Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תנחומיי, יש לך חרא של מוסך.

אצלי לעומת זאת, הרכב יוצא מטיפול 10 אלף רחוץ, מתוקתק, אחרי בדיקה של כל הרצועות, התושבות, הבלמים, הדיסקיות, הגומיות וכו' - וכל דבר שצריך להחליף, אני מחליף. תמיד בחלקים מקוריים או בחליפי איכותי.

לא מנסים לרמות אותי, המחירים יקרים אבל סבירים ובסה"כ אני מספיק מרוצה כדי להמליץ לחברים שלי על המוסך (פטין, מורשה קיה ופיאט בעכו).

צודק לגמרי, דרעק של מוסך. לדוד שלי היתה פעם סקודה פליציה, אז היה שם איזה חיישן שעשה בעיות ומדי פעם האוטו היה עוצר ולא הניע. לקח למומחים מנמוסך שנתיים לעלות על הבעיה, כי עד שאוטו היה מגיע עם גרר למוסך החום היה יורד וחיישן היה חוזר לעבוד , אז כל מה שהם ידעו להגיד היה ״הרכב חדש, מניע, נוסע, מה אתה רוצה ? סע הביתה !״.

נראה לי שטיפול הבא אני עושה במוסך אחר.

• תוכן חדש...