיה סבבה בעיני ובמה. על הדרך הגבתי גם על כשלונותיה.

עריכה אחרונה על ידי taranta
פורסם
לפני 40 דקות, taranta כתב:

כאילו שזה מעניין אותי

אתה אשכרה מחלק דיסלייקים לכולם.

האמת, לא מפתיע שעם התנהגות כזאת גם הדעה הפוליטית שלך כזאת.

לפני 37 דקות, taranta כתב:

לדיון אינטליגנטי

זה קטע. כי יש והיו פה אנשים, גם מהצד השני, שאפשר לנהל איתם דיון. אבל איתך לא. מעניין. אף אחד מהם גם לא חילק/מחלק דיסלייקים לכול השאר ואז בוכה על זה שמישהו עושה לו דיסלייק.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 13 דקות, taranta כתב:

ממשלת 64 היא לא לגיטימית כי אתם לא מסכימים איתה

היא לא לגיטימית כי היא הביאה עלינו אסון אדיר.

או שאולי אתה מאלו שרואים ב7.10 נס?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
Just now, David32 כתב:

אתה אשכרה מחלק דיסלייקים לכולם.

האמת, לא מפתיע שעם התנהגות כזאת גם הדעה הפוליטית שלך כזאת.

זה קטע. כי יש והיו פה אנשים, גם מהצד השני, שאפשר לנהל איתם דיון. אבל איתך לא. מעניין. אף אחד מהם גם לא חילק/מחלק דיסלייקים לכול השאר ואז בוכה על זה שמישהו עושה לו דיסלייק.

מוזמן להסתכל על הזמנים. כשאנשים לא הבינו את הרמז כתבתי בפירוש.

פורסם
לפני 35 דקות, Renaultrap כתב:

אם נפגעה החלחולת ללא שום סימן בפי הטבעת אולי דחפו לו את האלה דרך הפה.

מזכיר לי דיון רציני מהעבר פה בפורום.

האם בתמונה רואים מתנחלים צעירים מכים אשה מבוגרת, או שמא רואים אישה מבוגרת תוקפת צעירים מסכנים?

image.thumb.png.46e383bfb35734a88a3c8c084dece57f.png

• מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 28 דקות, taranta כתב:

אשמח לראות טענה רגשית אחת אצלי. כבר הרבה זמן אומרים לי שאני שכלי מדי, אולי הפורום הזה מגלה בי את הצד הרגשי שבי.

נתתי כבר שתיים.

ההשוואה בין ה7.10 למה שאתה מייחס לבנט.

מתוך מה שאתה מייחס לבנט, אובייקטיבית, לפחות צעד אחד היה הכרחי והתייחסתי אליו.

..

כל ה"המחנה שלו זרק אותו" הוא ריגשי. כי, שוב, למחנה לא היה איכפת משום דבר מלבד זה שרעם היתה בקואליציה. שכלי זה לא. על החתום, שמאלני שלא אוהב את בנט ורואה בו סיבה מרכזית לעלייתם של אנשים כמו בן גביר, מתעב את לפיד וחושב שהוא מטומטם, ועדיין ישן יותר טוב בלילה בימי ממשלת השינוי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

החד פעמי באמת שטויות, אבל את המס על שתייה מתוקה (לא זירו וכאלה) היו צריכים להשאיר ולהכפיל, בדיוק כמו סיגריות.

החד פעמי ממש לא שטויות, כי הנזק הסביבתי של זה עצום.

לפני כשעה, taranta כתב:

הנקודה שלי היא לאו דווקא עצם החוקים האלו אלא העובדה שבחרו דווקא את אלו שנועדו בפירוש לפגוע בציבור מסויים.

לפני כשעה, oryo כתב:

כלומר - יש דברים שלהם נזק בריאותי וסביבתי מוכח, אבל מכיוון שמגזר מסוים משתמש נרחב בהם (ועל ידי כך רק מגדיל את הפער בין צריכת המשאבים הציבוריים שלו לכמה שהוא מחזיר), אז זה פסול? אני חושב שאתה אפילו לא מתקרב להבין כמה חצופה התפיסה הזאת.

לפני כשעה, Renaultrap כתב:

מסכים איתך שזו חוות דעת. זה מה שראיתי עד עכשיו, ולקורא ההדיוט זה נשמע כמו דעת מומחה די משכנעת. אם נפגעה החלחולת ללא שום סימן בפי הטבעת אולי דחפו לו את האלה דרך הפה. השמעתי כבר את דעתי על עינויים של עצורים אז רק אוסיף שדי עצוב בעיני שיש בקרבנו אנשים שמקווים שתהיה פה הרשעה. אגב, למי שפחות בקיא ולמי שמעוניין לדעת היכן מסיימים את דרכם כל הצ'יזבורגרים והפיצות:

לא לקורא ההדיוט, לקורא שרוצה שיהיה חוקי לעשות את זה. אני, בניגוד לד"ר הנכבד, לא פרוקטולוג. בניגוד לגיניקולוגיה, אני אפילו לא כזה בקטע של להעיף מבט במקרה הזה.

אם לך ידע יותר מקצועי ומהימן, אשמח להחכים. אבל בינתיים כל מה שיש כאן זאת חוות דעת מטעם, שנועדה להתמודד נגד חוות הדעת שככל הנראה תבסס כתב אישום, אם יוגש, ובית המשפט יצטרך במקרה הזה להכריע ביניהן, לאחר חקירות נגדיות של המומחים. תצא מתוך הנחה שלשני הצדדים יהיו מסמכים רפואיים טיפה יותר מקיפים מאלה.

זה, כרגע, לא אומר כלום ושום דבר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני כשעה, taranta כתב:

לפעמים יש לי תחושה שאני מתווכח עם קיר. אתה באמת לא מסוגל להבין את ההבדל בין פעולות בחיריות לבין אלו שנכפו עליך?

אפשר, צריך ויקרה תחקור מה היתה ההשפעה שלה, של כל אלו שלפניה מההתנתקות, אוסלו והלאה ולקבל מסקנות.

או שאתה חושב שה7.10 התחיל עם הממשלה הנוכחית בלבד?

למה שלא נלך אחורה ונבדוק גם את מעמד הר סיני, אולי בעצם משה רבנו אשם בזה שהוא הוביל אותנו דווקא לפה ולא למקום יותר נוח.

נו באמת.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני כשעה, taranta כתב:

לפעמים יש לי תחושה שאני מתווכח עם קיר. אתה באמת לא מסוגל להבין את ההבדל בין פעולות בחיריות לבין אלו שנכפו עליך?

אפשר, צריך ויקרה תחקור מה היתה ההשפעה שלה, של כל אלו שלפניה מההתנתקות, אוסלו והלאה ולקבל מסקנות.

1. אתה מתייחס ל7 כאל אירוע טבע רנדומלי, שקרה יש מאין בצורה רנדומלית. נחזור לזה אח"כ, אבל גם אם היית צודק - השאלה האמיתית היא מה עשתה הממשלה לפני/אחרי האירוע. בהינתן שביבי ליטרלי פיטר את שר הביטחון על זה שהוא העיז להתריע על המצב, פלוס לא היה מוכן לשבת עם אחרים שהתריעו, פלוס הממשלה שאשכרה הזיזה כוחות צבאיים מעזה לאיו"ש בשביל להגן על צבי סוכות כשהוא עושה פרובוקציה על חשבון העוטף - ובכן, לא בדיוק מה שאני הייתי מגדיר כ"התנהלות מוצלחת". תוסיף לזה את חוסר ההתנהלות בעת האירוע עצמו, את זה שהבוגדים האלו מאחים לנשק ובוגדים כמוני וכמו טובים ממני מעבר לאוקיינוס עסקו בתפעול אזרחי ומציאת מימון לפאקינג שכפצים וקסדות(!?), וכמובן את ההפקרות בזירה הבינלאומית וה10 חודשים בעזה בלי שום מטרה מוגדרת מעבר לסיסמאות פופוליסטיות + הפיכת המלחמה הצודקת מכולן למוקצית ומאוסה - וכל אלו רחוקים מכל הגדרה סבירה ל"התנהלות מוצלחת". 

הפער בינינו הוא שאם לפיד / בנט היו חתומים על התנהלות כזו, הייתי דורש את הראש שלהם על מגש. 

2. לפני אירוע הטבע הרנדומלי קדמו שנים של הכנה, ולא בכדי אתה הולך כל הדרך עד ההתנתקות ואפילו פאקינג רבין בשביל למצוא את השעיר לעזאזל, כי מה לעשות שזה ביבי שהיה כאן בכל הזמן האחרון כמעט ברצף וזה לא יושב עם האג'נדה? ביבי שריפד את החמאס במליוני דולרים והתייחס אליו כנכס. אז הולכים אחוווווורה עד לזמן בו שירתתי בצה"ל או הייתי ילד בשביל למצוא את האשמים. איזו התנהלות עלובה, חסרת כל אחריות ו/או ownership.

"חברי הבוארד המכובדים, נכון שאני לא מדלוור שום דבר ב15 השנים האחרונות ונכון שמניית החברה התרסקה ונכון שאני לא מציג שום תכנית הבראה, אבל בתכלס זה הכל כי המנכל הקודם!" הוא אמר, וחברי הבוארד מיד ידעו שזה המנכל הנכון ביותר לחברה כרגע, כי היה לו מבטא ממש טוב באנגלית. 

עריכה: ההודעה שלך הזכירה לי את האירוע ב4 לנוב' האחרון 

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני כשעה, taranta כתב:

לפני 49 דקות, taranta כתב:

האם רק הממשלה הנוכחית חטאה בזה?

לפני כשעה, taranta כתב:

בהתחשב בכך שברוב התקופה למן ההתנתקות שלטה ממשלה בראשות הליכוד ובנימין נתניהו, אז, בגדול, בקטן, בכל אופן אפשרי - כן, רבתי. עיקר האשמה רובצת על הממשלה הנוכחית, שהיא הגלגול התורן של רוב מי ששלט בפועל והתווה מדיניות לאחר ההתנתקות.

• אהבתי 2

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני שעה, Renaultrap כתב:

השמעתי כבר את דעתי על עינויים של עצורים אז רק אוסיף שדי עצוב בעיני שיש בקרבנו אנשים שמקווים שתהיה פה הרשעה.

אם הדברים קרו, אין שום תוצאה הגיונית אחרת. לא מדובר בפצצה מתקתקת (אפילו לא בלוחם חמאס לצורך העניין), זה היה עינוי לצורך עינוי. אנשים שעושים את זה צריכים להיות מורחקים מהחברה.

• אהבתי 3
פורסם
לפני שעה, MiniMiz3r כתב:

אם הדברים קרו, אין שום תוצאה הגיונית אחרת. לא מדובר בפצצה מתקתקת (אפילו לא בלוחם חמאס לצורך העניין), זה היה עינוי לצורך עינוי. אנשים שעושים את זה צריכים להיות מורחקים מהחברה.

על זה הסכמתי. אני מדבר שבמסגרת החלוקה לאנחנו ואתם, לא מעט אנשים רוצים בהרשעה בלי לדעת את העובדות.

"זה היה עינוי לצורך עינוי" הוא לא המשך טבעי ל"אם הדברים קרו". סבלנות, אולי עוד מישהו באמת עשה שם עבירה. אין צורך להיכנס לפאניקה ולהשתמש בתמונה של חשוד אחר כדי להטיל רפש בחיילים מהפרשה הזו.

פורסם

קודם כל אין "אנחנו ואתם". אנחנו עם אחד ויש רק אנחנו.

אף אחד לא שמח שחייל מועמד לדין ובטח לא שחייל מורשע אבל כחברה יש דברים שאנחנו לא יכולים לעבור עליהם בשתיקה.

היום זה חמאסניק ומחרזו תהיה בת אולפנה שתופשט באמצע הרחוב, חרדי שפאותיו יגזזו או שמאלני שיחושמל מהביצים. בגופי אכיפה וצבא שמטבעם הם כוחניים ואלימים אין אפור ואין שום סטיה מנהלים. הכוח עצום, המדרון חלקלק והשילוב שלהם הרסני 

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...