Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן למאזדה 6 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז כל העיתונאים שקרנים ורק אתה צדיק? רק ה3008 שלך מסוגלת לזה? תעשה לי טובה..

באת לכאן במטרה אחת וזה לשנוא. ואתה לא היחידי כאן, ככה שאת דבריך אין לקחת ברצינות. יש המון כמוך שחושבים שכולם מדברים שטויות ורק הם צודקים, אז הם יכולים להמשיך לחשוב, ולשנוא. אני רואה בזה כצרות עין נטו ופחד. אוי ואווי אם מאזדה תהיה גם איכותית, גם חסכונית, גם אמינה, גם מרווחת, גם נוחה, גם יפה, וגם מאובזרת. על מי נוציא את כל התסכול? איך הרכב שלנו יראה לידה? :-(

הם מ-פ-ח-ד-י-ם :lol:

[]

לא שקרנים, אבל גם לא מקצוענים.

לרשום בכתבה נתון צריכת דלק רגעית שמקבלים בנסיעה בינעירונית זה לדעתי מטומטם!

אני מוכן לשים כסף שרוב מבחני הרכב לא כוללים מילוי מיכל הדלק בתחילת המבחן ובסופו לצורך קבלת הצריכה האמיתית.

לגבי ההערות שלך על ה-3008 ובאופן אישי עלי, סלח לי אבל הם פשוט מטומטמות, לא יותר מזה.

הלוואי וה-3008 הייתה מציגה תוצאות כאלו בנסיעה משולבת, אבל היא לא!

היא מוציאה 10.5 קמ"ל בנסיעה עירונית עם גיחות מדי פעם לת"א, זה לא רע (ואגב, הרבה יותר טוב ממה שהשגתי עם ה-CX5) אבל רחוק מאוד ממספרים דמיוניים כגון 16 קמ"ל!

אגב, על אותה הנימה האישית אני יכול לרשום שאתה פשוט groopy של מאזדה וכל לוקש שיגישו לך אתה תאכל.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא שקרנים, אבל גם לא מקצוענים.

לרשום בכתבה נתון צריכת דלק רגעית שמקבלים בנסיעה בינעירונית זה לדעתי מטומטם!

אני מוכן לשים כסף שרוב מבחני הרכב לא כוללים מילוי מיכל הדלק בתחילת המבחן ובסופו לצורך קבלת הצריכה האמיתית.

לגבי ההערות שלך על ה-3008 ובאופן אישי עלי, סלח לי אבל הם פשוט מטומטמות, לא יותר מזה.

הלוואי וה-3008 הייתה מציגה תוצאות כאלו בנסיעה משולבת, אבל היא לא!

היא מוציאה 10.5 קמ"ל בנסיעה עירונית עם גיחות מדי פעם לת"א, זה לא רע (ואגב, הרבה יותר טוב ממה שהשגתי עם ה-CX5) אבל רחוק מאוד ממספרים דמיוניים כגון 16 קמ"ל!

אגב, על אותה הנימה האישית אני יכול לרשום שאתה פשוט groopy של מאזדה וכל לוקש שיגישו לך אתה תאכל.

אתה בעצמך הוצאת את ה3008 שלך מלכת החיסכון (ולא רק) מול הCX5 בשרשור ההוא. לזה התכוונתי.

ממה שאני רואה, וכמו שכבר אמרתי, לא בא לך לשמוע ולראות את האמת. רק לזרוק שנאה.

לכן כל מה שיראו לך אתה תזלזל בו. אף אחד גם לא אמר לך לקנות מאזדה, תהנה עם הפיג'ו שלך.

רק שהשנאה והזלזול שלך בכל פעם שאתה שומע מאזדה כבר מעייפות ומגוחכות.

פורסם
אם יש נקודה אחת ראויה לציון שעולה מתוך ההבדל בין מסקנות שני המבחנים הללו, היא כנראה זו לפיה הסתמכות על עיתונאי רכב והמבחנים שהם עורכים, לא יכולה להיות תחליף להתרשמות אישית, אולי ובקושי אינדיקציה מעורפלת. וזה מסתדר מצוין עם התמיהות שאני מוצא אצלי לא פעם כשאני נוהג על מכונית "נקטלת" ואצלי היא דווקא "יופי של אוטו".

השרשור יכל להסתיים אחרי התגובה הזו.

מי שהמאזדה מסקרנת אותו, מוזמן לבצע נסיעת מבחן, מי שלא, שימשיך הלאה. אני לא מבין איך אפשר לכתוב דברים טובים/רעים על רכב בלי לפחות לראות אותו בעיניים ולשבת בתוכו. אחרי שתנהגו, תשבו בפנים, תוכלו לדבר על ביצועים, נוחות, איכות חומרים והרכבה, וכל שאר הירקות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא הבנתי מה יש לכם נגד המאזדה מבחינת צריכת הדלק??הרי כמו שאחד פה כתב, המנועים האלו תוכננו במיוחד להיות פחות מזהמים ולהיות חסכוניים יחסית. לא הבנתי, זה לא שמאזדה לא הצהירה על זה. שלא נדבר שמאזדה לא הצהירה על 1:20.

מנוע שמתוכנן להיות חסכוני יחסית, מה ההגיון? לשם השוואה, אני בטוח במאתיים שכל קורולה, משנת 90 ועד שנת 2012 תצרוך יותר מהמאזדה הזאת! כמובן בתיבה אוטומטית, ועוד מלא משפחתיות אחרות ככה.

פורסם

מישהו קרא פעם מבחן דרך לא מפרגן לאחד מהרכבים שדלק מוטורס מביאה ארצה?

לי לא זכור שקראתי מבחן כזה, לא בשנים האחרונות. לא שאני רומז שיש כאן סוג של שוחד או הטייה, אני מאוד רוצה להאמין שזה לא נכון. אשמח אם תוכלו לתקן את דעתי, הזיכרון שלי לא כפי שהיה בעבר.

פורצה יובה!

פורסם
לא הבנתי מה יש לכם נגד המאזדה מבחינת צריכת הדלק??הרי כמו שאחד פה כתב, המנועים האלו תוכננו במיוחד להיות פחות מזהמים ולהיות חסכוניים יחסית. לא הבנתי, זה לא שמאזדה לא הצהירה על זה. שלא נדבר שמאזדה לא הצהירה על 1:20.

מנוע שמתוכנן להיות חסכוני יחסית, מה ההגיון? לשם השוואה, אני בטוח במאתיים שכל קורולה, משנת 90 ועד שנת 2012 תצרוך יותר מהמאזדה הזאת! כמובן בתיבה אוטומטית, ועוד מלא משפחתיות אחרות ככה.

רכב במשקל כזה, עם מנוע כזה, תיבה אוטומטית ובתנאי מבחן דרך שאמורים לכלול קטעים לא מעטים של נהיגה מהירה ומאומצת, וצריכת הדלק שלו היא באזור ה 15 ק"מ לליטר, גובל בסוג של נס מוטורי. צריכה כזו מאפיינת כלי רכב עם הנעה הייברידית או דיזל או כל מיני אלטואים ופיקנטות וגם אז מדובר בצריכה נאה למדי, בהתחשב שמדובר בנסיעה שאינה שיוט נינוח במהירות 90 קמ"ש בכביש 6.

פורסם

עכשיו גם מבחן של מגזין ''אוטו'':

''תצרוכת הדלק מרשימה מאוד עם ממוצע של כ-14-15 ק"מ לליטר כשבשיוט מהיר, אך רגוע ה-6 הצליחה להשיג כ-18 ק"מ לליטר.''

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-29627-%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94-6-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%9D.aspx

• תוכן חדש...