Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב אמור לעשות 40 ק"מ ליום לעבודה וחזרה.ועוד נסיעות משפחתיות. התכונות הנדרשות: רכב משפחתי חסכוני,מרווח,עדיף יפני.

חשבתי על פריוס או הונדה סיוויק סדאן 2009 . השאלות הן:

1)האם אני יוכל למכור את הפריוס אחרי 3 שנים (תשאר שנה אחריות לסוללות).

2)האם הפריוס לא פולטת קרינה?

3)האם הסיוויק חסכונית ? (עושה מעל 1 ל 13) והאם תא המטען שלה מספיק גדול?

תודה מראש לעונים.

פורסם

שלום tokame,

אינני יכולה להתנבא בנוגע לסחירות העתידית של טויוטה פריוס, אך אני כן יכולה להעיד שמניסיוננו עד כה לרכב יש ביקוש רב בשוק המשומשות וגם רכבים עם קילומטראז' גבוה מהממוצע נמכרים במהירות. בבדיקות שנעשו על ידי היבואן בעבר לא נמצאו בפריוס רמות קרינה חריגות שמהוות סכנה כלשהיא. את הבדיקה תוכל למצוא באתר של טויוטה ישראל: http://www.toyota.co.il/pdf/news/electromagnetic-measurement.pdf

לגבי הסיוויק, תא המטען שלה מעט קטן יותר משל הפריוס (390 ליטר בסיוויק 4 דלתות, 44 ליטרים בפריוס) אבל הוא בהחלט מספיק למשפחה עם ילד או שניים. סיוויק עם מנוע בנזין 1.8 ליטר צורכת בממוצע כ-12 קילומטרים אך הגרסה ההיברידית שלה הסיוויק בהחלט יכולה להגיע לצריכת דלק של 13 קילומטרים לליטר ואף למעלה מכך.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

אני מתייחס לפריוס 2009 שהיא דור 2 והנתונים של הקרינה שלה מופיעים באתר לאיכות הסביבה והם גבוהים מאוד ממה שמומלץ להיחשף אליו. על היבואן לא הייתי סומך.

כמו כן רציתי חוות דעת על הסיוויק 2009 :גודל תא מטען ,נוחות נסיעה ,התנהגות כביש וכו.

כנ"ל לגבי קורולה 2009 לא רובוטית.

פורסם

שלום tokame,

גם באתר של המשרד לאיכות הסביבה לא מופיעה המלצה להימנע מרכבים היברידיים. ראה כאן למשל:

http://www.sviva.gov.il/subjectsEnv/SvivaAir/CarPollution/Types/Pages/Hybrid.aspx

טויוטה קורולה 2009 בדגם האוטומטי היא מכונית זריזה, מרווחת ואמינה מאוד. למכונית תא מטען גדול (450 ליטר), התנהגות כביש בטוחה מאוד וכל האבזור החשמלי המקובל בקטגוריה. לסיוויק יש מושב אחורי מעט מרווח יותר אבל תא המטען שלה מעט קטן יותר (390 ליטר). מבחינת צריכת דלק שני הרכבים דומים, עם צריכת דלק של כ-12 קילומטרים לליטר בממוצע.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

• תוכן חדש...