Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאנרוף לא עובד קולט 94

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי ליפני חוד בערך מיצובישי קולט עם סאנרוף לא תקין...

הסאנרוף כאילו הזכוכית בחלק שאמור לעלות למעלה ״נפל״ פנימה

כשאני לוחץ על הכפתור ליפתוח שומעים את המנוע כאילו מנסה ליפתוח אותו אבל אפילו לא מוזיז אותו..

יש למישהוא מוסג מה יכולה להיות הבעיה?

ועם יש איזה מקום באיזור הרחובות גדרה שמתעסק עם סאנרוף?

שמעתי על ברוך ובניו באיזור התעשיה ברחובות מישהוא מכיר?

פורסם

הלך לך, או המנגון המיכני או המנוע החשמלי של הסאנרוף או, שניהם.

כפי שאתה אומר אני חושב שהלך המנגנון המכני.

פורסם

איפה הסאן רוף נעשה ומתי ?.

עם אתה מגיע לגנות, אני יכול להציע לך מקום שמתקינים ומסדרים סאן רוף לכל רכב.

פורסם

מה זה המנגנון המכני ואיך איפשר לסדר אותו?

וסאן רוף מקורי של מיצובישי..

לגנות לא מאמין שאני יגיע אבל תודה בכל מיקרה!

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אהלן לי יש בעיה קצת אחרת,

אצלי הכל עובד כמו שצריך, המנוע עובד, המסילה נקייה, פרפקט.

הסאנרוף בנוי בעצם מ-4 תופסנים פשוטים, 2 מכל צד, התופסנים העלה בעצם תופסים את הצכוכית.

התופסנים הקידמיים מחזיקים את הזכוכית והתופסנים האחוריים תופסים מין חלק כזה שמסוגל ברגע שהתופסנים מתקרבים זה לזה להרים את הזכוכית/חלון לבחוץ.

אז אצלי התופסן אחורי שמאלי נשבר לי וכתוצאה מך הסאנרוף עובד בצורה יותר מדי חופשית זאת אומרת שנוצר חופש, דוגמא:

אם אני רוצה לפתוח את הסאנרוף פנימה אז הוא לא יכנס עד הסוף וכנ״ל גם בסגירה הוא לא יסגר עד הסוף.

הלכתי לכל מני זגגים והם רוצים הון בשביל תיקון כזה מטומטם, מה שצריך לעשות זה בסך הכל לפרק את הריפוד גג להוריד כל מערכת הסאנרוף לפרק את המסילה להליף את התופסן בתופסן חדש ולהחזיר הכל חזרה עשיתי כבר את רוב העבודה נישאר לי רק להתחיל לחפש את החלק.

ולגבי הבעיה שלך היא שהמסילה לא נקייה גם אצלי זה היה ככה המנוע נישמע כאילו הוא בא להזיז את החלון אבל החלון לא היה זז ואז המנוע כיבה את עצמו.

כך מפתח שוודי פשוט פרק את ששת הברגים שמחזיקים את הזכוכית ותנקה את המסילה טוב טוב ולאחר מכן שמן אותה בספראי שמן פשוט (wd-40) ואני מאמין שזה יעשה את העבודה

• תוכן חדש...