Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התמזל מזלי והנקסוס שלי החליט שרשת סלולרית זה מיותר, אחרי חיפוש בעשרות פתרונות אפשריים שלא עזרו, הבנתי שאין מנוס אלא לשלוח אותו לסמנסונג שיתקנו.

הבנתי שיש צורך למלא איזשהו טופס במכס כדי למנוע אי נעימות במקרה ומתבצע תיקון בלבד (בניגוד להחלפה במסגרת האחריות שבה אצ'ופר בתשלום מכס על מכשיר חדש).

אז נברתי באתר שלהם קצת, ואני לא מצליח למצוא שום דבר רלוונטי.

היות ובית המכס הקרוב אלי נמצא שעה ורבע נסיעה ממני ובד"כ אין לי רכב זמין, הייתי מעדיף לסגור את העניין בביקור אחד (שמתוכנן מחר בבוקר, אגב).

אשמח אם יודעי דבר יוכלו לכוון אותי לטופס/הנחיות של מה אני צריך איתי שלא יגידו לי לחזור שוב.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אתה צריך לדאוג שבשליחת המכשיר לחו"ל, תקבל רשומון ייצוא. שמור את הרשומון + חשבוניות המשלוח לחו"ל, רצוי גם הוכחת בעלות נוכחית על המכשיר (למשל צילום, רישום מספר IMEI שלו). בעת ה"ייבוא", יבקשו ממך את המסמכים הללו כדי לשחרר ללא תשלום מכס ומס קנייה.

יש פה קטע טריקי, מתחת למחיר מוצהר מסוים, לא מוציאים רשומון ייצוא, אני לא יודע מה הגבול ולכן במידה ואתה רושם ערך נמוך - בקש במפורש מחברת השילוח, שידאגו להוצאת רשימון יצוא (או שיגידו לך איזה ערך כספי לרשום).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

לא שלחתי EMS בעבר, בד"כ אני שולח דרך פדקס. אם יש ב-EMS נציג שרות או מישהו שאתה יכול לדבר איתו מעבר לתיאום שעת איסוף, אני מניח שתוכל לשאול.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...