Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חמאס לא שלח משפחות שלמות לפרוץ את הגדר, וגם אחרי הפריצה הוא לא הציף את העוטף בנשים וילדים - למרות שזה היה מאוד מאוד עוזר לו.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7482

• פינדר

6178

• יבגניפ

5967

• Night Driver

5082

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

ממש אחרי הפריצה נכנסו המון אזרחים. עזוב נשים וילדים. אנשים לא חמושים ברובם.

תאר לך שבמקום להתמהמה שעות, כדי לבלום את החדירה כטב"ם היה יורה לעברם טיל ומחסל עשרות, תוך כדי שהם מצלמים ומשדרים בלייב. מה היתה התגובה?

ישראל רוצחת.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 8 דקות, David32 כתב:

חמאס לא שלח משפחות שלמות לפרוץ את הגדר, וגם אחרי הפריצה הוא לא הציף את העוטף בנשים וילדים - למרות שזה היה מאוד מאוד עוזר לו.

אולי הוא לא שלח לגדר כי הם לא מפגרים לחלוטין.

אבל להשאיר אלפי אנשי בkillzone בכוח על ידי מחסומים ואיומים הוא כן עשה. כי את זה אפשר לערוך איך שרוצים.

פורסם
לפני 29 דקות, SlowRide כתב:

אוקיי.

נניח ואנחנו נותנים להם יד חופשית, בונים גבול קטלני עם לייזרים ומציבים שם רובוטים שיש להם מסורים חשמליים במקום ידיים ועוזבים אותם לנפשם עם חופש מוחלט.

מה תהיה התגובה שלנו על התקיפה הראשונה שתצא משם? עזוב את זה שבמקום לירות רקטות מפגרות הם כבר יכוונו לך כטבמים מתאבדים למרכזי אוכלוסיה או נשק יותר מתקדם אפילו. אתה חושב שהפעם הם לא יבנו את הבסיסים שלהם מתחת לבתי ספר ומסגדים? לא ישתמשו ביתרון המגנים האנושיים שלנו אין? לא יהיו לך תמונות של ילדים מתים כשתתקוף בחזרה? העולם לא יבקר אותך כמו עכשיו? כמובן שכן...

זאת בעיה שאין לה פיתרון.

לפני 54 דקות, יובל .מ. כתב:

@Pika007 אז תיתן להם להתחמש באופן חופשי, כדי להתמודד עם ה7.10.2042 שבו הם יפלשו עם טנקים, משוריינים ומסוקים?

או שתפציץ ברגע שיבנו את המפעל הראשון ואז יגידו שפלשת למדינה ריבונית?

עריכה: ומי אמר שאנחנו אחראיים? למה לא מצרים? מעבר רפיח וציר פילדלפי לא בשליטה שלנו.

אתם כל כך תקועים בפרדיגמה הנוכחית של עזה שאתם מתעלמים מהעובדה שמה שאני אומר זה שצריך לשנות אותה.

נכנסנו עכשיו למשחק שבו אתם פוסלים כל רעיון שמוצג לפניכם (תוך כדי התעלמות מחלק מהסעיפים.....), אני צריך לחזור 2 צעדים אחורה ולהסביר מחדש, בשביל שימשיכו לצקצק בלשון. קודם טענו שאני המצקצק בלשון ודרשו שאציג פה את משנתי.

הוצגה, עכשיו אני רואה פה מספר מצקצקים בלשון. קדימה, הציגו את שלכם הטובה יותר.

בשורה התחתונה, האם אנחנו עלולים למצוא את עצמנו במצב דומה גם אחרי הסדר מדיני כלשהו? כן.

מה שונה? כרגע, תרצו או לא, אנחנו ישות כובשת או על תקן כזה. יש גבול אבל אין באמת גבול.

אחרי הסדר הגבול יהיה גבול בינלאומי, כזה שהעולם חייב להכיר שלהפרתו יש השלכות. בנוסף, יש דבר כזה שנקרא קזוס בלי. הכנת כוח פלישה על הגבול היא אחד כזה בצורה די אוטומטית.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל אתה לא יכול לשנות את עזה, כי זה לא בשליטתך. בשביל זה צריך כח בינלאומי שישלוט שם ויעשה סדר וימחק את מערכת החינוך הטרוריסטית שלהם וישקיע המון כסף בבניה מחדש.

אני ממש בעד זה, רק שזה מאד לא סביר שיקרה.

כובש או לא, כל עוד עזה וגם הגדה המערבית לא יחליטו שנמאס להם מטרור איסלמי שום דבר לא ישתנה לטובתנו גם אם נסיר מעזה את כל החסמים. לא משנה באיזה סטטוס אתה תהיה, אף פעם לא "תיראה טוב" כשאתה תוקף בחזרה.

פורסם
לפני שעתיים, Pika007 כתב:

שישלחו, זה לא בא בהפתעה-  הצבת המכונות שם תהיה חלק מההסדר הגורף.

מה נראה לך שארה"ב עושה בגבול שלה עם מקסיקו?

עזה היא ישות אויב, וגבול עם ישות אויב לא חוצים. לאיזור חיץ אי אפשר לתעות בתמימות, יש גדר שמונעת כניסה אליו.

עשית את המאמץ לעבור את הגדר? באסה לך, תלמד בדרך הקשה.

זה תמימות כל כך מה שכתבת פה. הנה מה שארה״ב עושה:

https://apnews.com/article/supreme-court-texas-immigration-border-patrol-5aa573c05bae06693572826e0154f956

מי יתן לך לשים מכונות יריה כאלה?!? תזכר אולי במזרח ברלין (ושם זה כוון נגד אנשיהם שלהם). לפעמים אשליות הן לא יותר מעשן.

פורסם

כובש, לא כובש? זה לא באמת משנה. מה שמשנה זו התשובה לשאלה שאיך לעזאזל העולם מצפה (אם באמת אכפת לו, וכנראה שלא) שאנחנו נטפל בארגוני הטרור בעזה וביו"ש, בשרביט קסם? 

או שהעולם בכלל מצפה שאנחנו נמשיך להבליג למתקפות טרור פעם בתקופה או מטחי רקטות כל מספר חודשים. הצביעות של העולם מדהימה אותי כל פעם מחדש, במקום להסתכל על שורש הבעיה, הם מסתכלים על התוצאה. אנחנו עושים טובה עצומה לעצמנו ובעיקר גם לעזתים שיושבים שם וזו האמת. 

מעניין מה היו עושים המצרים אם חמאס היה יורה עליהם רקטות במשך 15 שנה וחמאס היה מבצע בהם פיגועי התאבדות במשך מעל ל-20 שנה? האם הם היו נכנסים על הרקטה הראשונה וכותשים אותם או שהם היו מבליגים ומכילים כמונו? כנראה שכן ויודעים מה? אף אחד לא היה אומר להם כלום. תראו את מקרה אסאד.

אז דיי עם ההלקאה העצמית הזו שכל פעם מחדש מופיעה כשקורה כאן משהו, הגיע הזמן לדאוג לעצמנו, לאף אחד אחר לא אכפת.

• אהבתי 6

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לפני 55 דקות, עדי-אל כתב:

נשאל את שניכם. אתם חושבים שירי כזה "יעבור מסך"? חמאס ישלחו משפחות שלמות ללכת מול המכונות יריה. תוך 5 דקות כל העולם קופץ על הרגליים וראש הממשלה מקבל טלפון מנשיא ארה"ב לעצור את המכונות

ואגב יש מכונות כאלו כבר. קוראים לזה מערכת "רואה יורה" הצליחו בקלות יחסית להתגבר עליהם 

איש בעולם כמעט לא התעניין בעזה במשך שנים. גם כשהם התקרבו לגדר וצהל ירה, זה לא עניין אף אחד. וכמובן, גבול שאפשר להגן עליו זה תנאי הכרחי אבל לא מספיק לעתיד יותר טוב כאן. 

ישראל לא יכולה להיות הריבון בעזה, בטח לא אם זה כולל הקמת מאחזים. היא לא יכולה לטרנספר ערבים מרצון או לא. והיא לא יכולה לבצע רצח עם. האמת? אני לא בטוח שהיא אפילו יכולה למוטט את החמאס. אבל את הבעיה הזו צריך לשים בצד לרגע. נניח שכן. אתה כתבת משהו קודם על נבחרי ציבור שלא צריכים לדבר או משהו כזה. ואני חושב שפה הפער: אין דרך לבצע ג'נוסייד או גירוש "מרצון" או לא ולהסתיר את זה מהעולם. אלא אם אתה סין או משהו. וגם אז לא כל כך.

מכאן יש לך שתי אלטרנטיבות עגומות: להמר איך העולם יתייחס לישראל כמדינת אפרטהיד \ מדינה שרשמית או חצי רשמית מגרשת אוכלוסיה אזרחית מעזה או טובחת בה. להמר איך עזה תראה עם גבולות ברי הגנה, שלא מוזנחים לטובת דברים אחרים וכו', ועם הסדרים בינלאומים שינסו להבטיח גם אולי סיכוי כלשהו לחיים שפויים יותר לערבים בעזה. וגם אולי יקטינו את הסיכוי לעוד סבב לחימה בקרוב.

אישית, אני חושב שאם נהמר על האלטרנטיבה הראשונה, הכלכלה הישראלית תקרוס תוך כמה שנים. ואני חושב שזה משהו שמבינים גם מנהיגי ימין, חוץ ממשיחיים קיצוניים, וגם מנהיגי שמאל שלא היו חובבי פלסטינאים גדולים, כמו רבין וכו'. ולכן אני די גם בטוח שמימלא הכיוון שאליו נלך, אם נמוטט את החמאס וגם אם לא, זה האופציה השניה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, om2 כתב:

האלטרנטיבה השניה יכולה לגרור טבח דומה בעוד כמה שנים.

הראשונהעוד יותר - ישראל מוחלשת ומנודה לא תוכל להגן על שום דבר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 23 דקות, om2 כתב:

יכולה. ובכל זאת, אתה מצמצם את הסיכוי לזה כשאתה מופרד מהם בגבול. מה שכמובן לא מסתדר טוב עם הפנטזיות לשוב לגוש קטיף וסיפורים על זה שאם רק היו נשארים 10,000 יהודים בעזה, ישראל היתה בטוחה עכשיו.

(כמובן, אם ישראל תבצע רצח עם על מלא, או תרגש את כל הערבים ל [], הבעיה תפתר. אבל שוב. אין לזה שום סיכוי, מעבר לשאלות מוסריות. וההוכחה הכי טובה היא שגם בימין המלא על מלא, חוץ ממטומטמים גמורים מהסוג של בן גביר, מבינים שזה לא רעיונות שצריך לדבר עליהם בקול רם).

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
Just now, sperial כתב:

הראשונהעוד יותר - ישראל מוחלשת ומנודה לא תוכל להגן על שום דבר.

נכון.

לכן צריך שילוב של השתיים לפחות

גם הגנה חזקה הרבה יותר ( ולא צבא שנתפס לא במוכנות של 100%)

וגם סיכול מתמיד של גורמי טרור 

אחד מהם לא יצליח.

.

פורסם
לפני שעה, Pika007 כתב:

קדימה, תציעו יותר טוב.

מה הבעיה עם זה שאין יותר טוב? שזהו סכסוך ארוך שנים על טריטוריה מהול בדת ולאומיות, כמו לא מעט סכסוכים אחרים בהיסטוריה שלקח עשרות עד מאות שנים לפתור?

הסדר כמו שאתה מציע יכול לבוא רק אחרי תקופה ממושכת בה נוטלים את מרבית היכולת והרצון לעסוק בטרור. זו עבודה סיזיפית, קשה וארוכת שנים. האמריקאים הצליחו עם היפנים. אבל ישראל היא לא אמריקה, ועזה היא לא יפן.

לפני שעה, Pika007 כתב:

ההתנתקות הייתה "התנתקנו. אה, אבל אנחנו עדיין אחראים. והשטח הימי שלכם? שלנו. והאוויר? גם שלנו. וכל דבר שאתם מכניסים ומוציאים? עובר דרכנו. וכספים? אנחנו עם עין על זה. רוצה לצאת לחו"ל? רגע תן לי לדבר עם עיסאם ממצרים, נחזור אליך לגבי זה."

זה לא מדויק. ישראל יצאה באופן מוחלט מעזה ב12 בספטמבר 2005 אך שמרה על שליטה אווירית וימית. בינואר חמאס זכה בבחירות אבל רק ביוני 2007 אחרי ההפיכה הצבאית של חמאס ישראל הטילה סגר על עזה, בין היתר כי חמאס נסוג מההסכמים עם ישראל ומצרים.

נכון, ישראל השמידה את שדה התעופה בעזה ב-2001 ופגעה בהרחבת הנמל בעזה ב-2002. לפי התוכנית הרש"פ היתה אמורה לפתוח את הנמלים האלו.

אבל בסופו של דבר, צריך שניים לטנגו. וחמאס פחות התחבר לעניין.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

אשמח לדעת מה לא מדויק. גם לפני הסגר, סחורות/כספים היו בפיקוח. הרצועה גם נשארה מחוברת אלינו תשתיתית בחבל טבור (חשמל/מים)

תהפוך את זה איך שלא תרצה, זו לא התנתקות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 48 דקות, om2 כתב:

הטבח נגרם בעיקר כי היינו טיפשים ושאננים.

• אהבתי 2

• תוכן חדש...