Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 49 דקות, יובל .מ. כתב:

שונא את אלה שמעבירים שמועות ברמזים רק כדי להראות שהם יודעים.

לגמרי

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

לפני שמפיצים שמועות נסו טיפה (אבל רק טיפה. אין לי ציפיות ליותר מזה אבל גם טיפה אמור להספיק) על משפחות הלוחמים בכלל ולא רק על אלה שנפגעו.

חשבתם מה מרגישה אימא לחייל שלא יכול להתקשר ולהגיד שהכל בסדר?

חשבתם מה עובר על ילד בן 8 שאבא שלו שם?

טיפה לחשוב מה יותר חשוב. להיות הראשון שמפיץ או מה שעובר עליהם.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה בכלל לא משנה אם היא נכונה או לא. חכו להודעה רשמית שיוצאת אחרי שמעדכנים את המשפחות ומקבלים מהם אישור שהודיעו לכל הקרובים שצריך להודיע להם.

השלב הבא יהיה להפיץ שמועות של שמות הנפגעים?

פורסם

בוקר עצוב. 😢

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם (נערך)
לפני 32 דקות, Night Driver כתב:

זה בכלל לא משנה אם היא נכונה או לא. חכו להודעה רשמית שיוצאת אחרי שמעדכנים את המשפחות ומקבלים מהם אישור שהודיעו לכל הקרובים שצריך להודיע להם.

השלב הבא יהיה להפיץ שמועות של שמות הנפגעים?

את השם של עידן עמדי פירסמו עוד לפני שהוא בעצמו ידע שנפצע.

עריכה: עלה ל-21 מספר הנופלים.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם (נערך)
לפני 1 דקה, Mech Morphix כתב:

מה קרה?

כוח מילואים הכין בתים לפיצוץ, 2 מחבלים יצאו מפירים, אחד ירה נ"ט על טנק והרג 2, השני ירה לבית ויזם את המוקשים. הערכה ראשונית.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

יש שמועה על אסון בעזה, כמו שהיה אחרי הנ"ט לנמ"ר או בפיצוץ המפעל נשק שלהם. לא יודע מה השמועה עצמה, אבל שונא את אלה שמעבירים שמועות ברמזים רק כדי להראות שהם יודעים.

חשוב לי שיהיה מובן, לא רציתי להעביר פה שמועה כדי להראות "יודע", נתקלתי בזה כבר אתמול בלילה. רשמתי את זה בתגובה ל-garicho ששם סימן שאלה ל-Coro.

פורסם
לפני 17 שעות, קורן בן אשר כתב:

לא הכרתי. רושם לפניי לראות.

כן. אני לא מאמין בהיסטוריה דטרמיניסטית, יש הרבה דברים שאפשר לעשות, אבל זה דורש אנשים רציניים ומנהיגות רצינית שתנווט את הספינה. התקופה של 20-30 שנים הבאות תהיה קריטית. האיראנים הולכים באותה דרך עקבית כבר שלושים שנה ויותר, ולא סרים ממנה סנטימטר לפה ולשם. רק אנחנו ושאר המערב מזגזגים בלי הפסקה, משנים מדיניות חדשות לבקרים, משחקים שחמט עם עצמנו וחושבים שמשהו אצלם השתנה.

זה המחיר של דמוקרטיה.

פורסם
לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

חשוב לי שיהיה מובן, לא רציתי להעביר פה שמועה כדי להראות "יודע", נתקלתי בזה כבר אתמול בלילה. רשמתי את זה בתגובה ל-garicho ששם סימן שאלה ל-Coro.

אתה דיברת על שמועה. אני מדבר על אלה שמפרסמים מיקומים, מספרים ומה כביכול קרה. למה זה טוב?

פורסם
לפני 7 דקות, Night Driver כתב:

אתה דיברת על שמועה. אני מדבר על אלה שמפרסמים מיקומים, מספרים ומה כביכול קרה. למה זה טוב?

הכל לא טוב. אם שמעת, אם ראית משהו, שתוק.

לא צריך סתם להלחיץ משפחות, וזה לא הגיוני שחצי עם ישראל יודע שX נפצע לפני שאמא שלו יודעת.

אבל שוב, כל אחד רוצה להראות שהוא "יודע".

• אהבתי 2
פורסם

הכי מעצבנים הם אלו שכותבים בסגנון ״בבקשה תפסיקו להפיץ שמועות על האירוע הנורא, הפרטים יפורסמו בזמן הנכון״.

גם רוצים להראות שהם יודעים וגם להיראות כאחראים ודואגים. סתמו ת׳פה וזהו.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...