Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני כשבועיים רכשתי רנו מגאן דיזל 1.9 שנת 2001 ללא טורבו.

עכשיו שמתי לב שלאחר נסיעה מפלס נוזל הקירור יורד.

שהמנוע חם שמתי לב על בריחה קטנה של אדים באיזור חיבור הפקק, האם רק להחליף את הפקק ולשים קצת דבק אפוקסי על המיכל עצמו איפה שהאדים יעזור ? או שצריך ללכת למומחה רדיאטורים?

שאלה נוספת :

מאז שבורחים מים אני ממלא מי ברז רגילים

נסעתי השבוע לבית שמש והאוטו בעליות התאמץ יותר , הוציא קצת עשן שחור במאמץ ולאחר מאמץ של כרבע שעה נדלקה נורה לעצור את האוטו כי הוא חם, עצרתי אחרי 4 דקות היא כבתה והמשכתי לסוע רגיל.

גם בנסיעה פשוטה לירושלים בלי מטען גדול עם 2 אנשים בלבד מרגישים שהוא מתאמץ בסחיבה.

האם זה משמעותי וצריך לבדוק? או שזה רק בגלל סוג נוזל הקירור ולנסות לתקן לבד ולשים נוזל קירור?

איזה נוזל קירור ושמן מנוע מומלצים לרכב זה? (מנוע וגיר זהים לרנו קנגו)

תודה מראש.

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

אין ברכב מיכל עודפים, הכוונה שלך היא למיכל הרגיל שממלאים ממנו מים לרדיאטור?

והאם אפשר התייחסות גם בנוגע לשאר הדברים שרשמתי?

תודה אנשים

פורסם

רכב זה סובל גם במצב תקין מתת כוח מסויים, עליה לירושליים מתבצעת עם דוושת גז לחוצה עד הריצפה וזה לא דבר חריג.

במצב זה חום המנוע יכול לעלות מעט, אבל בשום מצב לא אמור להגיע לאיזור האדום ונורת stop לא צריכה להידלק.

כמן כן, אם כמות העשן השחור היא כזאת שאתה רואה את העשן דרך המראה - המצב לא תקין.

מיכל העיבוי לפעמים נסדק, הפתרון הנורמאלי היחיד הוא להחליף את המיכל בחדש. אני כמעט בטוח שמדובר במיכל זהה למיכל של קנגו.

נכון ללפני כ 4 שנים מיכל מקורי עלה כ 450 ש"ח, מיכל תחליפי כ 120.

אם אתה בונה על האוטו הזה לתקופה ארוכה - כדאי מאוד לפתור את בעיית ההחממות ולא להשתמש במי ברז במערכת קירור.

אולי תמצא קצת מידע מועיל בשירשור זה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=214080&highlight=%D7%A8%D7%A0%D7%95+%D7%A7%D7%A0%D7%92%D7%95+%D7%9E%D7%AA%D7%97%D7%9E%D7%9E%D7%AA+%D7%91%D7%9E%D7%90%D7%9E%D7%A5

פורסם

אוקי תודה בוקי על התשובה

קצת הרגעת אותי בנושא עליית ירושלים.

אני מחר ינסה להחליף את המיכל הזה ולעשות ניקוי רדיאטור.

אגב מישהו יודע איזה נוזל קירור מומלץ ואיזה שמן? פשוט אני פעם ראשונה עם דיזל הייתי עד היום בבנזין אז הייתה לי סובארו לאונה שאפילו טיפולים לא הייתי עושה אז אני חדש בצרפתים.

והאם אני אוכל לעשות את כל התהליך הזה של ריקון מים מהרדיאטור שלו וניקו לבד? (בסובארו זה היה די פשוט פה לא כל כך הבנתי מי נגד מי שם)

תודה לעוזרים .

• תוכן חדש...