Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי גלאקסי S3 משומש. מתברר שהמכשיר "גנוב". מה עכשיו?

Life_SyStem
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן חברים. אני צריך את עזרתכם.:-(

לפני כחודש קניתי גלקסי S3 מאדם שפרסם מודעה באתר מכירות יד שניה. במחיר גבוהה יחסית (2400) ולכן לא חשדתי, וגם מכיוון שעשיתי כבר כמה עסקאות כאלה על טלפונים חכמים יקרים, ולא היו בעיות.

לקחתי את המכשיר שילמתי לבחור כסף, ונפרדו דרכינו ( ללא שום זכרון דברים מסודר מכל סוג שהוא)

המכשיר נלקח עם הקופסא וכל האבזור. מסתבר בדיעבד, שהמכשיר עצמו מפלאפון והקופסא מסלקום. (אך עדיין כתוב על הקופסא S3 לבן, והמכשיר עצמו לבן. לכן לא חששתי) הבחור גם נראה אמין. (הגיע עם רכב חברת חשמל)

עכשיו, לאחר שבוע של שימוש המכשיר ננעל, ולא ניתן היה להוציא שיחות יותר. אחרי בדיקה קצרה לפי ה IMEI המכשיר הוכרז כגנוב בפלאפון.

המספר של אותו בחור נמחק לי יום אחרי הקניה, לכן עד היום אני רב עם חברת הסלולר שלי שתשלח לי פלט שיחות של אותו יום, כדי שאוכל להתקשר אליו ולברר עוד פרטים.

לפני שבוע הפקדתי את המכשיר הנל במשטרה והגשתי תלונה (לרעתי, או לטובתי?)

אם מישהו יכול לעזור לי, אני אשמח מאוד.

לאן אני יכול לקחת את זה הלאה?

בינתיים אני בלי מכשיר ובלי 2400שח.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אהלן

דבר ראשון - אני משתתף בצערך. לא כיף. ממש לא.

דבר שני - גש לעו"ד ביום ראשון על הבוקר, שיוציא לחברת הסלולר מכתב רשמי עם הלוגו שלו עם דרישה לפלט שיחות מהחודש האחרון או של אותו היום, מה שהם יכולים לספק.

דבר שלישי - טוב שהגשת תלונה במשטרה. עכשיו המשטרה תחפש אותו, וגם תמצא אותו. לאחר שהמשטרה תתפוס אותו, גש לאותו העו"ד שהוציא את המכתב, או מישהו אחר, מה שתרצה ותגיש תביעה נזיקית על סכום המכשיר בתוספת הוצאות שונות - אובדן ימי עבודה, עוגמת נפש, נזק כספי וכולי וכולי.

בהצלחה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סביר להניח שהמספר אליו חייגת הינו מס' "עקוב אחרי" של יד 2. גם אם תשיג את המספר תצטרך לקבל מהם את המספר האמיתי שיתגלה (אני מהמר) כמס' Pre-Paid ללא בעלים רשום.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1.כמו שאמרו לפני חסכת 300 שקלים בקניה של מכשיר SIMFREE חדש בניילונים

2.אין דבר כזה לריב , אני ביקשתי פלט שיחות במרכז שירות (סלקום) וקיבלתי ללא בעיה , אולי היה בעלות מינימלית אבל אני בטוח שלא היה ויכוח כלשהו בקשר להוצאה של פלט.

3.אם המספר הוא עקוב אחריי של יד2 תנסה ליצור קשר, עם יד2 לראות למי הם קישרו את אותו מספר.

4.במקרה שהמספר הוא פרייפייד וגילית את זה איכשהו , נסה ל"עקוץ" את הבחור (דוגמא:החברה תתחיל איתו ותקבע איתו פגישה ואת ההמשך אני לא צריך להגיד לך... וגם סביר להניח שהוא יגיע שוב עם אותו רכב של חברת חשמל ומשם הדרך קצרה)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאחר שהמשטרה תתפוס אותו,

אתה ממש חיי בלה לה לנד.

השוטרים בקושי יודעים למצוא את הניידת. אחרי ארוחת צהריים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתרגל לאפשרות שתשאר בלי מכשיר ובלי הכסף.

עצוב ומרגיז, והלואי שיהיה לך מוצא אחר.

עשית טעויות חמורות: לא רשמת שום מסמך עם המוכר, לא בדקת את זהותו, לא קבלת הצהרה שהמכשיר בבעלותו, לא רשמת שום פרט מזהה ואפילו לא שמרת את מספר הטלפון שלו.

העצה השלישית של roeibf היא לא לעניין ואולי נובעת מחוסר ידע: תהליך משפטי ע"י עו"ד יעלה לך לפחות פי שתיים משווי המכשיר, לא תקבל פיצוי על עגמת נפש , ימי עבודה וכו', בכלל לא בטוח שתקבל את המכשיר בחזרה (היו דברים כאלו גם על מכוניות גנובות שנמכרו והקונה חוייב להחזיר את הרכב לבעליו), מה גם הרשלנות מצידך יכולה לגרום הפחתה בפיצוי, אם בכלל יהיה כזה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קרה לי מקרה דומה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=434032

לצערי, אכלתי אותה גם.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה נקודות:

חברה שלי הייתה איתי בזמן הרכישה.

בHOT MOBILE לא ניתן להוציא פלט שיחות דרך הסניף. צריך ליצור קשר טלפונית, צריך לשלוח כמה פקסים, ורק אז שולחים את זה בדואר. נאמר לי שהפלט נשלח אלי הביתה כבר, רק שהוא עדיין לא הגיע. אני מניח עוד יום יומיים.

ניסיתי להוריד מהבחור עוד 50 שח מהמחיר מכיוון שהייתה מכה קטנה בתחתית המכשיר. הבחור סירב בכל תוקף, ואמר שאם אני לא רוצה אני יכול לנסוע הביתה. (נפגשנו במקום נייטרלי) לא נשמע כמו גנב שרוצה להפטר מהמכשיר.

לדעתי הבחור הזה איכשהו עורב בעניין הזה, ולא יודע במה הוא הסתבך. (מתסכל אותי שעוד לא הצלחתי ליצור איתו קשר)

לאותו בחור היה מירס מהעבודה, וגם הטלפון שממנו הוא התקשר היה מירס. לכן אני מניח בתקווה שזה המכשיר הפרטי שלו.

תודה על העצות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הכוונה? קצת מאוחר מדי, המכשיר כבר לא אצלי.

מה היה קורה אם הייתי מוחק את תיקית EFS?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נמחק מספר הIMEI, והמכשיר לא יוכל להתחבר יותר לרשת סלולרית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פלט שיחות הוצאתי דרך האתר גם בפלאפון וגם בסלכום וגם באורנג

אז לא הבנתי מה הקושי בזה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז לא הבנתי מה הקושי בזה

Welcome to HOT

:roll::brickwall::loco:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...