Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת קילומטרג

moshe999
שימו לב! השרשור הזה בן 4140 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני בוחן קנית רכב שעלה לכביש ב2010 , הקילומטרג של הרכב הוא 35000

האם יש איזושהיא דרך לוודא שהנתון הזה הוא אותנטי (שאף אחד לא הריץ את מד הק"מ לאחור)

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בוחן קנית רכב שעלה לכביש ב2010 , הקילומטרג של הרכב הוא 35000

האם יש איזושהיא דרך לוודא שהנתון הזה הוא אותנטי (שאף אחד לא הריץ את מד הק"מ לאחור)

תודה

בהחלט. הרכב נמצא באחריות היבואן. הוא מטופל במוסכי היבואן, או בחברת הליסינג לה הוא שייך. כל טיפול שהוא עבר מתועד בספר הרכב (או במחשבי המוסך). תבדוק שיש רצף של טיפולים ושהקילומטראג' ביניהם משתנה בצורה הגיונית.

-----------------------------

אם נוהגים לא מסמסים. אל תצאו בלי מסמס תורן :lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בנוסף,בדוק ברישיון הרכב ,מה היה הק"מ בטסט האחרון וכך תדע פחות או יותר אם הנתון הגיוני.

ברור על פניו שאפשר לנסוע ברכב (אם זה השכרה או ליסינג גם 30,000 או 40,000 ק"מ לשנה אבל אם ברישיון של 2011 יהיה כתוב 50,000 נניח או יותר,תדע שהיה זיוף.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה יהיה כתוב ברישיון רכב ? אם אני לא טועה רכב חדש לא צריך לעשות טסט בשנה הראשונה שלו (2011). ואני לא בטוח אם אני יכול לסמוך על הרישום במוסך היבואן מכיוון שאם הוא הריץ את מד הק"מ יכול להיות שגם הרישום שם לא יהיה אותנטי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין דרך וודאית.

רכב בליסינג עושה טסט פעם בשנה, כך שהיו אמורים לרשום את הקילומטראז' שלו בשנה שעברה.

במוסך מורשה ניתן לבדוק את היסטוריית הטיפולים, כך שאם הרכב עבר לצורך העניין 100 אלף קילומטרים כנראה שהוא עשה יותר טיפולים מרכב שעבר 35 אלף קילומטרים. לא סביר שזייפו את הקילומטראז' בשלב הזה כדי לשמור על האחריות.

שני אלו לא וודאים אבל נותנים רמת סבירות גבוהה ביותר. איך אבא שלי אומר - מנעול זה נגד אנשים טובים וחשדנות זה נגד רמאים גרועים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4140 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...