Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממה שקראתי וינשטיין פשוט אפס מאופס. זו התשובה שהוא העביר למישהו שמציף את המקרים הללו. מה הלאה? הכאת אזרחים תחשב כחלק מהתפקיד, והיועץ האפס הזה יורה לשוטרים אחרים לא לנסות ולהציל את הקרבן?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת שאני לא מופתע.

מרוב יחסי ציבור שלילים על חנייה (לא) חוקית של ניידות משטרת ישראל, החליטו לפנים משורת הדין לאפשר להם לחנות באופן שכזה ולחסוך, על הנייר לפחות, את ההתמונות המתרוצצות בעמוד הרשמי של מ"י בפייסבוק.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

אני מקווה שבפייסבוק של משטרת ישראל אין תמונות של שוטרים אונסים עצורים , לכו תדעו איזה חוק יצוץ אחרי זה :shock:

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

מעניין מתי יקום העו"ד שיעמיד את החלטה במבחן בג"צ.

היות ולצרכים מבצעיים זה היה מותר עוד קודם ופה מדובר רק על נוחות, יהיה מעניין לראות את הפרקילטות מגנה על זה.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

החלטה הזויה!

בכל מקרה טוב שהם קיבלו לאחרונה ניידות חדשות, נראה לי ביזיוני שעדיין יש להם פורד טרנזיט ומזדה 323 מלפני 10 שנים+.

בטח אין בהם הגה כח, אז כדי שיהיה לשוטרים יותר קל - מאפשרים להם לחנות בכל מקום :wink:

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם
משום שבזמן שאני מתכרבל בגשם הם נרטבים בחוץ ומקבלים יחס ביזיוני כאשר הם מנסים לעשות את עבודתם.

.

אני לא מסכים עם הדוגמה שלך, היא טובה לגבי חנייה בשעת חירום, אבל בשגרה? תעשה לי טובה.

גם חיילים נרטבים כדי להגן עליך, וגם הם הרבה פעמים מקבלים יחס בזיוני, אז עכשיו לחייל מותר להעמיד את הרכב בחניית נכים כשבא לו שווארמה? ויש הרבה דוגמאות יותר גרועות:

גם ברווזים נרטבים בחוץ כי לא לכולם יש בית, אז עכשיו כל ברווז עם רישיון נהיגה יכול להחנות בחניית נכים?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

חיילים מקבלים יחס בזיוני מאוכלוסיות מסויימות (משתדל להאמין שהן מיעוט). המשטרה מקבלת הרבה יותר מהיחס הזה.

ניקו, עם כל הכבוד אליך, איך תשפוט לפי תמונה בפייסבוק אם השוטר חנה שם בזמן חירום או בזמן מקדונלדס?

חוץ מהשוטר שהיה שם אף אחד בציבור לא יידע את האמת.

פורסם

העובדה שהם אלו שאוכפים את החוק לא נותנת להם לגיטימציה להפר אותו בידיעה שלא יעשו להם כלום.

אני גם לא מסכים עם ההשוואה לגבי הדלקן או דברים אלו או אחרים מסיבה אחת פשוטה, אם אתה אוכף חוק מסוים אתה הוא הראשון שצריך לציית לו מתוך דוגמה אישית(דרך אגב להחזיק רכב מליסינג תפעולי + דלקן ב-3000 ש"ח מהברוטו זה לא כל כך בחינם:-D )

אם אתה לא מציית לו סימן שאתה בעצמך מזלזל בו, על אחת כמה וכמה אחרים יזלזלו בו ובך יחד.

פורסם
חיילים מקבלים יחס בזיוני מאוכלוסיות מסויימות (משתדל להאמין שהן מיעוט). המשטרה מקבלת הרבה יותר מהיחס הזה.

ניקו, עם כל הכבוד אליך, איך תשפוט לפי תמונה בפייסבוק אם השוטר חנה שם בזמן חירום או בזמן מקדונלדס?

אפשר למשל ללכת עם מצלמה לתוך מקדונלדס ולצלם...

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

איך? כשאני נכנס לקנות קפה ורואה ניידת בחניית נכים, ובפנים 2 שוטרים שקונים קפה. ככה אני אדע.

אני לא אומר שתמיד אפשר לדעת, אבל במקום לבחור בדרך הנכונה (לחקור כל מקרה, ולראות מה באמת הסיבה), אצלנו העדיפו פשוט לתת לכל שוטר את הרשות להחנות היכן שבא לו, ומתי שבא לו?

אני כמוך מכבד כל שוטר (ובנאדם) באשר הוא, אבל מבחינתי אם לא תהיה בקרה כלשהיא, אז המעט המושחתים יגרמו לרוב הנורמלי להיראות רע, ובסוף התדמית רק נהרסת עוד יותר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כלקוח של בנק יהב (עובדי מדינה) יוצא לי לראות ניידת כזו או אחרת חונה באדום לבן באופן קבוע ליד הסניף, מבטיח לכם שחוץ מלמשוך כסף או לברר לגבי הלוואה אין לשוטרים המעורבים שום דבר בהול לעשות שם, עכשיו העבירה תהיי בחסות החוק.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

גם ברווזים נרטבים בחוץ כי לא לכולם יש בית, אז עכשיו כל ברווז עם רישיון נהיגה יכול להחנות בחניית נכים?

היי, הו, האלו! מה זה פה, מה נראה לך, מה אתה מעליל עלילות שווא על ברווזים תמימים? אה?

מעולם לא החניתי בחניית נכים ולא מתכנן להתחיל.

אבל שוטרים דווקא לא מעצבן אותי אם הם חונים בחניית נכים, גם נכות שיכלית נחשב.:evil:

רבותיי, האם אני היחיד שמתעצבן יותר מאופן ה"טיפול בבעייה" מאשר בתופעת החנייה עצמה?

אותי פשוט מרתיח, ממש לא יעלה על הדעת, שהטיפול בנושא שכזה הוא מתן פטור. כאילו ישבו אנשים וחשבו מה יהיה הפתרון הכי אדיוטי שיכול להיות, ומצאו אותו בסוף. במדינה מתוקנת, השוטרים היו מקבלים את הדו"ח, וממלאים ניירת עבור פעילות בזמן החנייה שבה קיבלו את הדוח- אם היו בפעילות משטרתית, הדוח יבוטל, ואם היו בפעילות בורקסית, הדוח יעמוד וישולם ע"י השוטר. אבל אנחנו לא במדינה מתוקנת אלא במדינה מקולקלת, שבה הליך קבלת ההחלטות כנראה נראה כך:

"רבותיי, לדעתי צריך לתת את הדוחות שווה בשווה לכולם, ושהשוטרים ימלאו דוח פעילות עבור הזמן והמקום שבו קיבלו את הדוח, עבדו- יבוטל, אכלו- ישולם"

-פחחח, משה, מה עישנת, יא זבל, מביא לנו רעיונות כאלה, ששוטרים ימלאו ניירת? פחחח

-כן, משה, יא ערס, תגיד, עוד פעם אכלת מה"חומיות" של חיים? זה לא עושה לך טוב יאחי.

"אבל, מה שאני מציע זה הגיוני ולגיט...

-שתווווק, יא תולעת, מה אתה חושב אתה, בקונגרס בזל או משהו? למה מי אתה שתגיד לשוטרים שהם עוד יקבלו דוח?! נראה 'לך באמת. וואלה, תופסים ת'שוטרים יותר מדיי בפייסבוק, מה נעשה?

-וואלק, אולי ניתן להם פטור מחנייה כחוק וזהו?

-פשש, גאון אתה!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אלון, יותר הגיוני שיעלו להם את המשכורת, מאשר להמציא פתרונות מהסוג הזה. לא מדובר כאן בהטבה, אלא במתן אישור גורף לעבור על החוק. אנחנו לא צריכים להתמם, ובכלל, עוד לפני החניה - ראית אי פעם ניידת של משטרה (ובתוך זה משטרת התנועה ארצית) נוסעת כחוק? כבר היתה כאן התכתבות ארוכה בנושא. המשטרה נכשלת בתפקיד שלה כשאנשיה מתנהלים כך. בתור אוכפי החוק, הם אמורים לתת דוגמא אישית לשאר האזרחים, ומה הם עושים בפועל? ומה שהכי מדהים אותי בכל הסיטואציה הזו (האמת, בעיקר עם מתנ"א) זו הצביעות של השוטרים והמתנדבים. עשרות פעמים אני רואה ניידות עם מתנדבים זקנים חוצות נתיבים, בלי לאותת, בלי להסתכל, בלי כלום. אבל 200 מטר אחר כך, אותו מתנדב או שוטר, יכול לעצור איזה נהג, שנסע קצת יותר מהר, ולעשות לו הרצאה של שעה על בטיחות בדרכים. כנ"ל גם פה... מה אתה חושב? ששוטר כזה, שעצר את הניידת על אי תנועה, כדי לקנות בורקס, יהסס לתת דוח לנהג אחר, שיעשה את זה גם? אתה לא חושב שזה שיא הצביעות האפשרי?

לא יקרה להם כלום אם ידווחו בכל פעם שחונים במקום שאסור לחנות בו, ובכשיחזרו לתחנה מישהו יבדוק אם זה אכן היה נדרש.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לניידת משטרה מותר לצורך אכיפה ואו במילוי תפקיד מבצעי לעבור על חוקי התנועה. לחצות צומת באור אדום, להיכנס באין כניסה ועוד ביצוע שלל עברות -שוב תלוי בארוע. זה שיש אנשים המצלמים ניידת חונה באדום לבן ואו מבצעת עברת תנועה לא אמרת שאין לביצוע העברה סיבה מוצדקת מבצעית. על חנייה בחניית נכה אין ויתור-זה מקום מקודש. גם למפכ"ל אסור להחנות שם. לפני העברת ביקורת על השוטרים בניידת תישאלו את עצמכם רק שאלה אחת קטנה "האם הניידת נוסעת למקרה אונס של בתי/אשתי או למקרה שתוקפים אותי מרביצים לי ומנסים לשדוד אותי ? " - עכשיו תחשבו לעצמכם ותהיו כנים, מה בדיוק אתם רוצים? ביטחון אישי ברחוב עם ניידות ואו שוטרים רגליים בכל פינת רחוב כמו בניו-יורק או פריז. הביקורת נכונה כשייש הצדקה, לא כשעושים עליהום על כל ניידת, גם רכב שנראה מנהלתי-לבן יכול להיות רכב מבצעי, אנחנו כאזרחים לא יודעים. אז פשוט תנו לשוטרים לחיות ולבצע את תפקידם.

• תוכן חדש...