Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(המלצות לרכישת) מחשב נייד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדרישות השימוש שלך, באמת זה זריקת כסף להשקיע בi7.

מבטיח לך שלא תרגיש הבדל בין i7 לi5. אם כבר יורגש הבדל כלשהו לשימושים שציינת (ביטורנט, אופיס וסרטים) זה ההבדל בין i3 לi5, וגם זה לא בטוח. שניהם מצויינים ואף מעל ומעבר לשימושים שלך, במיוחד בסדרות הix-3xxxM.

הסדרות הנ"ל מייצגות את הדור השלישי של המעבדים האלו, ויתרונה על הדור השני הוא בכוח העיבוד הגרפי המשופר (דגם 4000) משמעותית בעשרות אחוזים (ביחס ל3000).

מעבד גרפי ייעודי זה נחמד, אבל הוא לא יופעל בתוכנות שציינת, וגם לא יהיה לו מה לעשות גם אם תרצה, והוא גם פשוט לא יידלק (חיסכון בסוללה).

אני מציע להתמקד הi3 או לכל היותר בi5. לא צריך מעבד גרפי ייעודי. אם כבר- לשימושים שציינת- i3 עם כונן פלאש SSD (לרכישה בנפרד והתקנתו עצמאית) ירגיש הרבה יותר מהיר וחלק ביחס לi7 עם הארד- דיסק רגיל. זה השידרוג ההכי מומלץ.

תשקיע לא יותר מ3000-3500 (כולל הכונן SSD). אני אומר לך שבעוד 3 שנים מחשב שיעלה אז בשוק 2500-3000 ש"ח יהיה יותר חזק משמעותית ועדכני ממה שתקנה היום ב5 אלף ש"ח, אז חבל על הכסף.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

יש מחשבים I7 גם באזור ה 4000 ש"ח לא עדיף להוסיף עוד 500 ש"ח בשביל מעבד מתקדם יותר?

אני אריץ על המחשב גם כמה משחקים (לא גיימר גדול) PRO,FIFA וכו' אז לא עדיף?

• תוכן חדש...