Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Windows 8 הושקה היום רשמית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תומר, המשתמש בבית לא יודע שקיים לינוקס קל ונוח לשימוש שנותן מענה לכל צרכיו. לגבי גיימינג כמו שכתבנו שנינו.

שעתיים להתקין תוכנה על לינוקס? באובונטו התקנות הרבה יותר פשוטות מחלונות: אתה מחפש מה אתה רוצה, לוחץ על כפתור וזה מתקין תוך 5 דקות. ההתקנות באובונטו כל כך פשוטות שזה מדהים.

יש הקינטוש למי שמתעקש להריץ מערכת של אפל לא על חומרה שלהם. אני לא אוהב את המוצרים שלהם ולא אוהב את מערכת ההפעלה שלהם (אתה יודע מה צריך לעשות שם כדי להציג קבצים נסתרים? בקיצר, כל מה שהיה אפשר לעוות בUNIX מסוג BSD הם עיוותו.). אני לא יודע מה גורם לאנשים בכזאת פנטיות לרצות את המוצרים שלהם. מישהו אפילו ישן כמה ימים מול חנות שלהם כדי לקבל אייפון חדש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי מה שהבנתי האקינטוש לא כזה יציב אז לא ניסיתי.

לגבי אובונטו, לך תסביר למשתמש הפשוט בשביל להתקין תוכנה הוא צריך להיכנס דרך רוט ולהתקין.

זה בדיוק מה שהיה לי עכשיו בהתקנהשל VM9 על אובונטו.

וסתם נקודה קטנה, על המחשב שלי יש חלונות 7 עם VM9, בתוכו יש מכונה של אובונטו. נחמד נכון? רק שהשיעמום והרצון לנסות גרם לי להתקין בתוך המכונה של אובונטו עוד VM9, ושם להתקין מכונה של חלונות 8, וזה עובד למרבה הפלא.

אני אשמח לדעת אם יש אפשרות להתקין עם הרשאות רוט מבלי להיכנס למשתמש רוט עצמו ישירות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

דווקא באובונטו לא צריך רוט כדי להתקין. יש SUDO והסיסמא שהוא מבקש היא של המשתמש. מעבר לזה גישה של כל מישתמש אדמיניסטרטור שהיא במקור של חלונות: היא לא נכונה ופתח למלא בעיות, בגלל זה לכל וירוס בחלונות כל כך כך להתקין את עצמו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

במקרה של VM, הוא דורש רוט כדי להתקין על אובונטו.

ועוד שאלה, אני כרגע עם GNOME 3 על האובונטו.

משום מה דרך האתר של התוספים הוא מכבה לי את רובם כי הם לא מתאימים (איך אני בודק איזו גרסה יש לי?).

1. איך אני מחזיר את האייקון של Layout?

2. יש המלצה לתוסף שיתן לי בסרגל העליון אייקונים של חלונות פתוחים לדיפדוף עם העכבר?

זה מהשחסר לי כרגע, בנוסף לעובדה שאין אפשרות לשים קיצורי דרך בשולחן עבודה אבל אישית לא מפריע לי.

in the face

with a chair

פורסם

רוט לא קשור לVM. כברירת המחדל רוט בכלל נעול באובונטו, הכל מתבצע דרך SUDO. כך שאתה לא אמור להיות מסוגל לעשות LOGIN עם רוט, אלא אם כן פתחת אותו.

תתקין גירסת דסקטופ האחרונה של אובונטו: 12.04 - היא מעולה. באיזו גירסא אתה משתמש?

ברירת המחדל ככה ניראה דספטופ אחרי התקנה (פה אפילו הוסיפו כמה קיצורים), איזה בדיוק אייקון חסר לך?

Ubuntu_10.10_Maverick_Meerkat_Netbook_Live_USB.png

פורסם

כדאי בהחלט גם אם אין רקע טכני. מערכת מעולה, פשוטה מאוד לשימוש ולהתקנה.

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

הבנתי שיש איזושהי בעיה להתקין לצד WIN7 גם על מחיצה נפרדת, וכאשר מעדכנים את הווינדוס כל העסק נדפק?

ידוע לך משהו על זה?

אגב במחשב שלי אין CD אלא רק USB , אני מניח שזו לא בעיה, לא?

8)
פורסם

אין שום בעייה. ההתקנה של לינוקס אפילו יודעת להזיז מחיצות. אין בעייה אם מחשב שלך יודע לעשות BOOT מUSB ואתה יודע להכין בוט של לינוקס מUSB. לא מסובך בעיקרון. אפשרות נוספת לחבר כונן DVD חיצוני לUSB.

פורסם

אני לא משתמש בממשק הדיפולטי של אובונטו אני לא הכי מחבב אותו.

אלון אתה יכול להריץ את אובונטו דרך USB גם בלי להתקין אותו על המחשב, אבל אם אתה לא משתמש במערכת הזאת באופן קבוע, למה אתה צריך גם אותה?

רק בשביל גלישה? תגלוש מהחלונות בשביל זה לא מתקינים עוד מערכת

in the face

with a chair

פורסם

לינוקס זה משעמם. אתה מתקין ואז בוהה במסך בידיעה שאין לך מה לעשות עם זה. ואז אתה מפרמט ומשחק באטלפילד.

אם יציעו שדרוג מ7 במחיר נמוך (כמו שאפשרו לשדרג ל7) אז אני לא רואה סיבה לא לעבור

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
לינוקס זה משעמם. אתה מתקין ואז בוהה במסך בידיעה שאין לך מה לעשות עם זה.

אמר Keyser שהתקין לינוקס. מי שמתקין בוהה במסך בידיעה שאין מה לעשות, באותה הצלחה בוהה גם במסך ריק או בכלל בתקרה. "עם זה" איך שאתה אומר על לינוקס, אפשר לעשות הכל. אני עובד "עם זה" כל יום ולינוקס פשוט תענוג.

ובדיוק כאן הגיע זמן בשביל משל קטן.

קבוצה של אנשים הצטופפו וישבו בתוך מנהרה. אנשים האלו לא זזו ולא יצאו משם, אבל במנהרה היה סדק שנכנס דרכו אור שמש. כל האנשים האלו ישבו ובהו באור שמש הזה בלי לזוז. אחד מהם יצא דרך סדק הזה וראה עולם ומלאו, כאשר הוא חזר ליקרוא לחבריו, הם אמרו שאין שם כלום וטוב להם ככה.

ולסיום:

BILL-GATES-bsod.jpg

bsod.jpg

draft_lens18159208module151549034photo_1310899919bsod_4.jpg

פורסם

דווקא כן התקנתי לינוקס (פזורה וKDE אם זה משנה) ואחרי חצי שעה של התעסקות הבנתי שלמשתמש הבייתי אין מה לעשות עם זה

אתה *עובד* עם לינוקס, וזה ההבדל. אני רוצה להשתמש בלינוקס. חלק מזה גם למטרות בידור. אה, רגע. בעצם אי אפשר לשחק בשום דבר במערכת הזו ללא vm או אימולטור, שמאטים את המשחק או סתם לא תומכים בו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

זה לא שאין מה לעשות שם, פרט למשחקים יש לך יחסית תוכנות צד שלישי לא רעות, אבל עדיין חסרות עוד הרבה כאלה.

בשביל גלישה באינטרנט וקצת מסמכים, לא רואה סיבה לא להשתמש בלינוקס.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...