Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 45 דקות, Shmulik_Miata כתב:

Video | Facebook

כדאי לצפות.

לפני 7 דקות, netanel1014 כתב:

צריך להיות באמת תמים כדי להאמין שלא היה פה שת"פ רציני. יש אנשים מאוד מאוד מאוד רעים שלא הוחלים באמצעים כדי להפיל את הממשלה. 

המחדל פה הוא ברמה של אי שפיות. 

לפני 4 דקות, 98civic כתב:

אני עם בובי. זה נראה אמיתי לגמרי וממש לא נראה כמחדל אלא מכוון

לפני 2 דקות, netanel1014 כתב:

ברור שזה מכוון. אתם ישנים בעמידה?

חודשים שהם מתאמנים על הגדר. 

איפה אמ"ן , חיל האוויר , כל השריון שיש על הגדר הושבת, שב"כ. הם מתאמנים ומתכננים בניהם ואתם באמת מאמינים שצה"ל לא ידע? 

מי שמפליץ בעזה יודעים עליו. זה לא יאומן פשוט. 

לכל מפיצי הקונספירציות, ברכות - הצטרפתם רשמית לחמאס, תעדכנו לאיזו גדוד בחרתם להתגייס.

• אהבתי 4
  • רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 1 דקה, MZN כתב:

אתה מבין? המנהיג העליון שלהם, שמש העמים, 15 שנה ראש ממשלה שהובילה לאסון גדול יותר מיום בכיפורים, והם מפנים אצבעות לכל העולם ואשתו. אפילו האסון הזה לא מעיר אותם. לא יודע למה היו לי ציפיות… 

אתמול בסלון של קרובי משפחה שמעתי שהשמאלנים אשמים. אני באמת לא חושב לא במצב נפשי להתעסק באשמים עכשיו מרוב הדכאון על מה שהולך פה אבל זה לא אמיתי מה שקורה לעם הזה…

מנהיג של מי? אני בכלל לא בחרתי בביבי והוא לא מעניין אותי. הכשל פה הוא צבאי ולא מדיני.

לפני 2 דקות, ay115 כתב:

לכל מפיצי הקונספירציות, ברכות - הצטרפתם רשמית לחמאס, תעדכנו לאיזו גדוד בחרתם להתגייס.

אולי אתה הקונספטור הגדול. אולי אתה החמאסניק. 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, netanel1014 כתב:

צריך להיות באמת תמים כדי להאמין שלא היה פה שת"פ רציני. יש אנשים מאוד מאוד מאוד רעים שלא הוחלים באמצעים כדי להפיל את הממשלה. 

המחדל פה הוא ברמה של אי שפיות. 

חברים, אין שום הגיון בתיאוריה של כשל מודיעיני (אני מתכוון ברמה המבצעית של מה שקרה דקה אחרי דקה בבוקר כשהכל התחיל, לא ברמה הכללית יותר, ששם היינו צריכים לדעת כבר לפני חודשים שמשהו כזה מתבשל).
יש לנו תצפיתניות שמסתכלות על כל סנטימטר של הגדר, ולא מורידות את העיניים אפילו לשניה אחת. כל מי ששירת בגזרה יודע, אין דבר כזה שנוגעים בגדר בלי שאנחנו יודעים על זה תוך שניות בודדות ומעלים כלים לאוויר בתוך דקה.

אז לא רק שלא ידעו תוך שניות בודדות, לא ידעו במשך שעות. ומדובר על פריצה עם טרקטורים, לא נגיעה. וכך בני הבליעל הצליחו להחזיר דרך אותן פרצות בגדר את כל החטופים שלנו.

יש הסבר אחד מתקבל על הדעת, ויש על זה אישורים לא רשמיים. בשעה 06:00 בבוקר נפתחה כנגדנו מתקפת סייבר איראנית, שניטרלה את התצפית על הגדר (אולי רק באזור שפרצו, אולי יותר). זה מסביר איך הם יצאו בקלות, איך הגיעו למוצבים והרגו וחטפו שם את כל החיילים שהיו בהפתעה גמורה, ואיך חזרו אחרי שעות עם עוד ועוד חטופים.

אם איראן אכן מעורבת, זו מלחמת עולם

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, TheOne23 כתב:

חברים, אין שום הגיון בתיאוריה של כשל מודיעיני (אני מתכוון ברמה המבצעית של מה שקרה דקה אחרי דקה בבוקר כשהכל התחיל, לא ברמה הכללית יותר, ששם היינו צריכים לדעת כבר לפני חודשים שמשהו כזה מתבשל).
יש לנו תצפיתניות שמסתכלות על כל סנטימטר של הגדר, ולא מורידות את העיניים אפילו לשניה אחת. כל מי ששירת ביחידה יודע, אין דבר כזה שנוגעים בגדר בלי שאנחנו יודעים על זה תוך שניות בודדות ומעלים כלים לאוויר בתוך דקה.

אז לא רק שלא ידעו תוך שניות בודדות, לא ידעו במשך שעות. ומדובר על פריצה עם טרקטורים, לא נגיעה. וכך בני הבליעל הצליחו להחזיר דרך אותן פרצות בגדר את כל החטופים שלנו.

יש הסבר אחד מתקבל על הדעת, ויש על זה אישורים לא רשמיים. בשעה 06:00 בבוקר נפתחה כנגדנו מתקפת סייבר איראנית, שניטרלה את התצפית על הגדר (אולי רק באזור שפרצו, אולי יותר). זה מסביר איך הם יצאו בקלות, איך הגיעו למוצבים והרגו וחטפו שם את כל החיילים שהיו בהפתעה גמורה, ואיך חזרו אחרי שעות עם עוד ועוד חטופים.

אם איראן אכן מעורבת, זו מלחמת עולם

עזוב שטויות . סייבר על מי? מה עם ה טנקים?

למה התצפתנים לא מדווחים במיידי שיש בעיה ומעלים את כל מי שנמצא בטייסות באותו רגע לאוויר? זה עזה. זה דקות בודדות של גיחה של מסוקים ושריון. 

שעות על גבי שעות שוחטים כמו כבשים אזרחים ואף טיל לא נורה לגבול??? 

בתוך דקות מקפיצים מסוקי אפצ'י ומפוצצים את כל הגבול כולל הטרקטור שהוריד את הגדר שעלתה מליונים בלי שום בעיה.

אתה יודע כמה רחפנים / מזל'טים עם טילים מרחפים מעל עזה? .

יש יחידות שלמות בצבא בתוך התותחנים שיכולים להחזיר את עזה לימי הבניים בחצי שעה 

עריכה אחרונה על ידי netanel1014
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 5 דקות, netanel1014 כתב:

עזוב שטויות . סייבר על מי? מה עם ה טנקים?

למה התצפתנים לא מדווחים במיידי שיש בעיה ומעלים את כל מי שנמצא בטייסות באותו רגע לאוויר? זה עזה. זה דקות בודדות של גיחה של מסוקים ושריון. 

בתוך דקות מקפיצים מסוקי אפצ'י ומפוצצים את כל הגבול כולל הטרקטור שהוריד את הגדר שעלתה מליונים בלי שום בעיה.

אני חושב שזה שהיינו בתוך חג (והרבה חיילות בצבא יוצאים לחופשה מרוכזת ["הדממה"] בתקופה הזו) תרם לזה שפשוט לא היה שום כח אדם לתפעל את האירוע הזה.

• אהבתי 2

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני אתמול שבת בבוקר הייתי אצל חבר בשדרות ליד תחנת המישטרה

ואז היה צבע אדום מוזר-ארוך  ואז שמענו צרורות מסתכלים בחלון רואים את תתי האדם הולכים לתחנת משטרה. איזה 20 30 איש

איזה 40 דקות הם פעלו עד שהגיעו ראשוני החילים. היה דילי מטורף עד שהצבא הגיע לא יודע למה

פורסם
לפני 3 דקות, איציק נ. כתב:

אני חושב שזה שהיינו בתוך חג (והרבה חיילות בצבא יוצאים לחופשה מרוכזת ["הדממה"] בתקופה הזו) תרם לזה שפשוט לא היה שום כח אדם לתפעל את האירוע הזה.

אתה לא משאיר גבול חם בלי  מענה.

אם הצבא החליט לשחרר הוא כנראה "ידע" מה הוא עושה

• אהבתי 2
פורסם
לפני 2 דקות, arik100 כתב:

אתה לא משאיר גבול חם בלי  מענה.

אם הצבא החליט לשחרר הוא כנראה "ידע" מה הוא עושה

יכול להיות שזה מתחבר לתרבות ה"סמוך" ו"יהיה בסדר".

כמו שאתה אומר; זה גבול חם - תשאיר אותו בלי מענה גם אם הכל נראה "בסדר" עכשיו ? ברור שלא.

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

השאלה הגדולה היא איפה היו ההתראות? איך הגיעו למסקנה שלא צפויה פעילות או שלא מתארגנת? 

השאלה השנייה הגדולה איך לא הייתה תגובה בכל המרחב במשך כל כך הרבה זמן?

• אהבתי 2
פורסם

לי לא ברור מה חיל האוויר עשה. יש מטוסי F-16 בכוננות עם חימוש מתאים שיכולים לעלות באוויר ולהיות מעל הגבול עם עזה תוך דקות. איך זה ששעות לתוך האירוע, כשאני בעצמי כבר יודע הכל בזכות הטלגרם וצופה בטרקטורים מפרקים את הגדר, חיל האוויר עדיין לא מגיע? שעות! וזה לא עניין של מודיעין, שוב, כל אזרח עם טלגרם ידע על זה! (ועם מינימום מאמץ אפשר היה לעלות על המיקום המדויק של הפירצה). מה קרה שם? לא יכול להיות שלא היה אפילו טייס אחד ומטוס אחד בכוננות, זה בלתי אפשרי.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני 27 דקות, netanel1014 כתב:

כח אווירי, אין ספק שלקח יותר מדי זמן.

כח רגלי, צריך לזכור שרוב הכוחות היו מרוכזים באיו"ש (הסיבות לכך הממשלה עוד תענה בוועדת חקירה ממלכתית עתידית) ואתה צריך פלוגה שתחליף אותם קודם בשטחים זה לוקח חצי יום במינימום, אתה לא רוצה להחליף גבול פרוץ אחד בשני.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...