Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון ALX

זה מה שהוא אמר לי, לך לתאוצה לקנות שם.

יום ראשון בהפסקה אני יעבור אצלהם ונשאל מי מה מו.

אני יעדכן.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איכות השמנים ונוזלי הקירור בקו עלייה מתמיד, והאמן לי שאין שום הבדל בין ראש מנוע של מזדה 3 לראש מנוע של ב.מ.וו 320.

שניהם עשויים אלומיניום איכותי ושניהם זקוקים לנוזל קירור איכותי .

צודק במה שכתבת, ועדיין, יש מכוניות שרגישות יותר לאיכות השמן ויש כאלה שפחות, אותו כנ״ל נוזל קירור.

מאחר ומערכת הקירור ידוע כנקודת תורפה ברכבי BMW כמו גם רגישות המנועים לאיכות השמן- עם 2 אלה לא הייתי משחק ידידי אלא הולך על פי הוראות היצרן בלבד לגבי איזה שמנים ונוזלי קירור מתאימים לשימוש.

יהיה מאוד מתסכל לגלות שנגרם לך איזשהו נזק למנוע בגלל שחשבת ששמן כזה או אחר מתאים כי הוא טוב גם למאזדה ועל הכמה שקלים שכביכול חסכת אתה תשלם אלפי שקלים לתיקון.

הרבה יותר פשוט להסתמך על הוראות יצרן, הוא מגדיר כמה מותגים מאושרים לשמנים ונוזלי קירור (אין בעיה להשתמש במוביל 1 או מוטול וקסטרול לשמנים, למשל).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא יכולתי להתאפק

רצתי עכשיו לשם

זה מה יש

והמחסנאי המסכן לא הבין מה נפלתי עליו.

ומה אני רוצה ממנו.

זה השמן לBMW

וזה המים.

שימו לב, המים מאושרים!

טוב שלא שמו מדבקה: מאושר על ידי וועד הרבנים לארץ הקודש.

אני לא סומך על זה.

עד שאין פלומבה של BMW על מקוריות המים.

זה הטלפון של המקום אם צריך 026799951 מוסך תאוצה

את זה אני לא אקנה.

לא משנה כמה תשכנעו אותי.

08082012120.jpg

08082012121.jpg

08082012122.jpg

08082012123.jpg

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

חחח - הרגת אותי! WOW זה בקבוק עם נוזל כחול!

WTF? יש עליו קצת מידע מה מכיל ? פרטים טכניים? אשכרה מופיע עליו מידע שאפילו לנוזל שמשות זה מבייש.

מה שהכי מרגיז אותי במוצרים כחול לבן זה שפשוט דופקים מדבקה בלי שום מידע טכני- גם ככה הלקוח הדביל הישראלי לא יבין...

הכיתוב שהוסיפו מזכיר את הכיתוב לפני הפסח : "כשר לפסח- לאוכלי קטניות"

עכשיו שוב מצודדי האיכות של ארץ הקודש יקפצו להגן-LOL.

אין מה לעשות- הרמה בארץ מבחינה מקצועית מיתחת לכל ביקורת!. על חטיף שוקולד יש יותר מידע מאשר המוצרים של פז/דלק ושות', ואומרים שאנחנו צריכים ליסמוך עליהם.... :-(.

פותח הדיון אני בטוח שכולם ישמחו לישמוע את התגובה של BMW שתציג להם את הנוזל הכחול הזה- מעניין מה יגידו...

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

ה-ז-ו-י.:shock:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

זה לא בקבוק נוזל הקירור שראיתי דוגמה שלו כשהתחילו למהול את הנוזל של BMW בארץ. אבדוק את העניין במהלך השבוע הבא ואעדכן.

לגבי העצה לקניית נוזל קירור של Elf: היא מטעה ולא נכונה. אין לחברה זו נוזל קירור המתאים לשימוש ב-BMW.

פורסם

לפי זה:

אני יודע שחברת BMW מאשרת שימוש בנוזל קירור של מגוון יצרנים על פי רשימה, אני לא יודע עד כמה קל להשיג אותם בארץ. למשל BASF, ELF, HOECST.

אז דווקא כן, ועמוסבמוו הוא אחד המבינים בזה.

יתרה מכך, פה בכלל אמרו שחלקם משתמשים בפרסטון ירוק, רחמנא ליצלן.

בנוסף, כתוב שהיצרן של הנוזל המקורי הוא ZEREX שזה מוצר של Valcoline, ככה שמוצר שלהם גם יתאים.

משכנתא זה קל

פורסם

המוצר של elf-total תחת השם Glacelf plus אכן מאושר לשימוש ע״י BMW. הרבה מאוד זמן לא ניתן היה להשיגו בארץ. אם המוצר הזה ספציפית זמין בארץ - אפשר בהחלט להשתמש בו.

ראו בבקשה קישור לרשימת נוזלי הקירור המותרים ע״י BMW.

אגב, היצרן של התרכיז המקורי הוא BASF ולא Zerex. שמו המסחרי המלא של התרכיז הוא BASF Glysantin G48.

שימו לב ש-Zerex אינו מופיע כלל ברשימת הנוזלים המותרים.

פורסם

רשימת מאושרים היא חצי פיתרון -

עדיין לא מתאים לי לרוקן את המערכת של שתי מכוניות, בכדי לעבור ליצרן אחר.

האם יש יבוא של BASF בארץ?

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אפשר לנסות להשיג את מוצרי TOTAL-ELF דרך מוסכי פיז'ו-סיטרואן או דרך היבואן (שהיא חברה בת של לובינסקי). בפעמים שיצרתי איתם קשר הם סייעו רבות ונתנו שירות מעולה.

http://www.lubinski.co.il/?CategoryID=169

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אם אני עובר ליצרן אחר של נוזל קירור אני לא רוצה לערבב שני חומרים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...