Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מתלבט בין ניסן פרימרה לטויוטה אוונסיס בשנתונים 2006/2007

אני נוטה יותר לכיוון הניסן בגלל המחיר ובגלל האבזור העשיר שלה.

וממה שהבנתי חסכונית יותר בדלק.(בגלל הגיר הרציף)

אני מעוניין ברכב בקטגוריה הזו אז ולכן אני יודע שהצריכה עומדת על ממוצע 1:11

אשמח לדעתכם המקצועית

פורסם

תריץ כאן חיפוש לגבי תגובות שלי על האוונסיס.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

צימצתי את הבחירות שלי

ירדתי מהאוונסיס בגלל המחיר הגבוה לשנתונים 07/08.

נישארתי עם :

ניסאן פרימרה 07

יונדאי סונטה 07

דודג' קאליבר 07 (קשה למצוא כאלו, מפורסמים ביד 2 ונחטפים מהר).

אשמח לעזרה

תקציב 50K

פורסם

בתור בעל פרימרה מדובר ברכב חזק מתלים קצת נוקשים אבל בסה״כ נעים לנהיגה, הרכב הוא מאוד לא חסכוני 1 ל 7 בעיר ו1 ל 10 משולב, והרכב מטופל טוב. עוד דברים שמפריעים לי הם בהנדסת אנוש של הפאנל רדיו מזגן פשוט זוועה אחרי 4 שנים אני עדיין לא מסתדר איתו בשעת נהיגה שלא לדבר על העובדה שלא ניתן להתקין באופן פשוט מערכת. השמשה הקדמית שנמצאת בזווית של נהג מרוצים והגוון העכור שלה מקשים ליראות את הדרך כמו שצריך, טווח זווית היגוי ברכב מאוד קטן כנראה בגלל צמיגים גדולים דבר שמקשה בסיבובי פרסה. אני יכול לקטר עוד שעות אבל העובדה שלא היתה בו תקלה אחת במשך 4 שנים מסכמת את העובדה שהוא עדיין אצלי. לגיר הרציף כנראה אני לא יתרגל לעולם.

פורסם

תודה רבה ידידי על התגובה המפורטת

ממה שהבנתי הוא די חסכוני בגלל הגיר הרציף ואין סוף יחסי העברה. - כנראה שהתבדתי - רוב הנסיעה שלי היא בין עירונית ממוצע של 500-600 ק"מ בשבוע (אני עצמאי)

לגבי הפאנל - אשמח להבין בדיוק מה הבעיה התפעולית שלו.

מעבר לכך האמינות כדבר חשוב ואחזקה - אם אפשר פירוט נוסף (עקב נסיעות מרובות שאני הולך לבצע איתו).

המו תודה

פורסם

הבעיה עם הפאנל שהוא פשוט לא ידידותי למשתמש לדוגמא לשינוי עוצמת המאורר צריך להכנס לתפריט המאורר ומשם לחפש את הכפתור הנכון לשינוי העוצמה ואם אני רוצה לשנות תחנה אני צריך לחזור לתפריט רדיו, לפעמים שמפעילים את המאוורר הוא מחליט שצריך להדליק גם את המזגן כחלק ממערכת בקרת אקלים בקיצור מערכת מאוד מסורבלת עם הרבה כפתורים ואפשרויות, הלוח שעונים ממוקם במרכז ולא מאחורי ההגה מאוד לא נוח.

הרכב בסה"כ אמין אני עושה לו טיפולים בזמן, מעבר לתקלה באימובילייזר המקורי (2000 ש"ח) לא משהו מיוחד, הרכב לדעתי נראה מרשים ומאובזר טוב ואם זה חשוב לך הוא יוצא תמיד ראשון ברמזור :-).

הסיבה שלרכב יש צריכה גבוהה היא שהגיר הרציף מאוד חלקלק ו"חמאתי" מה שגורם שבכל נגיעה קלה בדוושה הטורים עולים כמו במוסטנג.

אני יסכם בזה שבנהיגה בבינעירוני הרכב רק מחכה שיקרעו אותו בתוך העיר זה כמו להסתובב עם משאית Kenworth.

פורסם
הבעיה עם הפאנל שהוא פשוט לא ידידותי למשתמש לדוגמא לשינוי עוצמת המאורר צריך להכנס לתפריט המאורר ומשם לחפש את הכפתור הנכון לשינוי העוצמה ואם אני רוצה לשנות תחנה אני צריך לחזור לתפריט רדיו, לפעמים שמפעילים את המאוורר הוא מחליט שצריך להדליק גם את המזגן כחלק ממערכת בקרת אקלים בקיצור מערכת מאוד מסורבלת עם הרבה כפתורים ואפשרויות, הלוח שעונים ממוקם במרכז ולא מאחורי ההגה מאוד לא נוח.

הרכב בסה"כ אמין אני עושה לו טיפולים בזמן, מעבר לתקלה באימובילייזר המקורי (2000 ש"ח) לא משהו מיוחד, הרכב לדעתי נראה מרשים ומאובזר טוב ואם זה חשוב לך הוא יוצא תמיד ראשון ברמזור :-).

הסיבה שלרכב יש צריכה גבוהה היא שהגיר הרציף מאוד חלקלק ו"חמאתי" מה שגורם שבכל נגיעה קלה בדוושה הטורים עולים כמו במוסטנג.

אני יסכם בזה שבנהיגה בבינעירוני הרכב רק מחכה שיקרעו אותו בתוך העיר זה כמו להסתובב עם משאית Kenworth.

"אני יסכם בזה שבנהיגה בבינעירוני הרכב רק מחכה שיקרעו אותו בתוך העיר זה כמו להסתובב עם משאית Kenworth"

חחחחחחח, אני אגיד לך את האמת גרמת לי לרדת ממנו.

ונשארו לי 2 אפשרויות אחרונות. :?

פורסם

אני יודע שזה יכול להשמע לך קצת מוזר אבל הייתי הולך על הסונטה 07 בנפח מנוע 2.5 ליטר ומחפש דגם עם אבזור מלא למעט סאן רוף (עלות ביטוח יותר גבוהה וזה בעיניי סתם פתח לעוד צרות).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...