Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיברתי עם היבואנית קמור שמייבאת בין היתר את צמיגי YOKOHAMA. אין בכלל את הC.DRIVE 2 בקוד מהירות V בארץ.

יש את הS.DRIVE וגם הם כרגע לא במלאי.

בנוסף, דיברתי עם היבואנית אוטולוקס שמייבאת בין היתר את צמיגי HANKOOK, לגבי הדגם בספציפי שמורכב אצלי בפיאסטה.

נאמר שהם מיבאים אותו לארץ, אך כרגע אין במלאי ואין גם צפי. דיברו איתי על חודשיים-3 המתנה.

רק נשאר לי לברר את המחיר שלהם ולהחליט אם אני מחכה את הזמן הזה.

MIKE, האם הם יזמינו לי את הצמיג הספציפי שאני צריך לא במסגרת היבואן הרשמי? השאלה מה יהיה המחיר :)?

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קוד המהירות שלך מופיע ברישיון?

היה דיון על טויוטה קורולה לפני כמה ימים והוא בדק לעומק את הנושא במכון רישוי ולפי מה מה שאמרו לו אם קוד המהירות לא מופיע ברישיון אז אפשר להתקין צמיגים עם קוד מהירות נמוך יותר.

אני אישית התקשיתי למצוא צמיגים לאוטו שלי, נכשלתי בטסט ורציתי לסיים עם זה כבר באותו יום. הייתי בכל הפנצ'ריות באיזור בית שאן, עפולה, נצרת ורמת ישי ולא נמצא צמיג אחד שהוא לא סיני. בסוף קיבלתי המלצה על אביב סוכנויות ביציאה מעפולה לכיוון התענכי"ם, הגעתי לשם והוא התחיל לבדוק למי יש צמיגים שמתאימים לי (אצלי קוד מהירות H), בדקנו קונטיננטל, בדקנו מישלן, בדקנו פירלי ובדקנו גם יוקוהאמה. במידות של הרכב שלי רוב הצמיגים הם ירוקים ואני רציתי צמיג נוחות שקט. נבחרו יוקוהאמה C DRIVE2 ויום אחרי הם כבר חיכו לי שם בבוקר.

אז ההמלצה שלי היא פשוט לגשת לפנצ'ריות, לשבת ולבדוק מה יש במלאי מול הסוכנים ולא להסתמך על טלפון או אינטרנט, אין כמו פנים מול פנים.

פורסם

אצלי הקוד מופיע ברשיון הרכב.

הבעיה שאין לי זמן לשבת בפנצ'ריות ולחפש.

אם היוקו נופלים כמו שזה נראה אני אולי מעדיף לחכות להנקוק במידה ויגיעו.

חבל שאין לי כרגע מושג לגבי מחירם.

פורסם

מה שיש זה מה שכתבתי בדף 2 כולל מחירים.

אני חושב אם משווים את הפאלקן להנקוק התשובה ברורה.

הבעיה שיש המתנה של 2-3 חודשים.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

רציתי לעדכן שהתקנתי אתמול 4 צמיגים של פאלקן מדגם ZE912, על הפיאסטה. אצל רוני בק.ים.

למרות שמצאתי 4 בטיפה יותר זול. העדפתי לחזור אליו. לאחר החלפה שביצעתי אצלו לפני שנים מספר ויצאתי מרוצה.

גם הפעם השירות היה מהיר יחסית למרות הלחץ שהיה בשישי בבוקר, הורכבו לי 4 הצמיגים ויוסי אפילו יישר לי 2 ג'אנטים שהיו מעט עקומים.

רב תודות לכולם על העצות!

פורסם
הפיאסטה עוד נועלת את הצמיגים המקוריים של HANKOOK VENTUS S1 EVO במידה 195.50.15 82V

אני מעוניין להחליף אותם לצמיגים חדשים אם לא מהדגם הזה אז כל צמיג מומלץ אחר שיהיה צמיג אוחז, נוח ושקט.

אשמח להמלצה לצמיגים שיענו לצרכי הנ"ל.

התקציב הוא עד 1500 ש"ח.

שלום וברכה,

אתה יכול להרכיב מקסיס. אחרי בדיקה במידה הזו אצל היבואן אין צמיגי טויו או פלקן.

אשמח לעמוד לרשותך,

פורסם
שלום וברכה,

אתה יכול להרכיב מקסיס. אחרי בדיקה במידה הזו אצל היבואן אין צמיגי טויו או פלקן.

אשמח לעמוד לרשותך,

יש גם יש. תראה מעלייך כבר הרכיבו לי פאלקן. עד עתה אני מרוצה. שקטים ואוחזים בהשוואה למקוריים של הנקוק. עכשיו נשאר לראות אם גם עמידים.

פורסם
תתחדש ונסיעה טובה, מקווה שתהיה מרוצה.

תודה רבה. לגבי אוחזים, ההנקוק גם אחזו לא רע בכלל. פשוט הם כבר היו שחוקים אחרי מעל 50K. מה שכן הפאלקן שקטים ונוחים יותר מההנקוק בצורה דיי מורגשת. סיבה אפשרית אפשרית יכולה להיות שהדגם הספציפי הזה של ההנקוק הוא דגם ספורטיבי שכעיקרון אמור להיות יותר נחות בפרמטרים של נוחות ושקט.

פורסם

אכן ההבדלים מאוד מורגשים בין צמיגים ירוקים/נוחות/ספורטיביים.

אין לי ניסיון עם ההנקוק שהיה מותקן אצלך (ונטוס אם אני לא טועה, הגיע גם על הפוקוס הקודמת חלק מהזמן) אבל האופטימו שהיה מותקן אצלי הוא צמיג בינוני לחלוטין.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

טוב, אני מקפיץ פוסט קיים כדי לעדכן שהצמיגים היו בסדר אך נשחקו מוקדם מהרגיל לצערי.

מחפש צמיגים עם פרמטרים זהים לחיפוש המקורי והתקציב גם זהה 1,500 ש"ח.

בנוסף אשמח באם זו תהיה פנצ'ריה שעושה גם כיוון פרונט. איזור חיפה והסביבה.

אגב, מבדיקה קטנה שעשיתי דיי צדו את עיניי הדנלופ בלוריספונס והגודייר אפישנסיגריפ. שניהם קרוב לתקציב שלי. האם הם בעלי התכונות שאני מחפש.

כמדומני מהפרמטרים שראיתי הם גם דיי דומים בציוני הביצועים ברטוב וחסכון בדלק וברעש.

עריכה אחרונה על ידי samg
פורסם

אתה בכיוון טוב ( הדגמים שרשמת של גודייר או דנלופ ). גם אורך החיים שלהם יהיה יותר טוב ממה שהיה לך עם פאלקן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...