Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, קבלתי הצעה לטיפול (ראשון) בסיוויק שלי, שנת 2008 עם 82K ק"מ הטסט בקרוב, ורצתי לדעת האם העלויות סבירות?

יש לציין כי המחיר הוא לאחר הנחה של 10% על העבודה ו5% על החלקים, מלבד ההנחה הזו סרבו בתוקף לכל הנחה נוספת.

אשמח לשמוע את דעתכם.

Scan_Pic0002.jpg

בברכה ליאור.

פורסם

134 שקל לפלאג? :shock:

ניתן להשיג פלאג מקורי ב10 דולר (וקצת יותר) באיביי ודומיו. 40 דולר בערך לכל הפלאגים. בעלות של פלאג אחד במורשה קנית רביעייה. אפשר גם לחפש באינטרנט מסננים מקוריים (אוויר ושמן מנוע) להונדה ולשלוח לכאן. זה יחסוך לך מאות שקלים.

אולי תמצא מוסך שיסכים לקבל חלק מהחלפים שתזמין דרך האינטרנט ותשלם קצת יותר על העבודה. לדעתי תוכל לחסוך במצטבר לפחות שליש מהמחיר הסופי שקיבלת מהמורשה.

פורסם

גם את עיני צד המחיר הגבוה של הפלגים (מילא באלפא).

עכשיו, חצי עבודה כבר עשית. אני סבור שתנסה לקבל הצעת מחיר ממוסך שאינו מורשה יבואן (אך בקיא בדגם) ותשווה.

alfa 156 2.5.

פורסם

לגבי הפלאגים אתה טועה, פלאג אירידיום בערך עולה כ 100 שח. לאחד

לגבי המסננים, אפשר להזמין אבל עלות המשלוח עולה יותר מהמוצר, בממוצע פילטר אוויר מקורי יעלה כ 180 שקל דרך אייבי.

סה"כ המחיר סביר למוסך מורשה.

אני שילמתי על טיפול דומה במוסך לא מורשה כ 1000 שח אבל זה כלל רפידות אחוריות.

פורסם
לגבי הפלאגים אתה טועה, פלאג אירידיום בערך עולה כ 100 שח. לאחד

לגבי המסננים, אפשר להזמין אבל עלות המשלוח עולה יותר מהמוצר, בממוצע פילטר אוויר מקורי יעלה כ 180 שקל דרך אייבי.

סה"כ המחיר סביר למוסך מורשה.

אני שילמתי על טיפול דומה במוסך לא מורשה כ 1000 שח אבל זה כלל רפידות אחוריות.

אתה צודק לגבי הפלגי אירדיום, אבל המחיר הוא 100 ש"ח (ליחידה) בארץ, לגבי חו"ל נראה לי שאפשר להשיג אותם (ארבעה) ב40$ כפי שחבר הפורום matanfr טוען, הרי מדובר בפלגים של DENSO או NGK בכל מקרה שמתי לב שבספר רכב מצויין כי את הפלגים יש להחליף ב 100K, האם אני יכול למשוך אותם עוד שנה (האוטו עם 82K)?

באיזה מוסך טיפלת? אני מהמרכז?

לגבי המסנן אוויר העלות נראת לי גבוה מאוד.. אולי אני יעלה תמונה לקבל חו"ד אם בכלל צריך להחליף, אולי ניעור יספיק..

בברכה ליאור.

פורסם

יש המלצות למוסכים טובים המכירים את הרכב הייטב (לא מורשים) כמו לדוגמא מוסך רון לפולקסווגן?

כמובן באיזור המרכז.

תודה מראש.

בברכה ליאור.

פורסם

הנה לדוגמה אתר שבו יש מחירים לפלאגים אירידיום להונדה סיוויק.

ניתן לראות שפלאג אירידיום תוצרת NGK עולה 13.2 דולר. במחיר של רביעייה כזו קנית פלאג אחד בארץ.

לגבי מסנן אוויר-אני ממליץ לך לא לבצע ניעור אלא להחליפו בשלמותו. הניעור גורם לסיבי הנייר להיקרע ואיכות המסנן (שהתיישן ונסתם) תיפגע עוד יותר.

High Octane, דווקא לא נתקלתי במקרים שבו עלות קניית המסנן בחו"ל תקפוץ למחיר שבו היית קונה אותו בארץ.

פורסם

תודה על הלינק, אני אעיין בו , דרך אגב יש לך ניסיון עם האתר הנ"ל מבחינת איכות המוצרים, משלוח, וכו'?

בברכה ליאור.

פורסם

על פניו מחירי מסנני האוויר,המצתים והשמן יקרים להחריד.המצתים הללו מוחלפים רק פעם ב- 100,000 ק"מ כך שלא חושב שהייתי חוסך ושם מקורי,אולי מחפש אם ניתן להביא מאיביי זול יותר.

האם ברכב הזה יש חגורת תזמון או שרשרת ? אם חגורת תזמון צפה לעוד הוצאה של 1000-1500 ש"ח בכיף.

כמו כן,הצעת הטיפול לא כוללת בלמים-מה שייקר את הטיפול בסכום שנע בין כמה מאות לאיזור האלפייה ומעלה תלוי מה צריך לתקן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
על פניו מחירי מסנני האוויר,המצתים והשמן יקרים להחריד.המצתים הללו מוחלפים רק פעם ב- 100,000 ק"מ כך שלא חושב שהייתי חוסך ושם מקורי,אולי מחפש אם ניתן להביא מאיביי זול יותר.

האם ברכב הזה יש חגורת תזמון או שרשרת ? אם חגורת תזמון צפה לעוד הוצאה של 1000-1500 ש"ח בכיף.

כמו כן,הצעת הטיפול לא כוללת בלמים-מה שייקר את הטיפול בסכום שנע בין כמה מאות לאיזור האלפייה ומעלה תלוי מה צריך לתקן.[/"quote

לגבי הטיימינג-שרשרת

לגבי הפלגים - גם אם מחליפים אותם פעם ב 100K עדיין עדיף להזמין מחו"ל ולחסוך 400 ש"ח .

High Octane- לאיזה פילטר אתה מתכוון: אוויר או שמן? ומאיזה אתר?

בברכה ליאור.

פורסם

המחיר גבוה אך לא מופרז ביחס לאופי העבודה וביחס למחיר שתקבל במוסך מורשה אחר. אם חשוב לך טיפול במוסך מורשה ותיעוד מסודר במוסך המורשה לצרכי מכירת הרכב בעתיד - אין מה לעשות, לך על זה.

אני אישית שיש לי גם רכב כזה החלטתי להפסיק לטפל במוסך מורשה אלא להזמין את כל החלקים מחו"ל ולהרכיב במוסך טוב שמבין ברכב. ככה אני חוסך לעצמי את עלות החלפים שתהיה זולה יותר, עלות העבודה שגם היא תהיה זולה יותר ואולי אפילו מספק לרכב טיפול איכותי יותר משום שהחלפים שיותקנו יהיו מקוריים של הונדה ויורכבו ע"י מי שאני סומך עליו.

פורסם
המחיר גבוה אך לא מופרז ביחס לאופי העבודה וביחס למחיר שתקבל במוסך מורשה אחר. אם חשוב לך טיפול במוסך מורשה ותיעוד מסודר במוסך המורשה לצרכי מכירת הרכב בעתיד - אין מה לעשות, לך על זה.

אני אישית שיש לי גם רכב כזה החלטתי להפסיק לטפל במוסך מורשה אלא להזמין את כל החלקים מחו"ל ולהרכיב במוסך טוב שמבין ברכב. ככה אני חוסך לעצמי את עלות החלפים שתהיה זולה יותר, עלות העבודה שגם היא תהיה זולה יותר ואולי אפילו מספק לרכב טיפול איכותי יותר משום שהחלפים שיותקנו יהיו מקוריים של הונדה ויורכבו ע"י מי שאני סומך עליו.

תוכל בבקשה לומר לי מהיכן אתה מזמין את החלקים?

בברכה ליאור.

• תוכן חדש...