Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלתי 2 שלטים חדשים כתומים של שלמה SIXT ואני מעוניין לתכנת אותם שיעבדו על הרכב (2 השלטים הישנים תקינים אבל הפלסטיקה נשברה).

מישהו יודע איך מתכנתים אותם שיעבדו על הרכב?

תודה לעוזרים. :)

פורסם

היי,

נכנס לרכב מקיש קוד, פותח סוויץ' 3 פעמים,בפעם השלישית משאיר אותו פתוח ובו זמנית לוחץ לחיצה ארוכה על כפתור הפתיחה ופותח את הדלת. ברגע שידלקו לרגע האורות של האורות אזהרה אז השלט מתוכנת. אגב,אותו נועל לביטול נעילה אוטומאטית באקסנט.

כמו כן,אתה יכול פשוט להעביר את המוח עצמו מהשלט, אגב מומלץ לנקות את המוח לפני עם מקבל אוזניים וחומר לניקוי מגעים.

פורסם

תודה רבה, אנסה זאת.

איך אתה מכיר את השיטה הזו?

ולא הבנתי מה התכוונת פה:

אגב,אותו נועל לביטול נעילה אוטומאטית באקסנט.

תודה!

פורסם
תודה רבה, אנסה זאת.

איך אתה מכיר את השיטה הזו?

ולא הבנתי מה התכוונת פה:

תודה!

כי אני עובד בחברה.

וההמשך, אותו נוהל בשביל להפעיל או לבטל את הנעילה האוטומאטית - משמע ברגע שאתה מתחיל ליסוע הדלתות ננעלות.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
איפה אני יכול להשיג שלט כזה רכשתי רכב משלמה סיקסט והביאו לי רק שלט אחד?

מצטרף לשאלה, היכן קונים כזה שלט ומהו הנוהל לטיוטה קורולה והונדה סיוויק 2010?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

שלום לכולם, אצלנו ניתן לרכוש שלטים לכל סוגי הרכבים וכמובן גם שלטים

כתומים של שלמה SIXT. ניתן לרכוש גם רק את הפלסטיקה של השלט.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם ,

קניתי רכב משלמה SIXT , קיבלתי שלט אחד ( כתום ) .

קיבלתי מחבר שלט כתום האם ניתן לתכנת אותו לרכב שלי ?

תודה

פורסם
היי,

נכנס לרכב מקיש קוד, פותח סוויץ' 3 פעמים,בפעם השלישית משאיר אותו פתוח ובו זמנית לוחץ לחיצה ארוכה על כפתור הפתיחה ופותח את הדלת. ברגע שידלקו לרגע האורות של האורות אזהרה אז השלט מתוכנת. אגב,אותו נועל לביטול נעילה אוטומאטית באקסנט.

כמו כן,אתה יכול פשוט להעביר את המוח עצמו מהשלט, אגב מומלץ לנקות את המוח לפני עם מקבל אוזניים וחומר לניקוי מגעים.

YTORGMAN

באיזה רכב מדובר?

so far so good so what

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
היי,

האם הקידוד יעבוד גם ב i20 שנת 2009 שנקנתה משלמה סיקט?

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום

ברשותי טויוטא קורולה 2012 שרכשתי משלמה סיקסט ,יש לי שלט כתום אחד מתוכנת ואחד גולם ,איך מתכנתים או מעתיקים את השלט הגולם כך שיתפקד כמו השלט הישן??

תודה רבה

• תוכן חדש...