Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

הימין על מלא מלא מלא הישראלי במפגן פיגור סטראוטיפי טיפוסי. בעיקר בני נוער. בעיקר דתיים. אולי מרעננה עצמה - בה יש לא מעט דתיים. אולי מהגבעות הלא רחוקות. הם, וגם הדביל התורן מממה שפעם היה מפלגת ימין ליברלי, נראים מאושרים מהסיטואציה. מסיבה. רוקדים. חוגגים. והצעקות של המנחה ברקע על זה שמדובר בזירת פיגוע, מקום שבו נרצחה מישהי רק יום לפני לא מעניינות. למעשה, די ההפך. נראה שאין סיבה יותר טובה למסיבה מפיגוע. ואני שוב נשאר עם תחושה שיש חלקים בימין הפונדמנטליסטי כאן, שמסתובבים עם זקפה כבר 100 וקצת ימים. כי מבחינתם סוף סוף קורה הולכים כנראה לקיים את הדבר היחידי שמעניין אותם והם מפנטזים עליו.

אם יש כאן מישהו שעדיין לא מבין למה מאות אלפי אנשי ימין, שמאל, מרכז, יצאו להפגין נגד המהפכה המשפטית של מנהיגי הכת הזו - אז זו גם תשובה ודוגמא. וכל הכת המופרעת הזו חייבת לעוף מהחיים שלנו.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

שקודם ישאג למערכת חינוך כלשהי לילדי הצפון והדרום, למיגון בתי הספר באשקלון ואחר כך שירקוד כמה שהוא רוצה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אה, אבל ככה לא מקבלים קולות!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 15 שעות, SlowRide כתב:

מה חצי מליון? יש לך ברצועה 30-50 אלף חמושים. מהם חיסלת לפחות 8000.

מה יעזור לך לחסל חצי מליון איש? למה זה טוב?

יש לך ברצועה בין 30 ל 50 אלף חמושים. יש לך שם גם מעל 100 אלף שאתה יכול לתייג "מזדהים חזק", לא חמושי חמאס רשמיים אבל בהינתן ההזדמנות ירימו נשק. רוצה לחסל את חמאס לחלוטין ואת האופציה שבדיוק יומיים אחריו יקום חמאס 2? קדימה, תפוס את כולם. אם אתה באמת רוצה לעשות את זה, זה ידרוש ממך חיסול של קרוב לחצי מיליון איש. יודע מה? עזוב חצי. רבע. זה עדיין כל כך מופרך שאין קשר בין זה למציאות.

טוב? זה לא טוב בכלל ולשם בדיוק אני חותר, לעובדה שאנחנו כרגע עושים משהו שאין לו באמת אופק, קצת מרגיש ש "עושים כדי שנוכל להגיד שאנחנו עושים משהו", זה לא באמת חותר לפתרון כלשהו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני כשעה, Pika007 כתב:

יש לך ברצועה בין 30 ל 50 אלף חמושים. יש לך שם גם מעל 100 אלף שאתה יכול לתייג "מזדהים חזק", לא חמושי חמאס רשמיים אבל בהינתן ההזדמנות ירימו נשק. רוצה לחסל את חמאס לחלוטין ואת האופציה שבדיוק יומיים אחריו יקום חמאס 2? קדימה, תפוס את כולם. אם אתה באמת רוצה לעשות את זה, זה ידרוש ממך חיסול של קרוב לחצי מיליון איש. יודע מה? עזוב חצי. רבע. זה עדיין כל כך מופרך שאין קשר בין זה למציאות.

טוב? זה לא טוב בכלל ולשם בדיוק אני חותר, לעובדה שאנחנו כרגע עושים משהו שאין לו באמת אופק, קצת מרגיש ש "עושים כדי שנוכל להגיד שאנחנו עושים משהו", זה לא באמת חותר לפתרון כלשהו.

אבל אתה תעשה את זה*.

עזה תהפוך לאיו"ש, שליטה אזרחית של הרשות ופעילות מבצעית של צה"ל. לא יקימו שם מאחזים, אבל כן תהיה פעילות מבצעית. לאט לאט תתפוס/תחסל את כל מי שקשור לחמאס, בדיוק כמו שהיו באיו"ש צה"ל פועל מול מחבלים.

זה לא יהיה קצר, זה לא יהיה כיף, אבל זה יקרה.

*בתנאי שביבי חסר הביצים לא יהיה ראש ממשלה.

פורסם
לפני 9 דקות, יובל .מ. כתב:

עזה תהפוך לאיו"ש, שליטה אזרחית של הרשות ופעילות מבצעית של צה"ל. לא יקימו שם מאחזים, אבל כן תהיה פעילות מבצעית. לאט לאט תתפוס/תחסל את כל מי שקשור לחמאס, בדיוק כמו שהיו באיו"ש צה"ל פועל מול מחבלים.

אהא, לכן איוש איזור בטוח [שלא קמים בו מאחזים - חה, אבל בסדר, נתעלם], שלא צריך לעשות בו פעולות כול יום ולהוציא עליו עשרות (?) מיליונים בעלויות ביטחוניות. ובסופו של דבר, אחרי (באמת, לא מזלזל) המון המון המון מאמץ ועבודה מקצועית - עדיין זולג.

אז זאת התוכנית? לעשות את אותו הדבר לעזה?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני שעה, Pika007 כתב:

לא מבין אותך בכלל.

אנחנו מפרקים ארגון טרור מהיכולות שלו.

כלומר, מחסלים ועוצרים את הפעילים, שוברים את שרשרת הפיקוד, תופסים ומשמידים נשקים תשתיות וכל מה שיש להם. 

האופק הוא שבסיום המלחמה לא יצאו משם פעולות טרור שיאיימו אזרחים ישראלים.

אז יופי, יום אחרי שהמלחמה תגמר יקימו שם חמאס 2 עם מקלות ואבנים ואולי כמה קלצ'ניקובים. זה לא איום על אזרחי ישראל. זה בהחלט בר השגה ולשם שואפים.

אם פינטזת על אופק כזה שבו כל הפלסטינים הופכים לציונים ומקימים את סינגפור של המזרח התיכון בעזה, ברור שתרגיש מבואס כי הציפיות שלך לא מציאותיות...

לפני 8 דקות, David32 כתב:

אהא, לכן איוש איזור בטוח [שלא קמים בו מאחזים - חה, אבל בסדר, נתעלם], שלא צריך לעשות בו פעולות כול יום ולהוציא עליו עשרות (?) מיליונים בעלויות ביטחוניות. ובסופו של דבר, אחרי (באמת, לא מזלזל) המון המון המון מאמץ ועבודה מקצועית - עדיין זולג.

אם יש לך פתרון אחר שהוא לא טרנספר או השמדה של כל הפלסטינים או חינוך מחדש ודה-איסלמיזציה של הרצועה והגדה כאילו יש לנו משאבים ויכולות של מעצמה עולמית בוא נשמע. 

עדיף שפעם ברבעון יזלוג לך איזה שאהיד עם סכין ואקדח תוצרת בית וכיתת כוננות/מג"ב יוריד אותו מאשר ירי מאות רקטות מתוך מחילות מתחת לבתי חולים ובתי ספר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 2

פורסם
לפני 9 דקות, David32 כתב:

זה היה ברור שהתכוונתי לכמו איוש מבחינת התנהלות.

איוש לא אזור בטוח בצורה מוחלטת, אבל הוא לא קרוב לעזה.

אנחנו גם לא נתיישב שם חזרה.

אתם אלה שאומרים לי להיות ריאלי, אבל מצד שני כשמביאים משהו ריאלי זה לא טוב.

טרנספר מהיר - לא יקרה. חיסול 2 מיליון עזתים - לא יקרה. השלמה עם יחיא סינוואר נושם - לא יקרה. כרגע הכי ריאלי זה לחסל את חמאס, לנסות להכניס לשם את הרשות הפלסטינית ואולי בהמשך, כשיהיה חינוך נורמלי ללכת לאיזה כיוון של הסדר. כרגע נתמודד עם מה שיש, נגיע לגשר נפוצץ אותו.

כמו שפרקש רשם, היחידי שאין לו אומץ להגיד את זה זה ביבי. 

חוץ מזה, כמו שרשמתי לפינדר בשרשור על הנשק, תן פתרון אחר, ריאלי, שאפשר לעשות עכשיו. אתה לא תמצא יותר מדי אפשרויות.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 5 שעות, SlowRide כתב:

אה, אבל ככה לא מקבלים קולות!

מאיפה אתה יודע?

אף פעם לא ניסו את זה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

חוץ מזה, כמו שרשמתי לפינדר בשרשור על הנשק, תן פתרון אחר, ריאלי, שאפשר לעשות עכשיו. אתה לא תמצא יותר מדי אפשרויות.

קודם כול, אני לא פוליטיקאי, סתם מהנדס.

שנית, זה פתרון שאמור להיות מבחינתך מעאפן. פתרון גרוע. אבל בסדר. לגבי חימוש כול עם ישראל - אני בכוונה לא מגיב שם.

אין לי ממש פתרון, אני הייתי רוצה שביבי יצא לעולם, ויגיד להם שהוא מחפש פרטנר מדיני, שיבוא ויקח אחריות על הרצועה, ויעזור לשקם אותה ולבנות להם תשתיות. שיהיה לפרטנר הזה שם ובולבול. ואם משהו מתחיל להריח שם כמו חמאס, שהקצה של הבולבול הזה יקוצץ.

אני רוצה או שמישהו יקח עליהם אחריות ויעזור לשקם אותם ואולי ככה תיהיה להם מדינה עצמאית ויעזבו אותנו.

או, שהעולם יראה שאף אחד לא רוצה אותם.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 דקות, Night Driver כתב:

מאיפה אתה יודע?

אף פעם לא ניסו את זה.

אם מצליחים להיבחר בלי לעבוד קשה, למה לעבוד קשה?

פורסם
לפני 7 דקות, David32 כתב:

קודם כול, אני לא פוליטיקאי, סתם מהנדס.

שנית, זה פתרון שאמור להיות מבחינתך מעאפן. פתרון גרוע. אבל בסדר. לגבי חימוש כול עם ישראל - אני בכוונה לא מגיב שם.

אין לי ממש פתרון, אני הייתי רוצה שביבי יצא לעולם, ויגיד להם שהוא מחפש פרטנר מדיני, שיבוא ויקח אחריות על הרצועה, ויעזור לשקם אותה ולבנות להם תשתיות. שיהיה לפרטנר הזה שם ובולבול. ואם משהו מתחיל להריח שם כמו חמאס, שהקצה של הבולבול הזה יקוצץ.

אני רוצה או שמישהו יקח עליהם אחריות ויעזור לשקם אותם ואולי ככה תיהיה להם מדינה עצמאית ויעזבו אותנו.

או, שהעולם יראה שאף אחד לא רוצה אותם.

מה שמצחיק זה שאתם חושבים שהרעיון של "טרנספר" הוא הזוי, אבל זה ממש הגיוני הרעיון שמישהו מהצד השני של העולם יקח אחריות על חבורה של בדואים מוסלמים קיצוניים רצחניים שמגדלים את הילדים שלהם על קדושת המוות, ישקיע בהם זמן, אנרגיה וכסף, כל זה בזמן שלו עצמו לא ייצא מזה כלום. כאילו יש מדינה בעולם שלא חסר לה צרות, אז היא מחפשת את הצרות שלה במזה"ת.

😂

• תוכן חדש...