Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

amiger, איזו גרסה של 147 יש לך? היא מרגישה ספורטיבית באמת? סליחה על הסטייה מהנושא, אבל אני בתור בעלים של אלפא אחת גם תמיד פוזל אל עבר אחרות, ישנות יותר, ואף פעם לא יודע אם הן באמת שוות את ההשקעה בשיפוצים וכו'

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחד המגיבים אמר משהו מאוד נכון לטעמי. אנסה לחדד את הנקודה מבלי לחטט בארנק שלך.

פעמיים רישוי ופעמיים ביטוח ופעמיים תקלה כזו או אחרת הן (לדעתי) הנקודות שצריכות להיות מרכז השיקול.

אין ספק שאתה רוצה אלפא ואין ספק שאתה מעדיף להישאר עם הסיטרואן, אבל האם אתה יכול להרשות לעצמך את שתיהן מבלי לפגוע באיכות החיים שלך כיום ובעוד מספר שנים?

על השאלה הזו אתה צריך לענות.

מחקר שנערך בארה״ב ניסה לבדוק מה הם הדברים שאנשים מתחרטים עליהם כשהם על ערש דווי. הדבר הראשון היה ״חבל שעבדתי כ״כ הרבה״. אני רואה את הדיון הזה כסובב, בשורה התחתונה, סביב כסף. האם ללכת על הבטיחות ולשמור את הסיטרואן? האם להנות עם אלפא מחרמנת?

אם אלפא היא החלום שלך, הייתי מייעץ לך להפחית את החשיבות של השיקולים הכספיים ולשים במרכז את מה שחשוב באמת: הבטיחות שלך ושל ביתך, וההנאה שלך בסוף היום.

אולי קצת ביזארי, אבל זה היה השנקל שלי

אלון

פורסם

למה ביזארי, זו בדיוק הדילמה.

אופציה אחרת היא פשוט להמתין בסבלנות, עד כמה שזה קשה ומעצבן... :wink:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• אחראי פורום
פורסם

אני לא הייתי מחזיק 2 מודרניות ביחד, לדעתי אתה תמצא את עצמך נוטה די מהר לאחת מהן

(ועם איך שאתה כותב בהתרגשות על אלפות כבר תקופה, כבר אפשר להמר) ומהר מאוד השניה תהפוך לנטל.

לא רק כלכלי, גם מבחינת ההתעסקות איתה. להניע מדי פעם, טיפולים שעדיין צריך, אפילו ניקיון.

אם יש לך כוח ורצון לקלאסית אמיתית, אז זה שילוב שאני בעדו ואף עושה אותו בעצמי.

הכיף להתעסק ולטפל ברכב שלא חייב לנסוע מחר בבוקר וכמובן ההנאה שפחות קיימת היום.

אם לא, אז הייתי מתמקד ב-159, בלבד.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אם כבר אלפא כרכב שני - לך על ישנה, אפילו מאד. גם אם יהיה קשה למצוא GTV או ברטונה - ספיידר טיפה פחות נדירות. תעשה סיבוב, ממליץ. במיוחד אם ה-C5 נשארת.

מצטרף בחום.

גם עלויות התחזוקה השוטפת יהיו נמוכות מאד, ותהייה לך אלפא אמיתית.

הבעיה היא למצוא מכונית טובה שנשמרה וטופחה בקפדנות, אבל זה שווה, כי אלפא טובה היא אחת הקלאסיות הבודדות שמסוגלות להעניק הנאה אמיתית מהנהיגה, ולא רק מעצם זה שהיא מכונית ישנה מאד.

ואם כבר אלפא מודרנית יחסית, חפש אלפא 75, לדעתי אחרונת האלפות "של פעם".

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

75 מאד קשה למצוא בזמן האחרון. ואל תפנו אותי ל-1.6 קרב' בבקשה. על המילנו דורשים הון תועפות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

המילאנו וה GTV טורבו שלמכירה לא בסקופ עקב יחס מחיר\תמורה לא טוב לטעמי, גם אם התקציב מאפשר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

164 היא רכב חדש, לצורך העניין והדרישות ולא מתאים לדעתי כרכב שני.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אוטומטית קשישה* בשלושים אלף? לא נראה לי.

* לא מספיק בשביל להיות אספנות.

Winston S. Churchill -

פורסם

אני מדבר על המודעה הזאת:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=6&SubModelID=31&FromYear=&UntilYear=&Auto=-1&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=3000&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=&Info=

3 ליטר, ידנית שנת 92.

אני לא יודע איך בהשוואה ל75 או גירסאות יותר ישנות אבל מהאלפות הידניות שמפורסמות כרגע לטעמי היא אחת המעניינות.

אם אתה לא מקובע רק לאלפא אתה יכול גם לבדוק דגמים של לנציה, יש להם מספר רכבים לא שגרתיים בעליל.

פורסם
ובהסתכן שכל חובבי האלפא יקפצו עלי עכשיו, באלפא בת 30 יש סיכוי שהיא תהיה גם ספורטיבית וגם סקסית, מה שלא בטוח שאפשר להגיד על המודרניות (הנה הם באים...)

עשיתה ניסיון עם אחרות , מודרניות .(נסיעת מבחן)

או אתה תקוע בהגדרות מגדר - Gender, ג'נדר :lol:

1. - http://www.kvishim.co.il/Print.asp?id=317

2. - http://cars.walla.co.il/?w=/4701/1798684

כל דבר שתעשה עם אלפא מלפני 30 שנה - באלפא מודרנית תעשה יותר מהר ובנוחות טובה יותר .

לגבי עיצוב ורעש - אני מצדיע ונהנה מדגמים ישנים מסויימים - אבל לא לאמץ במקום , אפשר ורצוי כרכב נוסף .

- לפעמים עדיף קצת רכה מושכת כרצונה , מתמסרת בדרכה (דעתנית/ עם בקרות ) ותמיד סקסית ומתפרצת .

נסה לבדוק עם ובהזדמנות שחררו חויות .

אלפא בת 10 לדעתי כרכב שני , עם סבלנות וזמן לטפל ולהשיג חלקים , בראש טוב ולא בלחץ .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

תקנה אחת אספנות.

אחרת באמת לא תצליח להחזיק (פעמיים רישוי, פעמיים ביטוח חובה, צד' ג' וכד').

אין היצע בארץ, אז אפשר אולי לייבא, יש מציאות לעיתים בארה"ב.

משכנתא זה קל

פורסם
75 מאד קשה למצוא בזמן האחרון. ואל תפנו אותי ל-1.6 קרב' בבקשה. על המילנו דורשים הון תועפות.

אלפא 75 קרבורטורים זו אחל'ה פשרה מבחינות רבות. למצוא TS מקורית קשה מאוד, הרבה מושתלות וגם המאט מקוריות שיש, לפחות אחת מהן אחרי תאונה קשה כמה שאני יודע. מנוע V6 בגירסאות המוקדמות היה עם נדנדים ארוכים שמידי פעם נשברו. הV6 מוצלחת מאוד בגירסאות 4 שסתומים לצילינדר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...