Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן למאזדה 6 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי אלא לחזק את מה שנכתב במבחן וואלה ולהוסיף תובנה משלי, לאחר שנזדמן לי לנהוג על גרסת ה-2.5 ליטר בסוף השבוע האחרון.

דינמית, מאזדה 6 החדשה קצת נופלת בין הכסאות. מחד, היא איבדה קצת מהזום-זום של הדור הראשון; פחות דיוק וחדווה בהגה ובתנועות השלדה - ומאידך, נוחות הנסיעה מאכזבת בתגובה לא אחידה על משטחים שונים(קצת מזכיר את מאזדה 3 הנוכחית לעומת הקודמת, שהיא מרוככת מעט אבל לא יותר נוחה בשורה התחתונה). מול מכוניות כמו מונדאו, C5, 508 ואפילו B4 הלא מבריקה, נוחות הנסיעה של המאזדה מכשילה אותה.

חבל, כי מבחינות אחרות זו מכונית שרציתי לסמפט. העיצוב מוצלח מאד לטעמי, עיצוב הפנים נראה יוקרתי יותר מהדור היוצא(על אף מיקום רע של פתחי האיוורור המרכזיים) - ויחידת הכח הגדולה מהשתיים מספקת ביצועים יותר ממספקים, הגם שהיא רועשת מעט בסל"ד גבוה.

בכל מקרה, חייה של מאזדה 6 החדשה יהיו הרבה יותר קשים לאחר נחיתת המונדאו החדשה, לקראת סוף השנה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

504L, באמת כבר עשית נסיעת מבחן? אני התקשרתי לסניף ת"א ואשדוד ואמרו לי שעוד שבוע ~ שבועיים יהיו.

ועל איזה 2.5 נהגת? יש 3 סוגים

פורסם
איך מצטיינת עם נכתב שבתוך העיר הנוחות בינונית ורעשי רקע מורגשים בצורה ניכרת ?

אם*

תן ציטוט מהכתבה כי לא הבנתי למה אתה מתכוון.

לא רואה שום סיבה להעדיף אותה על פני סקודה סופרב 2.0TDI/DSG6, או אפילו 1.8TSI שישה הילוכים.

אני דווקא רואה המון סיבות, מתחיל בעיצוב, ממשיך בהנאה מנהיגה, שירות היבואן, אחריות יותר ארוכה, מחיר התחלתי יותר זול, ומסתיים באמינות.

פורסם
בעבר ה-6 הייתה הדגם הנמכר ביותר מסוגו, לדור החדש יש את הנתונים, הן באולם התצוגה והן על הכביש, לחזור לראש טבלת המכירות. וכן, היא בהחלט זכאית לתואר "מצטיינת הקטגוריה".

ציטוט שכזה גורם לי לרצות לנהוג בה. מעניין אם גם אני אחשוב ככה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
במסלול המבחן הרגיל שלנו קיבלנו 15.6 ק"מ לליטר

ב-ס-ד-ר :roll:

חבל שהוא לא ציין על הדרך את אופציית קפה&מאפה האינטגרלית ברכב: בקונסולת נהג ישנה מכונת קפה (של נספרסו, אלא מה) ובתא כפפות יש טוסטר אובן קטן. מתניעים את הרכב 5 דקות לפני שרוצים לצאת ונכנסים לרכב עם ריח משכר של קראסונים טריים!

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
איך מצטיינת עם נכתב שבתוך העיר הנוחות בינונית ורעשי רקע מורגשים בצורה ניכרת ?

"נוחות הנסיעה שופרה משמעותית. נדמה כי המכונית מכוילת ברוח מכוניות יוקרה גרמניות - נוקשות ראשונית שניכרת במהירות נמוכה, אך שיכוך מצוין כאשר המהירות עולה אף במקצת. התוצאה היא נסיעה שאינה חפה מזעזועים בכבישים מחורצים עירוניים, אך בתמורה מקבלים רמת ספיגה יוצאת דופן בכביש המהיר הבינעירוני". "בידוד הרעשים מרשים - כולל רעש צמיגים, רוח ומנוע".

איך הגעת למסקנה שלך מתוך הכתוב?

רוב רכבי המנהלים לא נוחים בעיר למעט סיטרואן C5, בעיר למשל גם ה-508 לא מצטיינת והיא נוקשה מדי, הסופרב לא מצטיינת בעיר ובטח לא הפסאט.

פורסם

בקיצור ולעניין, למעט שינוי האדרת, נשארנו עם אותה הגברת.

לדעתי האישית לפחות, הדשבורד נראה כמו אוסף של חלקים שהודבקו יחד בדבק חם. המסך לא קשור, הפס המוזר באמצע לא מובן.

פורסם
ב-ס-ד-ר :roll:

חבל שהוא לא ציין על הדרך את אופציית קפה&מאפה האינטגרלית ברכב: בקונסולת נהג ישנה מכונת קפה (של נספרסו, אלא מה) ובתא כפפות יש טוסטר אובן קטן. מתניעים את הרכב 5 דקות לפני שרוצים לצאת ונכנסים לרכב עם ריח משכר של קראסונים טריים!

לא הבנתי למה אתה רואה את זה כמדע בדיוני. מאזדה עבדו על זה במיוחד שהמנועים האלה יהיו לא מזהמים וחסכוניים בדלק עד כמה שניתן ועד עכשיו בכל המבחנים הצליחו להגיע לתוצאה של 15.6 - 16 ק''מ לליטר.

זה לא שאמרו שהיא עשתה 20 ק''מ לליטר כמו שכמה אנשים כאן בפורום טוענים שזו צריכת הדלק שלהם עם מנועים מפלצתיים ומשופרים.

נו טוב, כנראה שאם לא כתוב לך על המנוע TSI זה לא יכול להיות אפשרי. :roll:

• תוכן חדש...