Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שאתה מחזיר אותו למחילה שהוא מחובר לקונקטור תן סיבוב של הסוויצ' למצב ON ומנוע הצעדים כבר ייסתנכרן מעצמו. לאחר כיבוי החזר אותו לתושבת המקורית שלו.

פורסם

אין סכנה שהפין יעוף החוצה לגמריי?

אגב,אם הוא מחוץ (באוויר) למקומו במצערת אז איך למעשה היא יימצא את נקודת האפס במצב ON ?

פורסם

אם החזרת הכל כמו שהיה שום דבר לא יעוף. בזמן העברת הסוויץ להדלקה מנוע הצעדים מבצע איפוס קל של הזזת הפין קדימה ואחורה לא משהו חריג. האיזון המדוייק כבר יגיע בחיבור למצערת והנעת הרכב שהכול יישב כמו שצריך.

פורסם

מאור, משהו בהסבר שלך לא מובן לי, את הבית מצערת פירקתי לגורמים וניקיתי אותה בייסודיות ועל הדרך החלפתי את כל האטמים והאורינגים כולל הפילטרים של המזרקים, את המנוע צעדים עצמו הוצאתי כמובן מהמצערת בעת הניקוי אך אותו לא פירקתי לגורמים כלומר את הפין והקפיץ מהבית, אז מה הכוונה שלך אם החזרת הכל כמו שהיה אז שום דבר לא יעוף?

כאשר הוא מחובר לקונקטור שלו אבל באוויר מחוץ למחילה במצערת ואני פותח סוויץ אני אמור לראות/להבחין בעין שהוא זז טיפה קדימה/אחורה?

פורסם

חשבתי או יותר נכון חששתי שפירקת גם את מנוע הצעדים לגורמים אך טוב שטעיתי כי ניקוי מבחוץ מספיק לו. אתה אכן אמור לראות תזוזה קלה שלו ברגע ההדלקה בלי להניע.

• תוכן חדש...