Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד אכלתי סרט למה אני לא מצליח ללמוד בבית(סטודנט) אני רק מחפש איך לברוח מהבית וללמוד במקום אחר,פעם הקצנתי והחלפתי את השומר בלובי הכניסה לביניין שלי כדי שאוכל ללמוד שם,(בחינם כמובן) וזה לא הגיוני,הרי אין לי רעש בבית,יש סביבת לימודים נעימה,אבל בכל זאת לא מצליח ללמוד,היום נפל האסימון.אין לי מספיק אור בבית,תמיד ידעתי את זה אבל אף פעם לא ייחסתי לזה חשיבות,אני מנסה ללמוד כעת למבחן ופשוט מתייסר!! כל האורות בבית דולקים(אור לבן ספירלה חרא חסכוני משו) כולל מנורת שולחן ופשוט זה לא זה,חסר לי אור. וזו הסיבה שאני לא מסוגל להמשיך ללמוד ככה.

עכשיו אני לא חשמלאי,אבל יכול להיות שהזרם חשמל חלש? או שאין פרה כזו. אולי המנורות על הפנים?

מה אני יכול לעשות ברמתי כדי שיהיה לי אור נורמלי בבית? אודה ואברך לכל אחד שישפוך את דעתו בנושא והמלצתו .

שיהיה שבוע מצויין,ולסטודנטים בינינו נטול מועדי ב' =]

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

אין פרה כזו.

תחליף נורות לחזקות יותר. אם זה CFL (ה"חסכוניות") עז לפחות 28 וואט, ומסוג DAYLIGHT שנותנות אור בהיר, כחלחל יותר, ולא WARM LIGHT שנותנות אור צהבהב.

אם מדובר באהיל/כיסוי תנסה להוריד אותו. איקאה למשל, משתמשת בזכוכית שקופה, שמעובדת לגימור מט וצבועה מבפנים בלבן, במקום זכוכית חלבית יקרה יותר. התוצאה - ירידה משמעותית בעוצמת האור.

:turn-l:
פורסם

החלף לגוף עם נורות t5

אור בשפע וחסכוני

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם אתה משתמש ב-CFL הקפד לרכוש מנורות בדירוג אנרגטי A. ההבדל בעוצמת האור בהשואה למנורות בדירוג יותר נמוך משמעותי.

וכמובן עליך לוודא שיש מספיק נקודות תאורה בחדר ואין הצללה של שולחן העבודה. מנורת קריאה יכולה לעשות פלאים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דירוג אנרגטי איננו מעיד על עוצמת התאורה. בסביבת הלימודים, כדאי לשים תאורה טובה (אם אתה ממש רגיש לעוצמה אפשר לשים נורת ליבון "ישנה" של 100 וואט או יותר (קיימות גם גרסאות של 150 ו-200 וואט). ההבדל בעלות החשמל עבור מנורה אחת הוא זעום.

פורסם
דירוג אנרגטי איננו מעיד על עוצמת התאורה. בסביבת הלימודים, כדאי לשים תאורה טובה (אם אתה ממש רגיש לעוצמה אפשר לשים נורת ליבון "ישנה" של 100 וואט או יותר (קיימות גם גרסאות של 150 ו-200 וואט). ההבדל בעלות החשמל עבור מנורה אחת הוא זעום.

היו צלחות ארורות של איקאה,איתם בכלל לא היה אור והבית היה ניראה מת,אבל למרות שהורדתי אותם אומנם היה שיפור אבל עדיין לא לרוחי,אולי באמת אני צריך איזה מנורת שולחן רצינית לשולחן כתיבה, יש המלצות?

ד"א הנורות אצלי הם 20W דיי לייט לבנות.

28 W יתן שיפור משמעותי?

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

כן! בין 20 ל-28 יש הבדל גדול. יש גם חזקות יותר - 32 וואט ומעלה, אבל פחות נפוצות.

ממליץ על "יונדאי" או מותג אמיתי, אוסרם, פיליפס וכו'.

פורסם

אני לומד בחדר עם נורת ליבון 100 וואט שעובדת תמיד (גם ביום), וליד המחברת בשולחן כתיבה שמתי מנורת שולחן עם נורת ליבון 40 וואט. בצורה כזאת יש המון אור בחדר וזה מבלי לפתוח חלונות בשעות היום.

כל הבית שלי מכיל בערך כ- 50 נורות וכולן ליבון ישנות עם החוט להט חוץ מהמטבח ששם יש נורות פלורוסנט. בגינה שמתי נורות הלוגן, רק שם זה סה"כ 1100 וואט. הייתרון היחידי של הפלורוסנט מלבד צריכת חשמל נמוכה יותר הוא שהן נשרפות פעם בכמה שנים ולא כמו הליבון, פעם בחצי שנה מקס'. מבחינת עוצמת האור הליבון הישנות מספקות עוצמה מעולה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אומרים שנורות ליבון או הלוגן עדיפות לתאורה בחללי למידה בגלל איכות הצבע שלהם. לא רק שהאור נראה יותר "חם" אלא אתה יכול להבחין בגוונים רבים יותר.

איכות הצבע בנורות פלורניות נמוכה בהרבה וכנראה זה איכשהו משפיע על היכולת ללמוד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...