Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא מדהים! יפה מאוד, כול הכבוד!

שאלה, את המוצרים מאיפה הזמנת? איביי או אתר אחר?

עוד דבר - את הפולישר? מאיפה רכשת? גם מחו"ל? לא עושים בעיה להכניס את זה לארץ? (שאלתם תם אולי אבל רציתי להזמין כמה פעמים כזה ופחדתי)

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הזמנתי את הכל מSHINEARAMA.co.uk

לא עושים כלל בעיה עם הפולישר.

הוא מגיע אליך מדלת לדלת, כלומר עם שליח. אתה לא צריך לזוז מהבית, בגלל שזה FEDEX.

תודה רבה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לא העדפתי את האחד על השני.

זה היה פוליש דו שלבי - שלב ראשון המגוויארס שהוא אגרסיבי, תפקידו להוריד שריטות.

השלב השני היה המנזרנה, שהוא פוליש עדין מאוד ותפקידו להכין את השטח לוקס, להבריק את הפח (ועוד איך) ולטפל בסימני פוליש גס.

העדפתי פוליש גס של מגווירס ולא של מזנרנה בגלל שהשתמשתי בפדים ממיקרופייבר. הפוליש הספציפי הזה של מגוויארס מיועד במיוחד לפדים שלי ולמכונה שלי, כך שרציתי לנסות אותו.

רק כדרך אגב, מהנסיון שלי איתו על ההיילקס, הוא לא אגרסיבי מספיק. בהזמנה הבאה שלי אין ספק שאזמין פוליש חזק יותר.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
יצא מדהים! יפה מאוד, כול הכבוד

הוציאו לי את המילים מהפה,אז מה שנשאר לי להגיד זה

1+

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

אני מבין שהלכת על המגווירס היעודי לפד מיקרופייבר כאגרסיבי ועל המנזרנה לפיניש, בחירה טובה של חומרים.

לגבי המכונה חבל שלא הלכת על דגם ה-PRO. עבודה יפה בסה"כ, בייחוד על רכב גדול.

פורסם
אני מבין שהלכת על המגווירס היעודי לפד מיקרופייבר כאגרסיבי ועל המנזרנה לפיניש, בחירה טובה של חומרים.

לגבי המכונה חבל שלא הלכת על דגם ה-PRO. עבודה יפה בסה"כ, בייחוד על רכב גדול.

אכן, העדפתי לחסוך את התוספת. מורגש חוסר בכוח, אך בהחלט אפשר להתמודד עם זה.

תודה רבה.

פורסם

כל הכבוד על היוזמה, לפני כמה שבועות רק התחלת עם השאלות וכבר יש לך פולישר בבית, סחטיין!

עבודה טובה.

כמה עלה המשלוח משינרמה אם אפשר לשאול? ואם יש לך מושג, כמה ק"ג היה המשלוח?

פורסם

המשלוח היה בדיוק 4KG, אבל חסר היה בקבוק של מנזרנה שאותו שלח דרך ROYAL MAIL על חשבונו.

המשלוח עלה 25 פאונד + 298 ש"ח לפדקס, כלומר סה"כ באיזור 450 ש"ח רק המשלוח.

פורסם
המשלוח היה בדיוק 4KG, אבל חסר היה בקבוק של מנזרנה שאותו שלח דרך ROYAL MAIL על חשבונו.

המשלוח עלה 25 פאונד + 298 ש"ח לפדקס, כלומר סה"כ באיזור 450 ש"ח רק המשלוח.

אני לא מאמין, 450 רק למשלוח?!?

תשמע, הבאתי כמה משלוחים בחיי, ל450 עוד לא הגעתי, וקיבלתי משלוחים של מעל 7 קילו.

עוד חודש+- לא תצטרך יותר להביא משלוחים של כלום והכל יהיה נגיש כאן בארץ, במחירים מיוחדים לחברי הפורום, אבל אם עד אז תחליט להביא עוד איזה משלוח תשתמש בחברת Mustop כfreight forwarder.

יש להם סניף גם באנגליה וגם בארה"ב, אתה מקבל כתובת מקומית ואז חברת הדיטיילינג שולחת אליהם (לרוב משלוח מקומי חינם) ומשם Mustop משתמשים ב dhl כדי לשלח את הסחורה אליך, המשלוח הכי יקר שלי, של מעל 6 ק"ג מארה"ב עלה 320.

שוב, תתאפק חודש ולא תצטרך לשלם שקל משלוח, אבל אם כן תזמין אז זו האופציה הטובה ביותר!

בנוסף לכך שישנן חברות שלא נותנות אישור לתת מפיצים שלהם לשלוח מוצרים מחוץ למדינה, לדוג' Chemical Guys שיש להם כמה מוצרים פשוט מדהימים לא מסכימים שחנויות הדיטיילינג ישלחו בינלאומי, ככה אני הגעתי לפתרון של Mustop :)

• תוכן חדש...