Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. היום הייתי עד למצב של כמעט תאונה והייתי רוצה לדעת מה אומר החוק במקרה הנ"ל:

מדובר על כביש עירוני, חד סיטרי בעל 3 נתיבים. רכב א' נוסע בנתיב הימני ביותר, רכב ב' בנתיב השמאלי ביותר, שניהם נוסעים במקביל אחד לשני. לפתע שני הרכבים החליטו לעבור לנתיב האמצעי (שהיה פנוי) בו זמנית. בנס לא קרתה תאונה, לאחר שאחד מהם סטה ונמנע מלפגוע בשני.

שאלתי היא למי נתונה זכות קדימה במצב כזה?

האם יש תקנת תעבורה רלוונטית למקרה דנן?

תודה.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אין לי ידע לגבי החוק, אבל אני יודע שאם לפחות רק נהג אחד מבין 2 הצדיקים שמעורבים במקרה הזה היה משתמש בידית האיתות שלו, ה"כמעט" הזה היה יכול להמנע.

פורסם

הנקודה שהם נסעו במקביל, כלומר על מנת להבחין ברכב השני כל אחד מהנהגים היה צריך להסתכל ב90 מעלות הצידה.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

שני המעורבים צריכים לחזור לשיעורי נהיגה וללמוד כיצד מכוונים מראות

ומדוע חשוב להשתמש בהם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

גם עם כיוון מראות אופטימלי, ישנם מצבים שלא תמיד ניתן להבחין בכל מה שקורה סביבך. שטח מת לעולם לא יעלם ב100%.

מבחינתי, בכל מעבר נתיב אני מעיף מבט של חצי שנייה מהחלון, לראות שאני לא מפספס איזה אופנוען שמקביל אליי, ורק אז עובר.

כמובן שהאיתות נדלק הרבה לפני שאני מתחיל לבדוק מראות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...