Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין שום צורך לפרק את הנעילה בדלת אחרת בכדי לאתר את התקלה בדלת צד הנהג.

דבר ראשון - תיקון טעות: הבעיה היא בדלת הנוסע שליד הנהג.

הנעילה היא חשמלית למרות שתמונה ניתן לראות מוט דחיף.

חפש את הבעיה במנגנון הנעילה שמוסתר מאחורי הפח (סימנתי לך בתמונה) או ייתכן שקיימת בעיה במודול הבקרה או בממסרים (לכול דלת יש ממסר שמפעיל את הנעילה בזמן קבלת פיקוד).

לפני הכול בדוק היטב את החיווט של כול היחידות שציינתי.

אתה סגור על זה שהבעיה היא חשמלית נטו? למרות שעכשיו הבהרתי שזה דלת אחרת? כי אני צריך לדעת מה לחפש.. ואם כן, יש לך אולי מושג איפה ממוקם אותו ממסר של הדלת?

דרך אגב חבל שקרעת את ניילון ההגנה ורצוי לחדש את הניילון לאחר פיתרון הבעיה.

כן, אני יודע. ניסיתי לעשות את זה כמה שיותר בעדינות כדי לא לקרוע את הניילון. מה תפקידו בכלל? להגן מפני רטיבות? ואפשר פשוט לתקן אותו עם סלוטייפ או משהו אחר אח"כ?

שוב תודה לכל מי שמשקיע מזמנו כדי לענות.

פורסם

בזמן האחרון, הלכה לי הנעילה המרכזית באחת הדלתות (יונדאי אקסנט 2001).

כשאני אומר שהלכה הנעילה המרכזית, הכוונה שלי היא שהדלת של הנוסע הקדמי (לא של הנהג)- כבר לא קשורה למערכת המרכזית, אלא נפתחת ונסגרת רק בזכות עצמה, דהיינו מפתח פיזי. כמובן שזה מעצבן כשרוצים לסגור את הרכב עם השלט, ואז צריך אח"כ לסגור גם את הדלת הזאת בנפרד.

אני רוצה להבין - איך עובדת הנעילה המרכזית מלכתחילה? פעם הלכה לי הנעילה בדלת הנהג, וראיתי ששמו לי כזה אקדח. פתחתי את דלת הנוסע, ולא מצאתי כזה דבר שם. איך עוד זה יכול לעבוד? האם הנעילה יכולה להיות חשמלית לגמרי? דהיינו, 2 חוטים שמגיעים עד למנעול עצמו?

מצרף תמונות של הדלת:

לפני הפירוק:

P1030268.JPG

אחרי הפירוק:

P1030274.JPG

קצת תקריב של אזור חשוד (פשוט שם ראיתי שהרכיבו את האקדח בדלת הנהג..):

P1030275.JPG

ועוד תמונה משם (אחורי הידית):

P1030277.JPG

אגב2, יש לי בשלט שלי (רב בריח) אופציה לפתיחת תא המטען מהשלט. את הבאגאז' אצלי פותחים או בעזרת המפתח, או בעזרת משיכת ידית ליד כיסא הנהג. יש סיכוי לחבר איכשהו את השלט גם לתא המטען, כך שיהיה באמת אפשר לפתוח אותו מהשלט?

פורסם

תזמין אחד כזה

http://www.ebay.com/itm/New-Aapex-UNIVERSAL-POWER-DOOR-LOCK-ACTUATOR-MOTOR-12-volt-8-8lb-Torq-7-8-travel-/230780411788?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35bb959f8c

תמצא את החיווט שאחראי לנעילה, תחבר אותו לאקטואטר שקנית , כיונון זריז וסיימת, אל תתעסק עם המקורי יותר מידי.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...