Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 דקות, Potato כתב:

היינו רחוקים ממלחמת אזרחים שנות אור.

היה סיקור מאוד מאוד מאוד אוהד להפגנות "ענק".

בפועל כל מי שגר מחוץ למשולש הרחובות בהם הפגינו לא הרגיש את זה, והאלה בצמתים ובערים אחרות(חיפה נניח) קוטלגו כחבורה קטנה של משועממים.

חוץ מאשר את התקשורת זה לא עניין יותר מידי את הציבור.

אתה בכנות מאמין לשטויות שיוצאות לך עכשיו מהמקלדת?

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, MostlyWicked כתב:

אתה בכנות מאמין לשטויות שיוצאות לך עכשיו מהמקלדת?

כן.

זה לא עניין אף אחד מחוץ לגבולות תל אביב והאולפנים של ערוץ 12-14.

בנו מהעכבר הזה הר.

עריכה אחרונה על ידי Potato
  • רעיון גרוע 1
  • מצחיק 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 1 דקה, Potato כתב:

כן.

זה לא עניין אף אחד מחוץ לגבולות תל אביב והאולפנים של ערוץ 12-14.

מי זה ״אף אחד״? במקום העבודה שלי, המשפחה והחברים כולם דיברו על זה נון-סטופ וחלק גם השתתפו בהפגנות. כנראה שאם אתה גר בערד או משהו אז באמת אף אחד בסביבה שלך לא התעניין בזה.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 דקות, MostlyWicked כתב:

מי זה ״אף אחד״? במקום העבודה שלי, המשפחה והחברים כולם דיברו על זה נון-סטופ וחלק גם השתתפו בהפגנות. כנראה שאם אתה גר בערד או משהו אז באמת אף אחד בסביבה שלך לא התעניין בזה.

אתה מבין, מעגלים קטנים.

אצלי מי שניסה לדבר איתי על זה בעבודה הייתי הולך לו בפנים או שם אזניות.

פורסם

בחיפה לא התעניינו? יש לי חדשות בשבילך. בכל מוצש 15-20% מאוכלוסיית העיר התאספה בחורב. 

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 1 דקה, Potato כתב:

אתה מבין, מעגלים קטנים.

אז רגע, זה לא עניין אף אחד או שזה לא עניין אותך? זה שאתה התנהגת כמו בת יענה (כמו שכתבת) לא הופך את זה ללא מעניין לאף אחד…

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 דקות, garicho כתב:

אז רגע, זה לא עניין אף אחד או שזה לא עניין אותך? זה שאתה התנהגת כמו בת יענה (כמו שכתבת) לא הופך את זה ללא מעניין לאף אחד…

לא עניין אותי, אבל גם בלי קשר.

זה כמו שבעלים של פג׳ו מודעים לבעיות ברצועה,את השאר זה לא מעניין ואם תחפור על זה בחדשות זה עדיין לא יעניין את הרוב 

פורסם
לפני 6 דקות, sperial כתב:

בחיפה לא התעניינו? יש לי חדשות בשבילך. בכל מוצש 15-20% מאוכלוסיית העיר התאספה בחורב. 

לפי גוגל יש 300 אלף תושבים 

אתה רוצה להגיד לי שכל שבוע היו 50000 אנשים?

(עזוב שיש ערבים וחרדים שזה לא ממש מעניין אותם)

פורסם
לפני 13 דקות, Potato כתב:

גדול 🤣

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

בחיפה יש 290,000 תושבים. להפגנות הגיעו בין 30,000 ל-60,000 איש (לפי ההערכות, לא חילקו כרטיסי כניסה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 6 דקות, sperial כתב:

בחיפה יש 290,000 תושבים. להפגנות הגיעו בין 30,000 ל-60,000 איש (לפי ההערכות, לא חילקו כרטיסי כניסה).

אם זה ההערכות של התקשורת אז תחלק ב3 ותחסיר עוד 2000.

• רעיון טוב! 1

פורסם

אני גר יחסית קרוב לכנסת.

אני חושב שפעם אחת ראיתי על כביש 1 הפגנה עם דגלים, פעם אחת הייתה חסימה באיזור נתבג ופניתי לפניה ימינה לאיירפורט סיטי, פעם אחת הייתה לי בעיית חניה בבית וזהו פלוס מינוס.

היו הרבה מפגינים, אבל אין ספק שההפגנות תודלקו והמספרים הוגדלו. פוטטו לא טועה במה שכתב וזה לא עניין של טרול. אם אתה לא גר במרכז ההפגנה, אתה יחסית בסדר, למעט חסימות נקודתיות באיזה כביש 4 אבל את זה עושים גם הטרוריסטים האנטי ציונים מהקהילה החרדית, עשו הנכים ועשו האתיופים.

וברור שבעבודה מדברים על זה, זה עדיף מלעבוד.

לפני 13 דקות, sperial כתב:

"מעריך שהפגינו בין 2,000 ל190,000 איש, לא מדויק".

• רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 6 דקות, Potato כתב:

אם זה ההערכות של התקשורת אז תחלק ב3 ותחסיר עוד 2000.

איך אתה יודע? שמעת על זה באוזניות שלך בעבודה?

• מצחיק 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

אני גר יחסית קרוב לכנסת.

אני חושב שפעם אחת ראיתי על כביש 1 הפגנה עם דגלים, פעם אחת הייתה חסימה באיזור נתבג ופניתי לפניה ימינה לאיירפורט סיטי, פעם אחת הייתה לי בעיית חניה בבית וזהו פלוס מינוס.

היו הרבה מפגינים, אבל אין ספק שההפגנות תודלקו והמספרים הוגדלו. פוטטו לא טועה במה שכתב וזה לא עניין של טרול. אם אתה לא גר במרכז ההפגנה, אתה יחסית בסדר, למעט חסימות נקודתיות באיזה כביש 4 אבל את זה עושים גם הטרוריסטים האנטי ציונים מהקהילה החרדית, עשו הנכים ועשו האתיופים.

וברור שבעבודה מדברים על זה, זה עדיף מלעבוד.

זה נכון לכל הפגנה בעולם. תעשה חישוב פשוט ותגלה שגם אם 10 מיליון איש יצאו לרחובות ויצטופפו אותה התקהלות תכסה רק שטח של עיר ישראלית בינונית ושאר המדינה ״לא תרגיש״ כלום. ההשפעה הפוליטית של ההפגנות הייתה עצומה, למשל מניעה של פיטוריו של גלנט וזו רק דוגמא אחת.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, יבגניפ כתב:

איך אתה יודע? שמעת על זה באוזניות שלך בעבודה?

לא צריך להיות גאון הדור כדי לראות באיזו כמות מפמפמים את זה בחדשות ככה ש"אי דיוקים" בתקשורת שהיא גם ככה 90% שקרים זה מתבקש.

לפני 8 דקות, MostlyWicked כתב:

ההשפעה הפוליטית של ההפגנות הייתה עצומה, למשל מניעה של פיטוריו של גלנט וזו רק דוגמא אחת.

איך אתם אוהבים את הדוגמה הזו.

ואם היו מפטרים אותו, אז מה? מה בדיוק היה שונה? בדיוק כלום.

הבזיון הזה רשום על המשטרה ומפקד המחוז שאפשרו את הבזיון הזה באמצע הכביש.

עריכה אחרונה על ידי Potato
  • משעמם 1
  • מצחיק 1

• תוכן חדש...