Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, yor2 כתב:

מתברר שיאשפזו בכפיה חלק מהניצולים מהמסיבה.  מבזקון מ YNET.

1.jpg.8a8aaf892a9156edb4825d49f5745c40.jpg

יופי. טוב מאוד.

שישלמו גם 5 אלף שקל ליום אשפוז ויתנו לאנשים את הטיפול הכי טוב שאפשר לתת להם כדי שיוכלו להשתקם אחרי מה שעברו.

לפני 13 דקות, mikyl כתב:

אזרח מצרי או ירדני בן 25 לא מנהל את המדינה. ויש לו הזדמנות לראות איך נראה צה"ל.

עכשיו לא, בעתיד כן.

וזה מה שרשמו, שמתישהו יעלה מישהו שיתאים לו לבטל את ההסכם אי מלחמה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

דווקא שמעתי שהחיילים במצרים אוכלים בשר רק פעם אחת השבוע, ולא בגלל שהם נגד התעללות בחיות. אם אין כסף להאכיל חיילים זה מלמד על רמת הצבא שלהם.

לפני 30 דקות, motior כתב:

אני לא חושב שצריך לקחת סמים כדי לחוות מצוקה נפשית אחרי ארוע כזה. 

הכוונה שהסמים מעצימים את הטראומה שהם מתמודדים איתה ובגלל זה צריכים טיפול נפשי קשה יותר. לא נתפס הדבר הזה. באו לבלות, ומי שמת עוד יצא בזול.

פשוט רוע טהור.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1
  • מבאס 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רק בשביל לקבל פרופרציה.

גם אצלנו חיילים בפילבוקסים לא אוכלים כמעט בשר.

ובכל זאת.

צבא מצרים כרגע יושב על ציוד אמריקאי.

אין מה להשוות לציוד הסובייטי של יום הכיפורים 

.

פורסם
לפני 6 שעות, יובל .מ. כתב:

הבנו שאין לך בעיה לקרוא לציבור שלם שמשרת בצהל "מתנחבלים

עזוב ציבור שלם. הבני דודים שלי באריאל הם לא מתנחבלים. בסדר?

הבאתי לך מתנחל שמצולם מ3 זוויות שונות מוציא להורג בן אדם. התגובה שלך: לא מעניין.

סרטון של 2 מתנחלים חמושים, רעולי פנים נכנסים במדים לבי"ס כי לא בא להם טוב הדגל שמתנפנף שם. תגובתך: כלום (או שפספסתי)

אתה מסרב להודות שזה הציבור שאתה תומך בו בפועל.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, om2 כתב:

ובכל זאת.

צבא מצרים כרגע יושב על ציוד אמריקאי.

אין מה להשוות לציוד הסובייטי של יום הכיפורים

וזו בדיוק הבעיה של ירדן ומצרים. שתיהן מתבססות על נשק מערבי, מצרים בעיקר אמריקאי וירדן ברובו אנגלי. הן לא יכולות לפתוח במערכה מול ישראל ללא הסכמת המערב, כי לא הן לא יוכלו להשיג חימוש וחלקי חילוף למערכה מול ישראל, בנוסף הכלכלות שלהן חלשות מתמיד ללא תמיכה צבאית רוסית, שלא מסוגלת היום לעזור צבאית. 

מלחמה מצד כל אחת מהן היא פעולת התאבדות, בדומה לתקיפת חמאס או חיזבאללה.

צריך להבין שאם כל הצער ה 7.10 לא הייתה הצלחה צבאית. אמנם החמאס הרג וחטף קרוב ל 2000 אנשים, רובם אזרחים , אבל נהרגו לפי הערכות כמעט 1500 מחבלים ומאז הם רק מאבדים עוד ועוד מחבלים, זו לא נחשבת הצלחה צבאית למרות ההפתעה הגדולה.

בשביל להלחם בצורה נורמלית בישראל, לא מספיק צבא צריך גם כלכלה חזקה. דווקא האיום היחיד במזרח התיכון מגיע ממדינות המפרץ שיכולות בהחלפת מנהיגות לגייס ולחמש צבאות שלמים נגדנו.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 38 דקות, יובל .מ. כתב:

שישלמו גם 5 אלף שקל ליום אשפוז ויתנו לאנשים את הטיפול הכי טוב שאפשר לתת להם כדי שיוכלו להשתקם אחרי מה שעברו.

אני לא פסיכיאטר, אבל אם היו נותנים להם את הטיפול הכי טוב שאפשר, יש מצב שלא היו צריכים לאשפז אותם בכפייה.

מה עם מאות חיילים שעברו טראומה? מי מטפל בהם? שולחים אותם לקבן שמנפנף אותם ומחזיר אותם לפעילות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

@mikylממש לא נכון

הסקאדים שפגעו גרמו הרס עצום.

אני זוכר את לב המפרץ, הקניון הראשון בחיפה, שנפתח זמן קצר אחרי מלחמת המפרץ. נפתחו רק האגפים הצדדיים, האגף האמצעי, שספג את הפגיעה, היה הרוס (היו חלונות הצצה במחיצות שהפרידו אותו מהקהל, ונפתח רק כעבור חודשים ארוכים.

לגבי הפטריוט - עשו הרבה רעש ולא פגעו בכלום. מכאן נולד נחץ.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 15 דקות, פינדר כתב:

אני לא פסיכיאטר, אבל אם היו נותנים להם את הטיפול הכי טוב שאפשר, יש מצב שלא היו צריכים לאשפז אותם בכפייה.

מה עם מאות חיילים שעברו טראומה? מי מטפל בהם? שולחים אותם לקבן שמנפנף אותם ומחזיר אותם לפעילות.

טיפולים נפשיים לוקחים זמן, גם כאלה שהמשפחה מאשפזת אחרי כמה זמן רוצים לברוח. 

הכי קל להגיד על מישהו ש"יאללה הוא נראה בסדר" ולשחרר כדי לחסוך כסף.

שלא יחסכו עליהם שקל, וכמובן שלא על אף חייל צה"ל שעבר אירועים קשים. זאת ההוצאה היחידה שאסור שתהיה לה אף מתנגד אחד ולא שום שיקולים קואליציונים.

*אם הכוונה שלו הייתה שלא נתנו להם טיפול מספק בגלל בירוקרטיה זה צריך להיכנס לועידת חקירה של אחרי המלחמה.

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, יבגניפ כתב:

אני לא מצליח להבין עם מה אתה מתווכח.

השאלה היתה האם הייתי מקבל מצב שבו הצבא נשאר בשטח ואין מתנחלים. אתה מתווכח איתי על תסריט שבו אין כלום. אמרתי שיש עכשיו מנהיג בצד השני שאפשר לעשות איתו הסדר קבע? כתבתי בעברית סבירה שאני חושב שיש פערים שכרגע אי אפשר לגשר עליהם, והעיקרי, לדעתי לפחות, זה עניין הפליטים.

יש לכם נטייה לשכוח את זה ביו״ש הרשות בגדול משתפת פעולה עם כוחות הבטחון הישראלים. 

גם למה נראה לך שמה שמשפיע על היכולת של צהל לפעול בג׳נין או בשכם, זה חווה שבה איזה צביקי סטרוק מקריב עיזות לאלוהים או מרביץ לילדים פלסטינאים?

אין לזה אחיזה במציאות. הסברתי כבר כמה פעמים למה, לא על סמך תחושות.

אני מתכוון דרום לבנון לפני הנסיגה. אם יהיה שם רק צבא אז מה ההבדל?

מה שמשפיע על היכולת של צהל לפעול בג'נין זה בדיוק הישיבה האזרחית באזור.

אם היה חטוף אחד בג'נין היו מוצאים אותו, בעזה היה 5 שנים את גלעד שליט. בלי עסקה לא היה רבע סיכוי להחזיר אותו.

מפחיד אותי מה יהיה עם ה240 חטופים שלנו בעזה.

לפני 5 שעות, פינדר כתב:

הוא מבין גדול בעובדות ודמיונות. מאיזה שמאל בדיוק הוא בא?

image.thumb.png.2bc82d87cdef7fee697d2d0a3996b1da.png

לפחות לפי דבריו באוסלו הוא היה שמאל.

הציטוט שהבאת היה באמת טיפשי אבל הוא מבין ערבית ואיסלאם יותר ממה שאתה תבין כל חייך. אל תהיה טיפש לחשוב שאתה המבין הכי גדול 

לפני 5 שעות, mikyl כתב:

התבלבלת, אנחנו בהסכם אי לחימה עם סוריה ולבנון. עם מצרים וירדן יש לנו שיתוף פעולה. למשל כאשר ח"א הפציץ את דאעש בסיני ונתן למצרים אישור להכניס לשם כוחות צבא וח"א נוספים.   

אני לא מדבר על הכותרת אני מדבר מה שיש בשטח.

אנחנו נתנו למצרים אישור להכניס כוחות בניגוד להסכם ואנחנו חיסלנו בשבילם לוחמי דעאש. 

בוא נשאל. מה אנחנו מביאים להם בהסכם ומה הם מביאים לנו

לפני 6 שעות, yb כתב:

אם היה לו את האפשרות הוא בהחלט היה מוסוליני על מלא, אבל האבא הגדול ביבי שלח אותו לחדר להיות לבד ולא מרשה, אחרת זה היה קורה אם רק היה יכול 

זהירות. אם תקראו לכל אחד פאשיסט בסוף זה יאבד את האפקט ומתי שיגיע פשיסט אמיתי אתם לא תראו 

זאב זאב קלאסי 

עריכה אחרונה על ידי עדי-אל
  • אהבתי 2
פורסם

להפך - מה שמאפשר לצה"ל לעבוד בג'נין הוא שמדובר בשטח נטול ישראלים, כך שאין מתנחלים שמסתובבים לכוחותינו בין הרגליים.

ואני חייב להזכיר לך את מספר החללים והפצועים שהיו במהלך השנים גם בלבנון וגם ברצועת עזה. אני מדבר על הרוגים כמעט מדע יום. אני לא יודע בן כמה היית באותה תקופה, אבל המספרים היו גדולים.

אגב, כבר במאי 1983, כשנכנסתי לראשונה ללבנון, היו חיילים ששאלו הרבה שאלות לגבי נחיצות השהות בה. הנסיגה הראשונה (מהרי השוף לקו האואלי) התבצעה 4 חודשים אחרי כן.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 36 דקות, יובל .מ. כתב:

וזה מה שרשמו, שמתישהו יעלה מישהו שיתאים לו לבטל את ההסכם אי מלחמה.

כנ"ל לכל הסכמי השלום שנחתמו בעולם. גם אצלינו יכול לעלות מישהו שיתאים לו לבטל את ההסכמים. אבל בינתיים הרווחנו 50 שנה בלי מלחמות עם מיצרים וירדן.

לפני 9 דקות, om2 כתב:

רק בשביל לקבל פרופרציה.

גם אצלנו חיילים בפילבוקסים לא אוכלים כמעט בשר.

15 שנים 4-5 פעמים בשבוע בחדר אוכל צבאי. לפני זה עד 49 במילואים. לא זכור לי שהיה חסר בשר. איך שזרקו את האוכל לפני 50 שנה ככה ממשיכים לזרוק גם היום. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 15 דקות, עדי-אל כתב:

אני מתכוון דרום לבנון לפני הנסיגה. אם יהיה שם רק צבא אז מה ההבדל

ההבדל הוא שבעזה בסוף המלחמה אין לך ארגון טרור. כל מה שאתה עושה זה מחסל את מי שמנסה להיות טרוריסט. בשביל זה אתה לא צריך התנחלויות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 54 דקות, Uri-G כתב:

בשביל להלחם בצורה נורמלית בישראל, לא מספיק צבא צריך גם כלכלה חזקה. דווקא האיום היחיד במזרח התיכון מגיע ממדינות המפרץ שיכולות בהחלפת מנהיגות לגייס ולחמש צבאות שלמים נגדנו.

למדינות המפרץ אין מה לחפש פה, אף פעם לא היה.

המדינות היחידות שיש להם סיבה כלשהי לכבוש את ישראל אלו המדינות עם שאיפות להיות מעצמות איזוריות, כלומר איראן ובמידה מסוימת טורקיה. לפני חמישים שנה גם מצרים, אבל היום הם די איבדו את המעמד המרכזי שהיה להם וכנראה שיש להם בעיות אחרות, גדולות יותר. 

אם סוריה, לדוגמה, תכבוש את ישראל ותזרוק את כל היהודים לים, תוך שבועיים היא תמצא את עצמה במלחמה עם שחקן אחר שירצה את השטח, אז למה לה?

עריכה אחרונה על ידי stx
פורסם
לפני 53 דקות, עדי-אל כתב:

אל תהיה טיפש לחשוב שאתה המבין הכי גדול 

ברור לי שאני לא המבין הכי גדול.

גם ברור לי שקידר הוא לא מישהו שאני סומך עליו.

אין פה סתירה.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...