Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראלי בלקן 07.09.12

Razhillel.co.il - רז הימן והלל סגל

עומר פרל צורף רשמית לחמ"ל ושולח תמונות מדהימות.

579946_260841714018194_1642865082_n.jpg

עומר פרל ואיריס שולחים תוצאות (לא רשמיות) של היום הראשון: רז והלל ממוקמים יפה בכללי במקום הראשון

523092_260919694010396_715211297_n.jpg

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

פורסם

מרוץ ראלי בלקן 2012 Balkan Marathon Rally

ממש בדקות אלו משתתפים שני צוותים ישראליים בראלי הבלקן.

ראלי הבלקן הוזנק בתאריך 7.9.12, מטירניה בירת אלבניה ויעבור באלבניה, מקדוניה, בולגריה ויון, סה''כ על המתחרים לעבור 2,000 ק''מ, הראלי יסתיים ביוון בתאריך 14.9.12.

צוות פוינטר - רז הימן והלל סגל עם הצוללת הצהובה בקטגוריה T1 (מספרם בראלי 306) ורועי שפירא ואיתי מולדבסקי ברכב הפאג'רו בקטגוריה T2 (מספרם בראלי 310), יצאו להשתתף בראלי הבלקן.

אנו נעדכן כאן בכתבות ותמונות שנשלחות ע''י המלווים בראלי: דרור ברלי ודני פרל וכמובן נצרף את העדכונים מהחמ''ל הישראלי אותו מובילה איריס סגל.

נאחל לשני הצוותים בהצלחה.

http://www.4x4.co.il/articles/article.aspx?pCat=ARTICLES&catId=245&articleId=9003

מרוץ ראלי בלקן 2012 Balkan Marathon Rally - עדכונים מסוף השבוע 7-8/9/12

דרור ברלי מעדכן אותנו ממרוץ ראלי הבלקן, דני פרל מצלם, איריס סגל מעדכנת ומדווחת מישראל.

צוות פוינטר רז היימן והלל סגל מסיימים את היום הראשון במקום הראשון בקטגורייה T1, צוות אראן רועי שפירא ואיתי מולדבסקי מסיימים במקום הרביעי בקטגורייה T2.

http://www.4x4.co.il/articles/article.aspx?pCat=ARTICLES&catId=245&articleId=9005

פורסם

רז מספר על השקיעה בבוץ: היו קרוב מאחורי 302 בנסיעה בין העצים, כשה-302 החליט לצאת משם ברוורס. נכנסו לרוורס כדי לפנות לו הדרך ומהתבוננות אחורה, השטח הירוק נראה תמים למדי...עד שהיה מאוחר מדי. מאחר והיו 100 מ' ממרשל, נעזרו בקריאה שלו לסיוע, אחרי כחצי שעה של נסיונות להתמודד לבד.

אז יש קצת פער מהמוביל כרגע...איך רז אומר? "נצטרך לעבוד יותר קשה..." ואצל רז זה אומר רגל כבדה על הגז.

פורסם

ראלי בלקן 09.09.12

רז הימן והלל סגל ·

Razhillel.co.il

שטיפ, מקדוניה. השעה שש בבוקר, ושני הצוותים הישראליים יוצאים לעבר נקודת הזינוק ליום השני של ראלי מרתון הבלקן. היום הזה קצר יותר – 350 ק"מ בלבד, "רק" שלושה סטייג'ים, אבל כפי שהם עומדים לגלות על בשרם – זהו יום קצר, אבל עבה במיוחד...

בסטייג' הראשון, צוות מס' 300, הבולגרים לגאדוב וניקולוב, "מתגנבים" לראשונים לנקודת הזינוק ומזנקים ראשונים, למרות שסיימו אמש במקום השני (ובהפרש ניכר) אחרי צוות פוינטר. אבל כנראה שיש צדק בעולם, כי טרקטור חקלאי חוסם את דרכם ורז והלל משיגים אותם מיד, עוקפים ופותחים פער יפה ומובילים בבטחה את קטגוריית T1, אבל פנצ'ר מעצבן במיוחד גורם להם להפסיד זמן יקר ולהפסיד את המקום הראשון לצוות 302 הבולגרי טריאנוב ומרינקוב, בטויוטה לנדקרוזר T1.

אבל הזובור היומי עוד לפנינו. לאחר עיכוב גדול במעבר הגבול בין מקדוניה לבולגריה, אנחנו מגיעים לאחר נסיעה קצרצרה של כקילומטר וחצי, לנקודת הזינוק לסטייג' השני. כאן ממתינים לנו המתחרים הבולגרים שמצטרפים היום לראלי, במסגרת אליפות בולגריה. ולפחות למראית עין, המכוניות שלהם מרשימות הרבה יותר מאלה שהתייצבו בטיראנה. אנחנו רואים כאן ב.מ.וו X3 רייד, עם מרכב של ב.מ.וו סדרה 1, מנוע טורבו דיזל 3 ליטר חזק במיוחד (לפחות נשמע כך) וגיר סיקוונסיאלי זהה לזה של מכוניות המיני מקבוצת X-RAID, כן, אלה שניצחו בדקאר... מכונה מרשימה במיוחד שכולם צופים שסוף-סוף תאתגר את רז והלל. עוד יש כאן מרצדס G קצר T1, וניסאן פטרול קצר T1 עם מנוע V8 בנזין 4.6 ליטר של ריינג' רובר וגיר סיקוונסיאלי, פאג'רואים T2 יפים ומדוגמים, אחד מהם נהוג על ידי נהגת בולגריה נאה במיוחד שמושכת הרבה תשומת לב ולא בזכות הנהיגה שלה... מאחורי הפטרול הקצר יש סיפור מעניין – בעוד אני סוקר את המכוניות, מישהו שככל הנראה שם לב לדגל ישראל שמודפס על שרוול החולצה שלי, קורא לי בעברית במבטא בולגרי קל – מסתבר שהנווט של הניסאן הזה הוא ניקולאי גראנצ'ב, בחור בולגרי חביב ביותר שהתגורר ועבד שלוש שנים בישראל, נשוי ליהודיה וחזר לבולגריה. העברית שלו מעולה, ואנחנו מחליפים חוויות.

הסטייג' הזה קצר, קצת יותר מ-40 ק"מ בלבד, אבל יתברר בהמשך כקשה במיוחד, בעיקר בשל קשיי ניווט והתברברויות. הלל ורז מתארים איבוד מוחלט של הדרך, הלוך ושוב ללא קשר לספר הדרך, ולבסוף מעקב אחרי קוליסים של אופנועים על מנת למצוא את דרכם החוצה לסיום הסטייג'. בסטייג'ים הללו הצוות הבולגרי מס' 302 בטויוטה לנדקרוזר ה"חתוך" מככב שוב. כהגדרתו של רז – "הם כרישים". ובעברית מובנת – הם מכירים את השבילים ואת אופן ההתנהלות ביערות, בסבך הדרכים ובאגני הבוץ שיש כאן בכל פינה. הצוות המצוין הזה מסיים ראשון כאשר רז והלל במקום השני וצוות 300 הבולגרי בפאג'רו Q שעבר מגע קליל עם עץ, במקום השלישי. דווקא כל המפלצות היקרות והמרשימות לא נתנו כאן הצגה ראויה.

לנקודת הסרוויס שבעיר בלגואבגראד, רז והלל מגיעים עם צמיג מפונצ'ר ועם צמיג נוסף ש"בלון" גדול בדופן שלו – הם השמידו עד כה כבר ארבעה צמיגים ועדיין יש לפנינו ארבעה ימי מירוץ מלאים – וזה לא מעודד. הצמיגים מרוטשים וכמעט מחוקים, עדות לקשיי הדרכים המסולעות והטרשיות כאן, משהו רחוק מאוד ממירוצי המדבר שהם רגילים אליהם, ואפילו בדקאר הם לא נתקלו בבלאי צמיגים כה מוחשי.

ואם הסטייג' השני היה קשה, השלישי היה כבר מייאש. ההתחלה היתה דווקא טובה, רז והלל צמצמו את הפער על הטויוטה מס' 302, אבל אלת המזל הפנתה אליהם את גבה, והם מצאו את עצמם שקועים בבוץ הבולגרי, תרתי משמע. השקיעה הזו והחילוץ המורכב (המתנה למארגן הראלי שיגיע עם כננת) עלתה להם בכמעט שעה וחצי, ובאובדן המקום הראשון לשני הצוותים הבולגריים הקשוחים מס' 302 ומס' 300 שהגיעו במקומות ראשון ושני בהתאמה. הפער שפתח צוות 302 על רז והלל עומד כעת על שעה וכמעט 11 דקות – פער גדול שלא קל לסגור אותו. גם צוות 300 בפאג'רו Q מקדים כעת את צוות פוינטר בכ-24 דקות.

אם בפרולוג וביום הראשון הניצחונות של שני הצוותים הישראליים באו בקלות כמעט מרגיזה, הרי שהיום השני החזיר אותם למציאות והבהיר להם שהכל עוד פתוח וכי יצטרכו לירוק דם והילחם על כל שניה – עד לסיום.

היום הרביעי של הראלי יזנק מוולינגראד שבבולגריה מחר בבוקר (היום) בשעה 8 בבוקר – מדובר ביום קצר וקל יחסית, ולכן הזינוק נדחה לשעה מאוחרת יחסית, ויסתיים בצידו היווני של הגבול, לקראת יום מנוחה אחד ביום שלישי 11.9, שינוצל היטב לטיפול בכלים, השלמת שעות שינה ולהרפיית השרירים התפוסים.

המשך הרפתקאות צוות פוינטר וצוות אראן ביום השלישי של ראלי מרתון הבלקן 2012 – מחר .

פורסם

עדכון איריס מ-13:05: כל הקבוצה הישראלית יושבת כרגע ב- Yellow שאחרי הצומת של כבישים 197 ו- 19 לכיוון דרום.

העיכוב של רז והלל נוצר כתוצאה ממשהו שנשבר בסרן האחורי. הלל תיקן והם מתכוונים להלחם על המקום השלישי: הביצה של אתמול בנוסף לשבר בסרן מהיום קצת שיבשו להם את התכניות.

הזנקה בערך ב- 18:00 ולכן הם לא ממהרים. ד"ש לכולם מכולם.

פורסם

ראלי בלקן 2012, דיווח מס' 4: הראלי הזה מנצח אותי

10.09.12 דרור ברלי אם בפרולוג וביום הראשון הניצחונות של שני הצוותים הישראליים באו בקלות כמעט מרגיזה, הרי שהיום השני החזיר אותם למציאות והבהיר להם שהכל עוד פתוח

http://www.auto.co.il/view.aspx?article=29171

ראלי בלקן 2012, דיווח מס' 6: יקיצה מאוחרת

12.09.12 דרור ברלי | צילם: דני פרל, דרור ברליאת יום המנוחה בראלי העבירו המתחרים בניחותא – מי בישיבה בטלה בטברנות המנומנמות של פראנסטי, ומי בטיפול בכלים לקראת הזינוק ליום החמשי שעומד להיות ארוך ותובעני

http://www.auto.co.il/view.aspx?article=29187

מרוץ ראלי בלקן 2012 Balkan Marathon Rally - עדכונים מיום המנוחה 11/9/12

היום הרביעי של ראלי מרתון הבלקן 2012 הוא יום מנוחה לאנשים ולמכונות. משהו מתבקש לאחר התאונה הקטלנית של אתמול. כל המתחרים העבירו את היום בניחותא – מי בישיבה בטלה בטברנות המנומנמות של פראנסטי, ומי בטיפול בכלים לקראת הזינוק מוקדם מאד בבוקר היום החמישי של הראלי, שעומד להיות ארוך ותובעני.

כתב: דרור ברלי, צילומים: דני פרל, דרור ברלי

http://www.4x4.co.il/articles/article.aspx?pCat=ARTICLES&catId=245&articleId=9011

ספורט מוטורי: ראלי מרתון הבלקן 2012 – דיווח מס' 5

מאת

דרור ברלי

צפייה בפרופיל צפייה בהודעות הודעה פרטית צפייה בבלוגים צפייה בכתבות

http://www.jeepolog.com/forums/content.php?r=2665-׳¡׳₪׳•׳¨׳˜-׳ž׳•׳˜׳•׳¨׳™-׳¨׳׳œ׳™-׳ž׳¨׳×׳•׳Ÿ-׳”׳‘׳œ׳§׳Ÿ-2012-ג€“-׳“׳™׳•׳•׳—-׳ž׳¡-5

פורסם

ספורט מוטורי: ראלי מרתון הבלקן 2012 – דיווח מס' 6

מאת

דרור ברלי

צפייה בפרופיל צפייה בהודעות הודעה פרטית צפייה בבלוגים צפייה בכתבות

http://www.jeepolog.com/forums/content.php?r=2667-׳¡׳₪׳•׳¨׳˜-׳ž׳•׳˜׳•׳¨׳™-׳¨׳׳œ׳™-׳ž׳¨׳×׳•׳Ÿ-׳”׳‘׳œ׳§׳Ÿ-2012-ג€“-׳“׳™׳•׳•׳—-׳ž׳¡-6

פורסם

ספורט מוטורי: ראלי מרתון הבלקן 2012 – דיווח מס' 7

http://www.jeepolog.com/forums/content.php?r=2668-%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98-%D7%9E%D7%95%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%A8%D7%90%D7%9C%D7%99-%D7%9E%D7%A8%D7%AA%D7%95%D7%9F-%D7%94%D7%91%D7%9C%D7%A7%D7%9F-2012-%E2%80%93-%D7%93%D7%99%D7%95%D7%95%D7%97-%D7%9E%D7%A1-7

ראלי בלקן 2012, דיווח מס' 7: מפשילים שרוולים

13.09.12 דרור ברלי | צילם: דני פרל, דרור ברלי

צוות פוניטר 306 מנצח את השלישי ובסיכום היומי הצליח לצמצם את הפער בינו לבין המובילים. צוות אראן מס' 310 ממשיך להוביל את קטגוריית T2

http://www.auto.co.il/view.aspx?article=29193

מרוץ ראלי בלקן 2012 Balkan Marathon Rally - עדכונים מיום 12/9/12

פראנסטי, יוון, חמש בבוקר. יום המנוחה והבטלה נגמר, חוזרים למירוץ. היום החמישי של ראלי מרתון הבלקן 2012 הוא עמוס במיוחד, וכולל ארבעה סטייג'ים בז אחר זה, כאשר הסטייג' הראשון מזנק בחשיכה מוחלטת. היום זה עומד בסימן של צוות פוינטר שחוזר לעצמו ואולי, אולי - גם חוזר לתמונת המאבק בצמרת קטגוריית T1.

דיווח מס' 7 של דרור ברלי, צילומים: דני פרל, דרור ברלי ועדכונים מהארץ של איריס סגל.

http://www.4x4.co.il/articles/article.aspx?pCat=ARTICLES&catId=245&articleId=9013

פורסם

שגריר מערכות בע"מ

כרגע הגיעה אלי ההודעה המאכזבת (אך החוקית) שהמארגנים

החליטו לבטל את הסטייג' האחרון - למעשה כל היום האחרון מבוטל - ועל כן, אנחנו נשארים עם המקום השני אך עם כבוד של מקום ראשון +.

מסתבר שצמוד לגשר שהוצף והפך לבלתי עביר היו סלעים "בגודל של בית" עפ"י הדיווחים מהשטח ועליהם, הרכב המקסים טיפס והיה בכך לרכב היחידי

שצלח את המכשול וסיים בגדול.

כבוד!!!

איריס: 302 - שחשבנו שאולי נעלם איפה שהוא... למעשה חי וקיים, נושם ובועט ואף הגיע לפני רז והלל לסיום ולכן גם יוזנק לפניהם. כנראה שמכשיר האיתור הלווייני שלו לא מחובר.

הלל מדווח כרגע על גשם שוטף. לא רואים מטר קדימה. יש

כמובן סכנה גדולה להחלקה למקומות לא רצויים שלא ניתן

לראותם במזג האוויר הזה. אם בוחנים היטב ומקרוב את המפה -

אין לי אלא לומר: "אללה איסטור...".

נקווה לטוב.

מי שיודע להתפלל - אדרבא, מי שמבין בשום ו/או בצל, מלח לימון ושאר תבלינים - מוזמן לעשות בהם שימוש. גם אצבעות

שלובות יתנו את העזרה הדרושה.

איריס: כרגע הגיעה אלי ההודעה המאכזבת (אך החוקית) שהמארגנים החליטו לבטל את הסטייג' האחרון ולמעשה כל היום האחרון מבוטל. על כן, אנחנו נשארים עם המקום השני אך עם כבוד של מקום ראשון +.

מסתבר שצמוד לגשר שהוצף והפך לבלתי עביר היו סלעים "בגודל של בית", עפ"י הדיווחים מהשטח ועליהם הרכב המקסים טיפס והיה בכך לרכב ה י ח י ד שצלח את המכשול וסיים בגדול. כבוד!!!

איריס: כל הכבוד לרז והלל ותודה גדולה לכל מחזיקי האצבעות

והמעודדים שללא ספק יש לכם נקודת זכות גדולה בעניין.

לעצם העניין: בנקודה מסוימת בסטייג' הוצף גשר הכרחי

ואף אחד לא הצליח לעבור אותו בינתיים, למעט רז והלל!!!

כולל 302 שעדיין מאחור.

זו כנראה גם הסיבה שרועי ואיתי לא הוזנקו כלל לסטייג'.

אז מה שקורה כרגע זה שאם המארגנים מחליטים לבטל את הסטייג' הזה - אין ברירה ונשאר עם המקום השני.

א-ב-ל...אם יחליטו לקחת בחשבון את הסטייג' הזה - הרי שהזמנים מבחינתנו שופרו וחזרו למצבם הטבעי ורז והלל מוכרזים במקום הראשון!!

שבת שלום ותודה לכל המפרגנים, תודה גדולה לרז והלל על הכבוד שהם מביאים לנו ושתהיה שנה טובה מתוקה ונפלאה לכל עם ישראל בכלל ולספורט המוטורי בפרט.

http://www.facebook.com/Razhillel.co.il/photos

פורסם

• תוכן חדש...