Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

המסך מגע של המוטורולה אטריקס שברשותי כבר חודש+ עובד חלקית.

לתת במסגרת אחריות לאורנג' אני בחיים לא אתן, זה גם שבוע ללא מכשיר וגם המכשיר יחזור עם תקלה אחרת מנסיון עם N85- נשבר חיבור הUSB, פשוט יצא החוצה עם הוצאת כבל המטען - חזר תקין ללא מצלמה, נשלח לתיקון פעם שניה חזר לא ונדלק, נשלח פעם שלישית שוב ללא מצלמה עד שסירבתי לקבל את המכשיר מהם וחודשיים אחריי וים טרטורים קיבלתי חדש מהקופסא.

אני מוכן לשלם סכום סביר (אני יודע? 200שח) בשביל שהמכשיר יתוקן באותו היום ויחזור אלי אחרי שעה במעבדה פרטית.

אני מבקש המלצה למעבדה איכותית ולא חאפרים שיגנבו לי חלקים מהפלאפון או מי יודע מה ויקחו אחריות אם משהו לא יעבוד - בחיפה.

תודה,

אוהד.

*ניגשתי למקום בשם FIXEL במרכז זיו ליד מקום מגוריי, רצו 350! שקל ולא מבטיחים שיודעים לתקן, יושבת בחורה (נאה!) בקבלה ובעצם מקבלת את המכשיר ומעבירה למעבדה שממוקמת ליד, הייתי נותן להם אבל אין לי זמן להתעסק עם נסיונות ואולי כן אולי לא אז החברה הזו יורדת מהפרק.

תודה,

אוהד.

פורסם

אני חושב שהעלות שאתה חושב שעולה לתקן צג במכשיר עם TOUCH הוא קצת לא ריאלי.

350 ש"ח - אם זה רק דיגיטייזר - זה מחיר טוב לדעתי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ואני חושב שהם סתם זרקו הצעה לאויר, בחי לבדוק קודם.

האטריקס לא כזה נפוץ ויש מצב שלא יצא להם לתקן כזה עדיין.

כשהם יעשו בדיקה יותר יסודית , המחיר יקפוץ פלאים (החלק עצמו יקר).

לדעתי תפוס אותם במילה

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

תן אותו במסגרת האחריות ותנסה למצוא כסת"ח כלשהו לפני שאתה מכניס אותו למעבדה לגבי מצבו.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

• תוכן חדש...