Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 35 דקות, DubelBoom כתב:

בזיון

איך מלחמה כזו לא דוחה כל איסור דתי?!

זה היה בציניות על כך שלקח כל כך הרבה זמן לחתום על צו להוריד את החשמל בעזה.

• תגובות 86.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7478

• פינדר

6178

• יבגניפ

5966

• Night Driver

5079

פורסם
לפני 17 דקות, פריג'י כתב:

גיבור מקלדת. 

אני מכיר אישית חלק מהנעדרים ואני חושב כמוהו. 

גם אם אני הייתי שם הייתי חושב אותו הדבר. 

• אהבתי 5

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 11 דקות, rev-Match כתב:

אחרי פרל הרבור אמריקה הטילה פצצות אטום. 

אחרי 9/11 עירק נחרבה. 

מה שקורה היום זה לא פחות מ 9/11 כשהמספרים יתעדכנו זה יהיה ברור יותר ולישראל יש חלון הזדמנויות מאוד קטן לעשות משהו משמעותי במיוחד כשיש תמיכה מכל העולם לתגובה, אף אחד לא מגביל אותנו בשעות הקרובות. 

אולי רק הרצון של ביבי לכסות את התחת חלילה לא יוכל להסתובב בעולם, במידה והתגובה תיהיה מוגזמת בעיני הקהילה הבינלאומית.

למה אתה חושב שהאמריקאים הצליחו לטפל בעירק ובאפגניסטן?

תזכיר לי מי שולט כרגע באפגניסטן? אותם האנשים ששלטו שם גם לפני זה.

גם עירק היא לא בדיוק סיפור הצלחה אמריקאי. תנסה להסתובב שם עם דגל אמריקה ברחובות, מעניין מי יתפוס אותך קודם, המיליציות האירניות, דאעש, אל-קאעדה. ממש סיפור הצלחה.

• אהבתי 1
פורסם

https://mobile.mako.co.il/news-politics/2023_q4/Article-761387ad0ba0b81027.htm?sCh=31750a2610f26110&pId=173113802

ראש ממשלה מטומטם. לא הרס מספיק. חושב שעם המשיחיים יהיה יצליח יותר טוב מאשר בממשלת אחדות ( ואני חושב שלגנץ ולפיד יש הרבה יותר מה להפסיד בתוך הקואליציה מאשר בחוץ).

• אהבתי 1
פורסם

אני לא אמשיך אתכם את הדיון, בעיני אחד אני מטומטם בעיני השני אני מביך. 

הבוקר תקפו אותנו אנשים שרוצים רק דבר אחד, לרצוח את כולנו והתמונות מהעוטף מראות שהם לא מרחמים על אף אחד ואתם שואלים מה אנחנו רוצים מהם?! 

בושה. 

לפני 9 דקות, discoTD5 כתב:

עירק / אפגניסטן / פקיסטן - משהו שם שמאלה מסין וימינה מירדן. 

כדאי שתפסיק לעקוב אחרי 'הצל' ודומיו בטיקטוק. זה חוסר ידע מביך. 

• אהבתי 1

פורסם (נערך)

זה לא העניין.

הם חלאות בני מוות וצריך להשמיד אותם אחד אחד.

אבל יש להם שבויים, אזרחים, ילדים קטנים.

יש מחיר שאפשר לגבות מהם. ישראל עדיין חזקה, יש מוסד, יש אפשרות לרסק אסטרטגית.

להרוג כמה חלאות שטופי מוח, פיונים, במחיר אדיר לצד שלנו כשראש הנחש לא נפגע, כי הוא יושב באמירויות, בקטאר, בטורקיה, בלונדון - זה לא נכון אסטרטגית. 

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 18 דקות, rev-Match כתב:

אחרי פרל הרבור אמריקה הטילה פצצות אטום. 

אחרי 9/11 עירק נחרבה. 

מה שקורה היום זה לא פחות מ 9/11 כשהמספרים יתעדכנו זה יהיה ברור יותר ולישראל יש חלון הזדמנויות מאוד קטן לעשות משהו משמעותי במיוחד כשיש תמיכה מכל העולם לתגובה, אף אחד לא מגביל אותנו בשעות הקרובות. 

אולי רק הרצון של ביבי לכסות את התחת חלילה לא יוכל להסתובב בעולם, במידה והתגובה תיהיה מוגזמת בעיני הקהילה הבינלאומית.

בפרופורציות של ישראל-ארה"ב, היקף הנזק גדול פי כמה אלפים מ9/11.

• אהבתי 2
  • לא הבנתי... 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 דקות, asix כתב:

https://mobile.mako.co.il/news-politics/2023_q4/Article-761387ad0ba0b81027.htm?sCh=31750a2610f26110&pId=173113802

ראש ממשלה מטומטם. לא הרס מספיק. חושב שעם המשיחיים יהיה יצליח יותר טוב מאשר בממשלת אחדות ( ואני חושב שלגנץ ולפיד יש הרבה יותר מה להפסיד בתוך הקואליציה מאשר בחוץ).

https://www.ynet.co.il/news/article/s16odg1wp

ועכשיו מדווחים שנתניהו הציע להם ממשלת אחדות.

אז מה בעצם נכון? ( שאלה רטורית).

נתניהו הבין שזה יראה לא טוב אם יסרב אז הוא גם הציע והתעלם מההצעה של לפיד.

עוד הוכחה שבמצב כזה האינטרסים של נתניהו חשובים לו יותר.

מקווה שיבוא יום והוא יתן את הדין על כל המחדלים שלו כל השנים.

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, rev-Match כתב:

אני לא אמשיך אתכם את הדיון, בעיני אחד אני מטומטם בעיני השני אני מביך. 

חלילה לא אמרתי שאתה מטומטם. 

אמרתי שלתת את הריסוק של משטר חוסיין בעיראק כדוגמה למשהו חיובי זו דוגמה לפעולה מטומטמת שאסור ללמוד ממנה מה כן לעשות.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם
לפני 2 דקות, פריג'י כתב:

חלילה לא אמרתי שאתה מטומטם. 

אמרתי שלתת את הריסוק של משטר חוסיין בעיראק כדוגמה למשהו חיובי זו דוגמה מטומטמת שאסור ללמוד ממנה מה כן לעשות.

יש כרגע מסיבה בעזה בזמן שאצלנו סופרים גופות ועוצרים! מחבלים. 

מישהו צריך לגרום להם לבכות ולא לשמוח. 

האזרחים שנמצאים שם,רובם כנראה כבר לא בחיים, ואלה שכן, זה המחיר שכנראה נדרש לשלם וזאת ההחלטה הקשה שבכירינו צריכים לקבלם.

אני לא גיבור מקלדת אבל, מבצעים עשינו מספיק ומפעם לפעם המצב חמור יותר ללא תוצאות מוחשיות. 

• אהבתי 3

פורסם

לאחר שיסיימו את הפעולה הקשה של ניקוי ארצנו מהמחבלים שחדרו ועדיין כאן, לדעתי לפרק את ההנהגה האיראנית לקיבינימט לא פחות דחוף מלכסח את החמאס לעומק

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 1 דקה, rev-Match כתב:

האזרחים שנמצאים שם,רובם כנראה כבר לא בחיים

מאיפה ההנחה הזו? למה? 

6 שעות לא היו שם כוחות, הם הלכו לעזה בשאנטי. יש תמונות וסרטונים של ישראלים חיים ושלמים בשבי. 

אלו לא חיילים, לא לוחמים. ילדים במסיבה. תגזור עליהם מוות? הם אלו שמחזיקים שם את הקו בשוטף, הם וההורים שלהם. 

טיפה להתקרר, לשתות מים, להגיב בקור רוח.

פורסם
לפני 52 דקות, דניאל1983 כתב:

אתה באמת שואל?

למשל השתלטות חזירי הבר על העיר(הם היו פה לפנינו), הזנחה וזבל בכול מקום, מצב הכבישים.

ביטול פרויקטים גדולים, כמו למשל המטרונית עד האוניברסיטה. היא גם ניסתה לבטל את הרכבלית.

תאמין לי לא סתם בסקרים יש לה 5 מנדטים.

אני בחיפה כבר 20 שנה, היו תקופות של יותר חזירים ותקופות של פחות, בלי קשר לזהות ראש העיר. לאחרונה כמעט ואין. 

הרכבלית פרוייקט מגלומני שנוסע ריק כמעט קבוע, וכשהוא מלא זה משפחות שמחפשות אטרקציה בזול בחופשים. 

תקרא קצת מעבר לסיסמאות ולסקרים מוזמנים, היא היחידה שנותנת דין וחשבון לתושבים בפוסטים יחסית ארוכים ומנומקים בפייסבוק שלה. 

יהב ואחרים מדברים בסיסמאות נבובות - "עשינו, נעשה, נחזיר" וכו'. 

הסיבה שאתה רואה את חיפה במצב הזה, זה כי האשה הזו סגרה גירעון של כמעט מיליארד(!) שקל למרות אין ספור רגליים ששמו לה כל המינויים מהקדנציה הקודמת, אנשי ג'ובים, מקורבים ובני משפחה של מקורבים. 

בקיצור, אני לא רוצה לחטוף את השרשור, כי זה מעניין רק החיפאים, רק חושב שהמציאות שונה ממה שכתבת. 

• משעמם 1
  • רעיון טוב! 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...