Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 דקות, m3x7r3m3 כתב:

יש תחשיבים לעלויות ההתנחלויות, אבל הם לא קשורים לאוסלו, כיוון שהם הקדימו את אוסלו באיזה 20 שנה בערך.

סיי וואט? בוודאי שהם ״לא קשורים לאוסלו״. אם אתה בא אלי בטענות על עלות המדיניות השמאלנית, אני בא אליך בטענות על עלות המדיניות הימנית.

לפני 11 דקות, m3x7r3m3 כתב:

הנה טריליון עד 2014, נוסיף מ-2014 עד היום את עלויות אוסלו, נוסיף את חילוץ הקיבוצים ואת בעיות ההסתדרות.

תזכיר לי כמה עולה לנו הפקק העצום בנמלים?

כדי שזה יתאזן מול המיסים שמשלמים בהייטקס יצטרכו לקחת לנו 99% מסים. רטרואקטיבית, מ-1993.

כן, שמע, אני בטוח שאם אתה כותב את זה זה נכון - אבל אולי בכל זאת זה לא. לכן שאלתי מי הכלכלנים שחישבו את הטריליון והאם הם חישבו גם כמה הוצאנו על התנחלויות והאחזות ביו״ש בכלל? 

סתכל על נתונים כלכלים שמפרסמים כל שנה. מצב סוציואקונומי בישובים שונים וכו׳. אתה יודע בדיוק כמוני מי מחזיק את המדינה הזו באוויר. גם בלי 99% אחוז מס.

לפני 13 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני לא מדבר על עלות עתידית, אלא על עלות של דברים שעברו כבר.

העבודה ומרצ נחלשות בערך מאז שיאיר לפיד הגיע לכאן והבטיח להוריד את מחירי המילקי לריקי מחדרה או משהו כזה. ואני בטוח שהוא משך גם מצביעים מהליכוד. זה ההווה וגם העבר כבר. אנשים שמצביעים למדיניות אחרת, לפחות על הנייר, ממה שאתה יוצא נגדו. 

לפני 15 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אז יופי, השמאלנים של היום ברובם לא רוצים יותר את ההסתדרות. מכיר את המשל על האבן שהטיפש זרק לבאר?

לוגיקה מעגלית נהדרת שמובילה להאשמה כללית במשהו שהחלטת עליו ללא שום יכולת לערער על ההאשמה, חוץ מכנראה מעבר לצד השני והצבעה לבן גביר.

חלק ממצביעי יש עתיד שסביבה השיחה היו בני 5 בערך באמצע שנות ה-90. כנראה שגם אתה אשם אבל בעלויות המטורפות של אסמאל, כי פעם היית סמולן.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 37 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אז יופי, השמאלנים של היום ברובם לא רוצים יותר את ההסתדרות. מכיר את המשל על האבן שהטיפש זרק לבאר?

השמאלנים הטיפשים שהקימו את ההסתדרות, גם ניהלו מדינה בתקופת הצנע ותוך כדי קליטת עליה אדירה, מלחמות ועוד אתגרים הצליחו להצעיד את המדינה קדימה.

והיום הנינים שלהם מעדיפים כלכלת שוק ימנית ופחות סוציאליסטית. לא לגיטימי מבחינתך?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, m3x7r3m3 כתב:

מלחמת לבנון השנייה לא הייתה הצלחה גדולה.

עד היום ההצלחה הביטחונית הגדולה של אולמרט זה דווקא הפצצת הכור בסוריה, כלומר מבצע נקודתי, ולא מלחמה.

זה אומר הרבה על כמה מוצלחת הייתה המלחמה

למה לא היתה הצלחה? השיגו שקט להרבה זמן. סתם לא ישנתי חודש ועקצו אותי דבורים בעיניים? 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 שעות, m3x7r3m3 כתב:

פתירת הבעיות המרכזיות של התחבורה הציבורית מצריכות השקעה ותכנון לטווח ארוך, כזה טווח ארוך שהשר שיתניע את הרפורמה הזו, לא יהיה השר שיגזור את הסרט, בוודאות כמעט מוחלטת.

ואת זה, פוליטיקאים שונאים.

זה כי פוליטיקאים שחושבים ככה הם בהגדרתם,ובכן,לא העפרון הכי חד בקלמר (התאפקתי)

מה אכפת לך להתחיל פרויקט,להריץ ולראות אותו קורם עור וגידים (בטוח יקרה בשנתים-עד-4 שתהיה כשר),ומתי שיסתיים,תלך לתקשורת ותגיד שאתה התחלת ומגיע לך קרדיט כלשהו (כי באמת התחלת)

קצת רזומה חיובי שהעם יזכור לטובתך.

והדביל הזה היה ראש ממשלה 🤮

אני מבקש,הוא לא דביל,הוא דיבל,תן כבוד לדבילים האחרים.

והוא היה ראש ממשלה כי הוא מילא תפקיד ממלא מקום ראש ממשלה,לא אשכרה נבחר לר"מ בכל התהליך.

ובכלל הוא היה ראש עיריית ירושלים גם לא? גם שם נראה לי נכשל חרוצות,אבל נו שיהיה..,לא נרד לדקויות.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לפני 36 דקות, SlowRide כתב:

למה לא היתה הצלחה? השיגו שקט להרבה זמן. סתם לא ישנתי חודש ועקצו אותי דבורים בעיניים? 

נאום קורי העכביש 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל בעצם מלחמת לבנון השניה מוכיחה שהנאום הזה הוא חרטא בפיתה. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 שעות, יבגניפ כתב:

סיי וואט? בוודאי שהם ״לא קשורים לאוסלו״. אם אתה בא אלי בטענות על עלות המדיניות השמאלנית, אני בא אליך בטענות על עלות המדיניות הימנית.

סבבה, אני בספק ש-50 שנות התנחלות הגיעו לטריליון שקל...

לפני 4 שעות, יבגניפ כתב:

כן, שמע, אני בטוח שאם אתה כותב את זה זה נכון - אבל אולי בכל זאת זה לא. לכן שאלתי מי הכלכלנים שחישבו את הטריליון והאם הם חישבו גם כמה הוצאנו על התנחלויות והאחזות ביו״ש בכלל? 

סתכל על נתונים כלכלים שמפרסמים כל שנה. מצב סוציואקונומי בישובים שונים וכו׳. אתה יודע בדיוק כמוני מי מחזיק את המדינה הזו באוויר. גם בלי 99% אחוז מס.

זה לא אני כתבתי, ולמיטב ידיעתי הם לא חישבו את ההתנחלויות. אבל אחרים כן.

אני אומר שאם מסתכלים על רווח והפסד של מדיניות שמאל, אז היא הפסדית.

יכול להיות שגם מדיניות ימנית היא הפסדית, אבל במספרים נמוכים בהרבה.

לפני 4 שעות, יבגניפ כתב:

העבודה ומרצ נחלשות בערך מאז שיאיר לפיד הגיע לכאן והבטיח להוריד את מחירי המילקי לריקי מחדרה או משהו כזה. ואני בטוח שהוא משך גם מצביעים מהליכוד. זה ההווה וגם העבר כבר. אנשים שמצביעים למדיניות אחרת, לפחות על הנייר, ממה שאתה יוצא נגדו. 

שוב, מה זה משנה, העבודה ומרצ הביאו את אוסלו, עם עלות של טריליון דולר, העבודה גם הביאה לנו את הקיבוצים, וגם את ההסדר עם התנועה הקיבוצית.

אז וואו, האנשים שהצביעו לעבודה (או הילדים שלהם) למדו מהניסיון, ועכשיו הם מצביעים למפלגות עם מצע כלכלי ימני, זה אומר שנפטרנו מהבעיות וההוצאות האלה?

לפני 4 שעות, יבגניפ כתב:

לוגיקה מעגלית נהדרת שמובילה להאשמה כללית במשהו שהחלטת עליו ללא שום יכולת לערער על ההאשמה, חוץ מכנראה מעבר לצד השני והצבעה לבן גביר.

חלק ממצביעי יש עתיד שסביבה השיחה היו בני 5 בערך באמצע שנות ה-90. כנראה שגם אתה אשם אבל בעלויות המטורפות של אסמאל, כי פעם היית סמולן.

לשמחתי כשהייתי סמולן אז לא הייתה לי זכות בחירה.

אני יכול לספר לך שבמחוז ירושלים של יש עתיד, הרוב המוחלט של הפעילים הקבועים היו פעילים של המערך.

רובם המוחלט גם היו בעלי זכות בחירה בשנות ה-90.

לפני 4 שעות, פינדר כתב:

השמאלנים הטיפשים שהקימו את ההסתדרות, גם ניהלו מדינה בתקופת הצנע ותוך כדי קליטת עליה אדירה, מלחמות ועוד אתגרים הצליחו להצעיד את המדינה קדימה.

והיום הנינים שלהם מעדיפים כלכלת שוק ימנית ופחות סוציאליסטית. לא לגיטימי מבחינתך?

לגיטימי, לא פוטר את הסבים שלהם מהאחריות לבעיות הכלכליות לטווח ארוך שהם יצרו.

סתם לדוגמה, נדמה לי שמתישהו באמצע שנות ה-30 של המאה ה-21 אנחנו נגיע לנקודה שבה סכום הפנסיות התקציביות יגיע לפסגה, ומשם הסכום הזה יתחיל לרדת.

כלומר יש משבר, שהוא תוצר מובהק של המדיניות הכלכלית השמאלנית הטיפשה, שאפילו לא הגענו לנקודת האיזון שלו!

לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

מהרבה סיבות, חלקן למשל יעדים לא מתאימים, חלקם פעולות מיותרות לחלוטין בתזמונים הזויים.

אבל בעיקר בעיקר, כי לא ידענו מה רצינו להשיג, נגררנו למלחמה, והסתובבנו כמו תרנגולת כרותת ראש.

הסיבה שיש שקט היא שלמרות שהמלחמה היא לא הצלחה גדולה, לצד השני כאב יותר.

אבל זה כמו ההוא שהוציא לעצמו עין כדי להוציא לאויב שלו שתיים.

לפני 3 שעות, ezuf כתב:

זה כי פוליטיקאים שחושבים ככה הם בהגדרתם,ובכן,לא העפרון הכי חד בקלמר (התאפקתי)

מה אכפת לך להתחיל פרויקט,להריץ ולראות אותו קורם עור וגידים (בטוח יקרה בשנתים-עד-4 שתהיה כשר),ומתי שיסתיים,תלך לתקשורת ותגיד שאתה התחלת ומגיע לך קרדיט כלשהו (כי באמת התחלת)

קצת רזומה חיובי שהעם יזכור לטובתך.

זה לא קשור לחוכמה שלהם, הם דווקא חכמים פוליטית בהימנעות מבזבוז האנרגיות והכוח הפוליטי שלהם על רפורמות כאלה.

כשיסתיים הפרוייקט (אתה מאמין שזה יקרה ב-4 שנים? אני לא), אתה כבר לא תעניין אף אחד, ואם ייתנו לך את הקרדיט מה תעשה איתו?

לעומת זאת אם תיקח קרדיטים על פרוייקטים תוך כדי שאתה במערכת הפוליטית, אתה הופך אותם באופן אופטימלי להון פוליטי (כלומר קולות שמצביעים לך ולמפלגה שלך).

אכן הכי הרבה שאפשר להרוויח ממצב שאתה מתאר זה שהעם יזכור את זה לטובתך, הבעיה היא שלעם זיכרון קצר למדי, ועם או בלי קשר לכך, הפוליטיקאים לא מחפשים להשאיר מורשת.

לפני 3 שעות, ezuf כתב:

אני מבקש,הוא לא דביל,הוא דיבל,תן כבוד לדבילים האחרים.

והוא היה ראש ממשלה כי הוא מילא תפקיד ממלא מקום ראש ממשלה,לא אשכרה נבחר לר"מ בכל התהליך.

ובכלל הוא היה ראש עיריית ירושלים גם לא? גם שם נראה לי נכשל חרוצות,אבל נו שיהיה..,לא נרד לדקויות.

אכן כישלון זוועתי בתור ראש עירייה, אבל הוא נבחר נבחר, בבחירות 2006, זכה ל-29 מנדטים עם קדימה.

הבחירות היו במרץ 2006, והוא היה מ"מ כבר מינואר.

באפריל הוא מונה כראש ממשלה אחרי שהנבצרות של שרון עברה 100 ימים.

במאי הוא הקים ממשלה על סמך הבחירות של מרץ.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 7 דקות, m3x7r3m3 כתב:

זה לא אני כתבתי, ולמיטב ידיעתי הם לא חישבו את ההתנחלויות. אבל אחרים כ

אחד הדו"חות החשובים שנכתבו. כ"כ חשוב שמעולם לא שמענו עליו..

נכתב ע"י פייגלין וחבורתו..

מאיפה המספרים שהם זורקים שם? איך הם הגרילו אותם?

image.png.468d0a3ad5804417b02099af1ed1fb2c.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

תקציבי המדינה? העברות תקציביות למשל

העברת כספים לרשות הפלשתינית זה ממוסמך הכל.

עלות נוספת של שב"כ ממוסמך, עלות נוספת של צה"ל ממוסמך.

משרד לבטחון פנים ממוסמך, גדר ההפרדה ממוסמך, נפגעי פעולות איבה ממוסמך, פינוי יהודים מגוש קטיף ממוסמך.

לגבי השאר יש לך שאלה האם הייתה עלות כזו, או שהדיון הוא האם זה המספר?

כלומר אתה לא סגור אם באמת הייתה נפילה בהכנסות מתיירות בשנות הטרור, או שאתה לא יודע אם זה 150 מיליארד?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תבקש מ"זו ארצנו", או שאתה יכול לבקש כחלק מחוק חופש המידע את תקציבי המדינה המושחרים בעבר, וההעברות התקציביות המושחרות, ולסכום אותם בעצמך.

הפרטים הסודיים לא רלוונטיים לצורך זה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 6 שעות, m3x7r3m3 כתב:

אגב אולמרט, עם הכשרת העו"ד שלו, יצא טיפש למדי, השופט הציע לו בעדינות לרדת מהעץ (ע"י זה שיתנצל ויאמר שלא התכוון להגדרה קלינית של בעיה נפשית), הוא סירב ובחר בקו הגנה של אמת דיברתי.

אממה, אתמול הוא כבר אמר שהוא לא התכוון להגדרה הקלינית של בעיה נפשית :brickwall:

עכשיו מילא אם הוא לא היה עו"ד, ולא היה יודע אפשר היה להגיד שאולי קיבל ייעוץ משפטי פקקטה, אבל הוא בעצמו עו"ד.

והדביל הזה היה ראש ממשלה 🤮

לפני שאתה קורה לו דביל,

הוא היה ראש ממשלה, ואתה לא.

אין לי משהו בעד אולמרט, אבל דבילים לא מגיעים לתפקידים כאלה, זה בטוח.

זה על אותו משקל של לקרוא לדונלד טראמפ manchild

• משעמם 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה שהוא היה ראש ממשלה זה לא אומר שהוא לא דביל.

מספיק לראות את ההתנהלות שלו סביב הסיפור הזה כדי להבין שמדובר בדביל.

עזוב את זה שעו"ד הכניס את עצמו לפינה שבה הוא נתבע דיבה (לעו"ד יש מספיק כלים בארסנל כדי להגיד מה שהם רוצים, בלי אפשרות לתביעת דיבה נגדם).

הציעו לו סולם לרדת מהעץ שהוא עלה עליו, הוא סירב כדי לנסות לבנות בעצמו סולם כזה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 4 דקות, m3x7r3m3 כתב:

תבקש מ"זו ארצנו", או שאתה יכול לבקש כחלק מחוק חופש המידע את תקציבי המדינה המושחרים בעבר, וההעברות התקציביות המושחרות, ולסכום אותם בעצמך.

הפרטים הסודיים לא רלוונטיים לצורך זה.

בקיצור אין פרטים..

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...