Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה סאב ישמע יותר טוב עם במגבר הזה Rockford R5001?

חברים אני כבר השתגעתי הוצאתי כבר הרבה כוח אני כבר בשלבי סיום

הבחירה עכשיו זה

זה: GTO1214 JBL

או -

זה: CVR12 Kicker

המגבר שאני רוצה לחבר לו הוא של Rockford R5001 הוא נותן 320 RMS לסאב וופר..

אין לי מגבר יותר חזק להשיג לו מגבר של 400 RMS כבר עולה 2000 שקל.. והמגבר שאני רוצה עולה אלף..

מה דעתכם.?

בלי דגמים אחרים על תציעו יותר הבחירה פה בין שניהם..

פורסם

שלום ידידי!

אינני מכיר את המגבר וגם את הסאב מסוג JBL אבל כפי שרשמתי בשרשור קודם שלי כאן שמעתי את ה-Kicker

והוא מצוין, הוא גם מעוצב יפה, יש לבת דודתי אחד כזה עם מגבר - rockford r-3004 אם אינני טועה והיא מאוד מרוצה ממנו,

החוויה נשמעת מצוין, עלות המגבר גם לא כל כך יקרה.

בהצלחה

פורסם

אני לא מזלזל בJBL וגם תמיד הערצתי אותם,לעומת זאת אני ממליץ על ה-Kicker,

בהשוואה לכך שגם אצלך מותקן מגבר של - Rockford למרות שאנני מאמין שזה משנה כל כך,

ניסית אותם איפשהו? או שאתה מתכנן לקנות אותם באינטרנט? אם אתה באמת לא כל כך בטוח לגבי זה,

גש לאחד החנויות של אביזרי הרכב הקרובים אליך ובדוק אם יש להם את הדגמים הללו, שאל אותם לגביהם ובקש מהם שיציגו לך אותם אני לא מאמין שתהיה בעיה.

MTX Audio Feel The Thunder:onfire:

פורסם

הבנתי אותך קודם כל תודה על זה שאתה עוזר ותומך

ולשאלה שלך אני קונה דרך האינטרנט ..

או שאני יסע לאחד החנויות הקרובות..

ויודע מה שאלה אחרת..

זה שהרמקול יקבל רק 320 RMS זה לא יגרום לרמקול להישמע לא טוב כשהמגבר מוגבר עד הסוף?

ומה אתה לפיי תחושה שלך איזה סאב קונים יותר? את הקיקר או הJBL?

מחכה לתשובה

פורסם

אני לא יכול לומר לך מה נמכר יותר טוב, את זה אני לא יודע, מה שאני יודע שקראתי על הסאב של הKicker הרבה חוות דעת טובות בהרבה מקומות וקראתי גם פעם קצת על החברה עצמה.

לשאלתך השניה, יש לך אופצייה במגבר להנמיך את העצמה לפי התדר הרצוי, לא תהיה לך בעיה כשיש כיוון, חוץ מזה לפי מה שראיתי יכולת הסאב הזה די עמידה הוא יעמוד יפה ויציב אני מאמין עם 320RMS.

חשוב גם על התיבה היא כמעט והכי דומיננטית בכל העסק הזה.

בהצלחה.

פורסם

הסאב שיהיה יותר חזק זה הרמקול בעל הרגישות הגבוהה יותר. תצטרך לבדוק את הנתונים שלהם.

ההרגשה שלי אומרת שהקיקר יהיה יותר חזק, אך אל תחשוב לרגע שאתה תקבל איזשהו שמץ של איכות מהסאבים האלו.

אגב את המגבר את לא מכוון ל״מלא״ או ״עד הסוף״ הlevel או gain נועד לתאם את מתח היציאה של הרדיו דיסק למתח הכניסה במגבר. זה לא ווליום!

פורסם
הסאב שיהיה יותר חזק זה הרמקול בעל הרגישות הגבוהה יותר. תצטרך לבדוק את הנתונים שלהם.

ההרגשה שלי אומרת שהקיקר יהיה יותר חזק, אך אל תחשוב לרגע שאתה תקבל איזשהו שמץ של איכות מהסאבים האלו.

אגב את המגבר את לא מכוון ל״מלא״ או ״עד הסוף״ הlevel או gain נועד לתאם את מתח היציאה של הרדיו דיסק למתח הכניסה במגבר. זה לא ווליום!

אתה יכול להסביר קצת יותר מה שאתה אמרת ?

חח קצת לא הבנתי...

חשבתי לחבר את המגבר על 2אום ולמנל את הסאב וופר יותר טוב..

הסאב עצמו 2 אום 400 RMS

4 אום 800 RMS

המגבר נותן 320 RMS 4 אום

500 RMS ל 2 אום..

מה אתם אומרים?

פורסם

כוונתו לפי מה שהבנתי היתה שבמגבר אתה לא מכוון את מדד הסאב עד הסוף אני לא יודע אם אתה כל כך מבין את זה אז אני מסביר לך את זה בפשטות, ובמערכת אודיו יש לך כיוונים שלהסאב שאתה יכול "לשחק" איתם.

• תוכן חדש...