Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בתהליכים של חיפוש רכב יד שנייה, וחשבתי לברר מה המקום הכי טוב לחפש בו רכבים.

איפה אתם מצאתם את הרכב שלכם? יד 2? עיתון? ....

תודה

פורסם

בעיתון נשמע לי כ"כ ארכאי...

אשמח לשמוע מישהו שפירסם או חיפש בעיתון לאחרונה.

לא הייתי מסתובב ברחוב סתם, אבל יכול להתמזל מזלך ותיתקל במקרה ברכב למכירה שעשוי לעניין אותך.

יד 2 או winwin או לוחות אחרים זו אכן הדרך הנפוצה כיום.

דרך מקובלת נוספת, בעיקר אם אתם מחפשים רכב "צעיר" בן כמה שנים, היא סוכנויות טרייד אין למיניהן.

כאן כבר רצוי לברור את המגרשים שהולכים אליהם ואת הכללים לחיפוש. כללים ועצות יש בפורום למכביר.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

לדעתי עיתון, שלדעתך הוא ארכאי, יכול להיות אופציה טובה עבור אנשים מבוגרים שאין להם מושג במחשב, ואולי שם אפשר למצוא רכב שמור ועם קילומטראז' נמוך.

פורסם
לדעתי עיתון, שלדעתך הוא ארכאי, יכול להיות אופציה טובה עבור אנשים מבוגרים שאין להם מושג במחשב, ואולי שם אפשר למצוא רכב שמור ועם קילומטראז' נמוך.

כן, אבל מי שמחפש רכב זה אתה, ואת שאלתך הפנית פה בפורום.

מה שאומר ש"מבוגר שאין לו מושג במחשב" זה לא רלוונטי לגביך.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

בשנים האחרונות אני מעדיף לרכוש כלי רכב משומשים - אצל סוחרים מורשים שאמינותם (מבחינתי לפחות) מוכחת.

עד כה - לא היו נפילות.

(רכב ישן אחד שנרכש ע"י חבר שלי כאשר אני קישרתי בינו לבין הסוחר - התגלה כפגוע שלדה לאחר מס' חודשים, והסוחר החזיר את כל הכסף ששולם על הרכב במקור, ולקח את הרכב בחזרה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רכב חדיש קונים דרך חברות הליסינג או מגרשים כמו אוטו דיל.

רכב ישן יותר דרך YAD2.

אפשרי גם שיטוט סתמי בחניונים של קניונים, שהם כידוע מאגר אדיר של רכבים. אפשר למצוא שם משהו, ככה מצאתי את הרכב הראשון שלי - אבל זה היה בשנת 2002...לא יודע כמה זה רלוונטי לשוק הרכב של היום.

פורסם

מגרש טרייד אין רשמי של יבואני רכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש מקומות על ריכוז של מכוניות העומדות למכירה. למשל - בחיפה מי שרוצה למכור או לרכוש רכב מתרכז בסוף השבוע בשד' אבא חושי, שם חונות עשרות מכוניות המוצעות למכירה. מדבר בעניין בעייתי - הרבה רוכשים פוטנציאליים עוצרים באמצע הכביש הראשי על מנת לראות את הסחורה - אבל כנראה שהתהליך די יעיל.

אישית - כל המכוניות שמכרתי, - נמכרו באמצעות מודעות חלון. יוצאת מכלל זה גרוטאה אחת שמכרתי לפני כ-20 שנה, היום ברור לי שרימו אותי כאשר רכשתי אותה, רימו אותי כאשר מכרתי אותה, ואני מברך עד היום שיצאתי ממנה בחיים, כיון שהתנהגות הכביש שלה התאימה למכונית ששוחזרה מ-3 שלדים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כשאני קיבלתי את הרכב הראשון, חיפשתי רכבים בערך בכל מקום, די מהר הותרתי לעצמי שתי אופציות: חברות ליסינג ומגרשים של טרייד אין כמו כלמוביל, קרסו וכו'.

למען האמת אני מצאתי את הרכב פשוט במגרש של אלדן בבאר שבע. לא משהו משוגע או מסובך מדי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...